Kb 2 honapot probalkoztam H2B t kersni,szerezni de nemigen talaltam ha volt nehany,azok is, ha mar ottvagyazorszagban szintuek voltak....vagy real rabszolgamunka !
Most már lehet munkát vállalni B1-B2 túristavízummal is ráadásul az eddig kötelező B1-B2 vízuminterjú is megszünt az összes Európai Uniós tagország amerikai nagykövetségén: https://www.youtube.com/watch?v=1L9Gaf_CfCk
new hampshire voltam ott evekig regisztralva az automat live free or die sokfele ado nincs de sokfele ott is van a legkulonosebb szamomra a view tax ha haz a hegy labanal vagy nincs vagy keves az adod ha a hegy tetejen KILATAS/panorama ador fizetsz es ha negvakulok ?
Az 5 év is igaz lehet, de a 3 is az, csak az utóbbihoz házasság is kell. Tehát nem csúsztattam semmit.
Igen, helyi választások, de azok is választások. Polgármesterek, iskolai vezetők, sheriffek, stb. Választásnak hívják. Sehová nem írtam olyat New York-al kapcsolatban hogy szövetségi választások lennének. Meg minek is írtam volna, hiszen a címben is benne van hogy "Local Elections". Abba ki olvasna bele elnökválasztást? :-/