Használt, de teljesen újszerű, hibátlan állapotú Kés/Alatt 1. és 2. évad DVD gyűjtemény eladó! Külön is adom őket! Nyugodtan írj rám e-mailt: pymdnl@yahoo.com vagy hívj telefonon: 06 30 735 94 73 !
1-2 evvel ezelott az otodik evad nagyon nehezen ment le a torkomon, szenvedtem tole, ezert igen soka szantam ra magam a 6-7 evad megtekintesere... Aztan mult heten nekilattam, es a kapkodo, kovetkezetlen sztori stb ellenere egeszen tetszett! Persze a korai evadoknak a nyomaba sem er, de volt nehany telitalalatos pillanat, meg az a parterapias resz pl zsenialis volt! Azert picit rossz volt, h teljesen vegetert a sorozat... De nem lett volna ezt mar erdemes folytatni.
már csak az utolsó rész van hátra, de a 7. évad eddig mindent alulmúló színvonalú. teljesen érdektelen, unalmas epizódok, olyan ugrások a történetben, mintha az ember kihagyott volna egy részt (pl. esküvő, kibékülés a "párterápia" után - vagy legalább annak valami lezárása stb.)
Na vége , lett. Sejthető volt , hogy méltatlanul búcsúzik a sorozat. Egy igen unalamas és semmitmondó résszel zárult. Sztem ketté kell választani a sorozatot. Nip/Tuck- Miami és Nip/tuck LA. Előbbi minden idők egyok legjobb sorozata, utóbbi még csak közepesenk sem mondható. Az ellső 4 évadot bármikor újra tudnám nézni. Azért egy nagy legenda búcsúzott.
Arra vagyok kiváncsi mikor derül az ki, hogy - mi történt az esküvő után? Ez a 3 rész még csak utalást se tesz rá, csak hogy totál más a helyzet. Várom a 4. részhez a felíratott.
Én most néztem meg az utolsó évad 3.dik darabját. Nem lövőm le a poént, más mint az eddig megszokott, lelkizősebb, borongósabb de szex az van bent bőven. Durva.
Nem szimpi az új altatóorvos, jöjjön vissza Liz. Kimber egy fasz. C. jellemfejlődése megint stagnál, bár senkit nem lep meg. A Szívek és szikék szál rohadt unalmas.
Tényleg kezd erőltetett lenni ez az egész. A Liz+Chris páros hát hogy is mondjam, olyan szappanoperás, a mellét lefűrészelő nő esete meg mintha nem tudtak volna már mit kitalálni.
Sean hagyhatná már Juliát a francba.
Édenkert visszatérésének örültem, nagyon dögös, így sokkal jobb a haja!
Sajnos a családban senkivel sem tudom megosztani az érzéseimet a sorozattal kapcsolatban, szóval ide írom, hátha osztja vki a véleményemet.
Megnéztem úgy 3 hét leforgása alatt (tegnapig) az összes részt az 5. szezon végéig. Ami hát szerintem egész jól zárult, és bár gondoltam hogy mi lesz Chris házasságából, de EZT azért mégsem, amit Liz csinál a 6. szezonban.
Nomeg úgy egyébként ez a 6. szezon valami őrület lett. Mindenki utál mindenkit, eddig azért voltak tartósabb kapcsolatok, no de ez...?! Mindenesetre a rendezők tökéletesen értenek ahhoz, hogyan utáltassanak meg vkit egyetlen jelenet segítségével egyik pillanatról a másikra. Lizről beszélek. Eddig egész szimpi volt. (És szerintem Chris nem érdemli meg, mivel az ő kegyetlenségéért és sármjáért nézte a fél világ a sorozatot.)
Valahogy olyan összecsapottnak érzem ezt a szezont, túl sok már az abszurditás. Ezt a válságos dolgot sem nagyon értem mi szükség volt beletenni. Mint a sorozatból is kiderült az esetek 99%-ban a plasztikai beavatkozásokat gazdagok csináltatják magukon nem kis összegekért. Szerintem válság ide vagy oda, azt a réteget nem igazán érintené egy ekkorka kiadás. Sean 125e $-os (23.000.000 Ft) gyűrűvásárlásához nem is fűznék hozzá semmit. Őrület...
Még csak a 2. részig néztem de bevallom nem sok kedvem van már folytatni. Kérdésem az lenne: lesz azért jobb? Lesz olyan jó mint az eddigi szezonok? Eddig majdnem minden részen tudtam kicsit nevetni, valamelyiken többet is mint kellett volna, de ezeken az új részeken még csak el sem tudtam mosolyodni.