Ha a lopást hoztad fel, érdekes nézőpontod van (gondolom politikához kötődsz). Szerintem meg egyik párt se nyúljon le, meg mutyizzon, ha meg igen, akkor legyen felelősségre vonás.
És akkor végre teljesül az „egy a tábor, egy a zászló”, lehet koronázni is, akinek meg nem tetszik, mehet ahova akar. Egypártrendszer... veled ellentétben, nekem elegem volt belőle.
Másoknak meg abból, hogy ugyanazok lopnak teljesen gátlástalanul, mint a zegypártrendszer idején.
"A szélsőséges pártok esetében általánosságban elmondható, hogy nem az általuk fontosnak tartott kérdés a helytelen, hanem az általuk nyújtott válasz az ostobaság"
Az MSZP helyzete olyan, mint az MSZMP-é volt 1998-ban. Elvesztette a hitelét, ezen már nem segít sem az orbánozás, sem a nácizás. Kár, hogy közben az ország tönkrement.
a palackból a szellemet, ballibások engedték ki, mikor vidéken szabadjára engedték a terrort mikor a rendőrségból csak a tüntetők szemkilövésére való csürhét csináltak (mit műveltek volna, ha az olaszliszkai rendőrbuzizáshoz hasonló történt volna valamelyik tüntetésen....)
7 megyében verte le a jobbik az mszp-t... borsod, heves, nógrád....
NAGYBÖRZSÖNYI TERRORT ELHALLGATJÁK, ARRÓL NEM POFÁZNAK EZEK BÜDÖS GE...IK...
Aztán két-három hónapon belül összedől minden. A hülye Bajnait azért tették oda, hogy ő viselje a bukás következményeit. Ostobaságát tetézi, hogy még fel is gyorsította a folyamatot.
A szavahihetőségét az MSZP elvesztette, ígérgetéssel itt már nem sokra mennek, változást szeretne a választók nagytöbbsége, ennek egyik, nem elhanyagolandó alternatívája a Jobbik.
Hát, akkor valszeg csalódni fox. No nem azért, mintha ne lenne kiket felelősségre vonni, sokkal inkább azért, mert itt az elmúlt 2 évtizedben nincs bűnös meg bűntelen fél, legfeljebb az osztozkodáson veszekedett a mindenkori kormányoldal a mindenkori ellenzékkel...
És akkor végre teljesül az „egy a tábor, egy a zászló”, lehet koronázni is, akinek meg nem tetszik, mehet ahova akar. Egypártrendszer... veled ellentétben, nekem elegem volt belőle.
Ez a kijelentés önmagában fals. Az mszpnek reaális esélye egyéni választókerületre nem sok helyen van, talán Angyalföldön, de ott is 30%- alatt voltak legutóbb..