MSZP politikus is sejtetni engedte, hogy az MSZP a MÁV-Cargó bűnüggyel zsarolja az SZDSZ-t azért, hogy támogasssa Gyurcsányt.
"Podolák György (MSZP) nem zárta ki, hogy a volt koalíciós partner számára kényes botrány előkerülése összefüggésbe hozható azzal, hogy az MSZP-nek létfontosságú a megegyezés az SZDSZ-szel. (MTI)"
Tíz vagont megtalált a rendőrség a hvg.hu értesülése alapján abból a kétezerből, amely 2003-ban került a MÁV-tól a diósgyőri kohóhoz fémhulladékként a rendőrség gyanúja szerint áron alul. A vagonokat úgy tudjuk a DAM 2004 Kft. nem véletlenül hagyta meg; felújította és belső mozgatásra használja őket. Ez a legújabb fejleménye a MÁV volt két vezető munkatársával szembeni, 1,5 milliárd forintos kárt okozó hűtlen kezelés gyanújával folyó nyomozásnak.
A párt-és kampányfinanszírozás megoldatlansága, a számonkérési impotencia, a kontrollálhatatlanul túlburjánzó bürokrácia a szervezett korrupció terepasztalává változtatták az országot. A Strabag ügy előtt robbant a MÁV-Cargo bomba.
Végül is mindennel ezt csinálja ez a poszkommunista-szadeszes tolvaj bagázs. Mindent eladni, aztán jó drágán visszabérelni, közben az elvtársak tömik a zsebüket.
Csak amire hirtelen eszembe jut: Gyurcsány bizniszei, az öszödi üdülő, a képviselői klub, Posta székház, MÁV székház, aztán ugyanez az autópályákkal, és még ezer egyébbel.
Persze, szerintem is csak riszálják a farukat/zsarolgatnak Fodorék.
(Bocs, de kikívánkozik belőlem:
Értelmes dolgokat írsz le, de nem lehetne "élvezhetővé" is tenni? /Gondolok itt a mondatvégi pont utáni szóköz betartására, a mondanivaló szellősebbé tételére-úgy nem kell annyit silabizálni, mit is akarsz megosztani az olvasóiddal.)
Ez az egyet őrizték meg a kommunista örökségből. Tiszta lelkiismerettel el lehet követni bármit, meg lehet - sőt kötelesség - védeni bármilyen tettet amit brancsbeli követ el. Mert összességében az igaz nagy ügyet szolgálják, ők a fényes jövő képviselői.
Az igaz ügy meg a fényes jövő nem maradt meg az örökségből, de az összetartás igen. Így önmagában eléggé a maffiára emlékeztet.
Naés az Adrássy uti paloták, vagy a MÁV palota? Na és a Budapesti utak körüli botrány ? Hiányzik 532 millió forint felhasználásról bizonylataz utak felujitása során.
Ez a látszat de nem ez lesz a valóság.Visszaléptek már a szadeszesek a kormány álltal adományozott politikai zsiros állásaiktól.Mert ugyeigy könnyü ellenzékinek lenni,hogy közben a kormány megbizásából,különbözö kormá nyzati funkciók rangos intéziői maradta azok akik eddig is azok voltak.Miért nem lépnek ki onnan is? Hogy hát kint is vagyok ,meg bent is vagyok?
"A szabad demokraták ügyvivői elfogadták Gyurcsány Ferenc kezdeményezését és hajlandóak leülni vele, de csak egy új, szakértői kormányról egyeztetnének. Mivel a miniszterelnök a költségvetés elfogadásához köti kormánya fennmaradását, az SZDSZ lényegében kiadta Gyurcsány útját."
Én nem tudom elfelejteni a 90-től napjainkig terjedő disznóságaik sorozatát, de kétségtelen, hogy a 10-es skálán lehet, hogy egy hellyel feljebb léphetnének!
Hja, ez a hsz (mármint geszthi-é) meggyőzött arról, hogy egy csomó szoci fan tud arról, hogy mi folyik a színfalak mögött, csak elképesztően nem zavarja.
