Miután mindenféle rendszámmal foglalkozó topic-kal találkoztam, de olyannal nem ami az 1990 előtt kiadott rendszámokkal, azok történetével foglalkozik, vettem a bátorságot, egy ilyent nyitni.
Arra kérem az ide írókat, az általuk feltett rendszámokkal kapcsolatban a lehető legtöbb információt, képet, évjáratot tegyék fel.
1988. augusztus 22. - Ausztriában, Schwechat és Schwadorf között a Cooptourist turistabusza egy keresztbe fordult teherautóval ütközött, amely felhasította a busz oldalát.
A szerencsétlenségnek 12 halálos áldozata és 22 sérültje volt.
Az 1983-as grazi buszbalesetben a debreceni MEDICOR gyár buszvezetője miatt haktak meg sokan.
Ez egy nagyon jól feldolgozott ügy.
a mai napig két különböző tábor van.
Akik a buszvezetőt teszik felelőssé amatőrködése miatt.
Én is.
A másik tábor a fékhibát harsogja de nem beszél a fő okról a vezetéstechnikai hibáról és arról, hogy buszvezető akkor a helyszínen nem nyúlhatott volna a fékelhez.
Azóta fék doktorátust szerzett és és nagyon ért hozzá.
FO 40-40, IFA W50. Háttal pedig egy szintén NDK gyártmány, FORTSCHRITT E516 kombájn, ürítés közben, ha jól látom búzában. A kép forrására sajna, nem emlékszem, valahonnan az internetről. Talán itt még nem szerepelt.
Kicsit bő lére eresztve: Szabadszálláson a nyolcvanas években négy alakulat állomásozott, két laktanyában. A Kossuth-I. lkt. "gyökérképző" (a városhoz közelebb, fehér épületek) az MN 7260 Pc. és gjm-tech. kiképző kp. (+ tts-képző, szakközépiskola stb.) laktanyája volt. A Kossuth-II. "sötétia" (a városhatáron, sárga épületek) az MN 7038 (145. hk. e, majd 145. önálló hk. dd.), az MN 2067 (104/2. honi légvédelmi tüzérosztály) és az MN 6671 (53. gépesített lövészezred, csökkentett békeállománnyal) laktanyája volt. Szabó Sándor valószínűleg az MN 6671-nél szolgált (a 7038-nál két hk. z. és egy kiképző z. volt). A 6671 technikája jórészt zárolt volt, ott akár lehetett is Ural 4320-as, de azok nem nagyon mászkáltak, kivéve egy KrAZ-255-t, amit egyszer én húztam ki az árokból, bent a laktanyában.
Az MN 7038 fedőszámú 145. önálló hk. dd. 1989. október 31-gyel megszűnt, a laktanya a kiképzőközponthoz került, amit 1997-ben MH Alföldi Kiképzőközpontnak hívtak. A telephelyi képen a régi javítószázad telephelye látszik. Az épületnél álló DAC műhelykocsi szerintem még ugyanaz, mint amit '86-ban hoztak oda, szerintem tíz év alatt annyit mentek vele, hogy átállították az épület túloldalára.