A mexikói szervereken nagyon tré lett a szerverösszevonás. Remélem a magyar szervereken nem lesz ilyen. Ha mégis, akkor remélem nem sok felhasználó fogja megszívni...
Sajnos én is csatlakozni tudok az előttem szólóhoz.
Hasonló ügyben jártam el, de mindig csak azt választ kaptam semmi közöm Hozzá. Miközben az olyan játékosok akik azért multiznak, hogy tábornoki lista élén legyenek, nem kapnak büntetést. Szóval nénály embernek, akik valószínűleg fizetnek, szabad multizni. Rohadt a velejéig az egész ikariam banda. Ezt kellene tudatni a GameForge-nál....
Három szerveren, nevezetesen a Beta, Gamma, és a Delta szerveren játszottam nyolc hónapon át, szabályosan. (A Betán „illetlen modoromért” kaptam már egy-egy nap kitiltást, melyből ezúton szolgáltatok az illetékeseknek egy apró csomagocskát, miután teljhatalmukban a helyükön még ezt is ellehetetlenítik…)
Szabadsága egy részét a barátnőm 160 km-re lévő otthonától nálam töltötte, s mint kicsiny szövetségem tagja, minden rosszhiszeműségtől és alantas szándéktól mentesen, belépett a városkáit igazgatni, de elfelejtett e miatt szólni! Megfeledkezett a „multi” szabályairól, hiszen semmilyen csalási indíték bennünket nem motivált soha, így tiszta szándékkal tette, amit tett. Az otthoni Wifi Routerrel megosztott hálózatomról három-négy gép is működik, melyek egyikét használta, de csak ma reggel szólt, hogy szerinte kis bajt okozott… Valóban! Kitiltást kaptam én is, mely lényegi tévedést azonnal jeleztem. A válasz cinikus és pimasz, - idézet a szabályzatból. Hozzáteszem: A „Diplomáciai” kapcsolatok a játékban ellenőrizhetően hónapok óta a két egymástól különböző, és távoli IP címeken történtek, mely tény logikátlanná teszi a hirtelen „multizás” indokát is, vagyis csöpög a dolog a májbajtól… Nos, erről ennyit!
Valamennyi regisztrációmat megszüntetem, és a jövőben minden lehetőségemet igénybe véve, a történtekre alapozott igazságra, a maga rosszhiszemű, rosszindulatú színében fogom ismertetni ezt a játékot felügyelő „hatalmakat”, kik szerint a tévedés kizárt tényező, a figyelmeztetés ismeretlen fogalom, és a jóhiszeműség pedig semmire sem terjed ki! Ekkora merev sötétséggel még sohasem találkoztam, ahol egy figyelmetlenséget vagy tévedést csak kizárólag rosszhiszeműen hajlandóak értelmezni, ráadásul nyolc hónap tisztességes játékidőt egy év „büntetéssel” sújtanak olyan formai „vétségért”, amelynek gyakorlati előnye nulla volna még akkor is, ha valóban csalási szándék állna mögötte… Ez egyébként is messze túllő azon a célon, amelyet egy játék szabályainak betartása (alapjában véve a szórakoztató célja függvényében) épeszű estben indokolna… Felháborító csőlátásra utal az, amely azt feltételezi, hogy valaki a szentírásként állandóan az Ikariam játék szabályzatát gajdolja, illetve, hogy minden azonos ip címről történő belépés kizárólag rosszhiszemű, csaló, alantas szándékú lehet csak!
Ez olyan mértékben sértő és visszataszító hozzáállás, mely a csalásokat vagy tévedéseket elbírálót minősíti le!
igen, az Epsilonon és nem figyelem éjjel-nappal, nem kelek fel éjjel háromkor és nem kapok gyomorfekélyt miatta :-) ez csak játék (mint mondtad), és mint olyan, élvezetes
Én egy évig travianoztam, de rájöttem arra, hogy csak időpocsékolás volt. Nagyon sokat kellett online lenni, sőt még volt, hogy hajnali 3kor is felkeltem, hogy megnézzem, hogy mi lett a farmolás/katazás eredménye.
Aztán mikor vége lett a szervernek, még egybe belekezdtem (speed szerver). Aztán annak is vége lett. De hiába a sok idegeskedés, ha vége a szervernek, akkor oda a 4 havi (vagy normál esetben az 1 évi) "munkád".
Az Ikariam meg hasonló, mint a travian.
Nekem mindenesetre egy életre elment ezektől a kedvem.