Vagy még az lehet, hogy az e.t.nő érdekelt az MSZP kormányzati pozíciójának fenntartásában.
nem érnek rá... össezhívták őket a Tocsik-terembe - válogatnak a doksik közt, mi bevethető, mi nem... Az is lehet, hogy a Lopakodót készítik elő ellencsapásra...
"Én erről a Podolákról egész eddig semmit se tudtam, "
Ehhez képest az egykori vagy mindenkori koalíciós partner elszánt támogatója (tagja?) csipőből tudja, hogy maffiózó. Biztosan a a kenyértörés óta tudta meg, mert addig zavarta volna őt is, meg a többi támogatót/tagot egy ilyen frigy.
"Podolák úr arról beszéljen, mit csinált Mogiljevics cégének felügyelő bizottságában."
Én erről a Podolákról egész eddig semmit se tudtam, de viszont első alkalommal, amikor néhány éve megláttam a tévében, kiszúrtam magamnak, hogy ez a fickó nem akárki: hihetetlenül le rí róla az elvetemültség, az agresszió, a gonoszság, a maffiózóság, de a befolyásossága is.
Ez a kis Mogiljevics reláció csak megerősíti bennem, hogy jól levettem a csávót arcról.
Horn környezetében volt egy ugyanilyen erősnek tűnő figura, háttér ember, 97-98-ban tűnt fel, gyakorlatilag ő diszponált a Bős-Nagymaros ügy felett. Ritka nagy patkány képe volt, sajnos a neve most nem jut eszembe. De mintha az MVM-ben lenne valami befolyásos ember. Róla is lerítt a jó moszkovita kapcsolat.
Kovács László A Megyesi kormány 2002.-től Igaz külügyminiszter Csillag volt a gazd.min.,ha esetleg Bárándy Péter igazságügyi miniszter ekkor volt a vagon ügy
Dr. Kökény Mihály egészségügyi, szociális és családügyi miniszter
Csillag István gazdasági és közlekedési miniszter
Hiller István nemzeti kulturális örökség minisztere
Gyurcsány Ferenc gyermek-, ifjúsági és sportminiszter
Juhász Ferenc honvédelmi miniszter
Burány Sándor foglalkoztatáspolitikai és munkaügyi miniszter
Kiss Péter miniszterelnöki hivatalt irányító miniszter
Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter
Dr. Persányi Miklós környezetvédelmi és vízügyi miniszter Lamperth Mónika belügyminiszter
Draskovics Tibor pénzügyminiszter
Magyar Bálint oktatási miniszter
Németh Imre földmûvelésügyi és vidékfejlesztési miniszter
Dr. Göncz Kinga esélyegyenlõségért felelõs tárca nélküli miniszter
Juhász Endre európai uniós koordinációért felelõs tárca nélküli miniszter
Sztem nemsokára jön a "kanári" is! Habár, most, hogy a Klubrádió szabadságolta Drága Bolgár Urat a "jól megmondom" műsor vezetéséből, és rögtön utána ausgetippelt drága jó Kuncze Gábor, kabaré- és örökös médiasztár a műsor első számú helyettes vezetője, elég érdekes konstelláció, nemde?
Legalábbis az ogy választások első körében mindig találtam olyan kispártot/jelöltet a listán, aki még nem járatta le magát... tehát röviden: nincs (teljesen) igazad...
Mit csinálsz? De hiszen a mai Magyar Nezet cimoldalán meg Demszki szerepel, mint aki ,lehet hogy sáros a fövárosi utépitések panamájában.Három hónapja halogatja a fövárosi önklormányzat az ellenzék jogos igényét számoljanak el a fövárosi utépitések árával.530 millió forint nem klappol a vizsgálat eredménye szerint ujfent. Na ,ki kit ment fel? El kell tünnie mindkét pártnak,hiszen még a szabaddemoraták elnökválasztási panamája sincs lezárva. A másik oldal meg tele vantelekspekulációkkal Kulcsár üggyel Zushlagizmussal,Fittelina, stb,stb-Majd a biróságon !!!!