Keresés

Részletes keresés

kábelbúvár Creative Commons License 2008.11.04 0 0 101

Tíz vagont megtalált a rendőrség – a hvg.hu értesülése alapján – abból a kétezerből, amely 2003-ban került a MÁV-tól a diósgyőri kohóhoz fémhulladékként – a rendőrség gyanúja szerint áron alul. A vagonokat – úgy tudjuk – a DAM 2004 Kft. nem véletlenül hagyta meg; felújította és belső mozgatásra használja őket. Ez a legújabb fejleménye a MÁV volt két vezető munkatársával szembeni, 1,5 milliárd forintos kárt okozó hűtlen kezelés gyanújával folyó nyomozásnak.

http://hvg.hu/itthon/20081030_mav_vagonok_nyomozas_fejlemeny.aspx

Előzmény: lopikula (100)
lopikula Creative Commons License 2008.09.11 0 0 100
Ja.. a fagyi meg visszanyalt.:-))
A sötétebbik mszp-s vállalkozók gyülekezete lebukott.
MMV=Magyar Magánvasút Rt.
Még a betűn is spóroltak a sumákok.
Előzmény: kábelbúvár (99)
kábelbúvár Creative Commons License 2008.09.11 0 0 99
kábelbúvár Creative Commons License 2008.09.08 0 0 98

A párt-és kampányfinanszírozás megoldatlansága, a számonkérési impotencia, a kontrollálhatatlanul túlburjánzó bürokrácia a szervezett korrupció terepasztalává változtatták az országot. A Strabag ügy előtt robbant a MÁV-Cargo bomba.

Mi rejtőzik a Cargo-ügy hátterében?
PGuszti Creative Commons License 2008.09.05 0 0 97
Végül is mindennel ezt csinálja ez a poszkommunista-szadeszes tolvaj bagázs. Mindent eladni, aztán jó drágán visszabérelni, közben az elvtársak tömik a zsebüket.

Csak amire hirtelen eszembe jut: Gyurcsány bizniszei, az öszödi üdülő, a képviselői klub, Posta székház, MÁV székház, aztán ugyanez az autópályákkal, és még ezer egyébbel.
Előzmény: kátyja (96)
kátyja Creative Commons License 2008.09.05 0 0 96

Kibaszott drágán.

A MÁV-székház, az MÁV székház.

Kinek a fejében fordulna ötlet, arra hogy eladja?

Ez költői kérdés volt...

Előzmény: árp.ad (92)
kátyja Creative Commons License 2008.09.05 0 0 95

Na az Andrássy úti palota?

Eladják a szépséget, oszt utána meg egy szart bérelnek?

Előzmény: árp.ad (92)
John Doe(520i) Creative Commons License 2008.09.05 0 0 94

Várjuk ki a végét.

Persze, szerintem is csak riszálják a farukat/zsarolgatnak Fodorék.

(Bocs, de kikívánkozik belőlem:

Értelmes dolgokat írsz le, de nem lehetne "élvezhetővé" is tenni? /Gondolok itt a mondatvégi pont utáni szóköz betartására, a mondanivaló szellősebbé tételére-úgy nem kell annyit silabizálni, mit is akarsz megosztani az olvasóiddal.)

Előzmény: árp.ad (91)
mmormota Creative Commons License 2008.09.05 0 0 93
Ez az egyet őrizték meg a kommunista örökségből. Tiszta lelkiismerettel el lehet követni bármit, meg lehet - sőt kötelesség - védeni bármilyen tettet amit brancsbeli követ el. Mert összességében az igaz nagy ügyet szolgálják, ők a fényes jövő képviselői.

Az igaz ügy meg a fényes jövő nem maradt meg az örökségből, de az összetartás igen. Így önmagában eléggé a maffiára emlékeztet.
Előzmény: PBGI (88)
árp.ad Creative Commons License 2008.09.05 0 0 92
Naés az Adrássy uti paloták, vagy a MÁV palota? Na és a Budapesti utak körüli botrány ? Hiányzik 532 millió forint felhasználásról bizonylataz utak felujitása során.
Előzmény: PBGI (85)
árp.ad Creative Commons License 2008.09.05 0 0 91
Ez a látszat de nem ez lesz a valóság.Visszaléptek már a szadeszesek a kormány álltal adományozott politikai zsiros állásaiktól.Mert ugyeigy könnyü ellenzékinek lenni,hogy közben a kormány megbizásából,különbözö kormá
nyzati funkciók rangos intéziői maradta azok akik eddig is azok voltak.Miért nem lépnek ki onnan is? Hogy hát kint is vagyok ,meg bent is vagyok?
Előzmény: John Doe(520i) (90)
John Doe(520i) Creative Commons License 2008.09.05 0 0 90
Az SZDSZ letett Gyurcsányról

* Index - ugyelet@mail.index..hu

"A szabad demokraták ügyvivői elfogadták Gyurcsány Ferenc kezdeményezését és hajlandóak leülni vele, de csak egy új, szakértői kormányról egyeztetnének. Mivel a miniszterelnök a költségvetés elfogadásához köti kormánya fennmaradását, az SZDSZ lényegében kiadta Gyurcsány útját."
PBGI Creative Commons License 2008.09.05 0 0 89

JÓ, neked!

Én nem tudom elfelejteni a 90-től napjainkig terjedő disznóságaik sorozatát, de kétségtelen, hogy a 10-es skálán lehet, hogy egy hellyel feljebb léphetnének!

Előzmény: Törölt nick (69)
PBGI Creative Commons License 2008.09.05 0 0 88

Hja, ez a hsz (mármint geszthi-é) meggyőzött arról, hogy egy csomó szoci fan tud arról, hogy mi folyik a színfalak mögött, csak elképesztően nem zavarja.

Vagy még az lehet, hogy az e.t.nő érdekelt az MSZP kormányzati pozíciójának fenntartásában.

Előzmény: péterkém (67)
PBGI Creative Commons License 2008.09.05 0 0 87

Ismerjük a háttértörténetet: a két fideszesnek beesett a postaládájába az ügy.

UPDATE: A Heti Válasz is ezen a héten foglalkozik a "vicces" autópálya-építéses üggyel. 

Előzmény: ex_lx (8)
PBGI Creative Commons License 2008.09.05 0 0 86

Hjaj, micsoda véletlen!

Előzmény: John Doe(520i) (5)
PBGI Creative Commons License 2008.09.05 0 0 85

Hajrá, hajrá!

Akkor ne hagyjátok magatokat, mert előbb-utóbb az az áruló brigád is visszaszúr ilyen-olyan ügyekkel.

Még egy kis Strabag és Siemens botrány kéne, és akkor az SZDSZ-nek tényleg nem lesz választása, hogy beszáll-e a koalícióba, vagy nem...

Előzmény: geszthi (4)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.05 0 0 84

nem érnek rá... össezhívták őket a Tocsik-terembe - válogatnak a doksik közt, mi bevethető, mi nem... Az is lehet, hogy a Lopakodót készítik elő ellencsapásra...

Előzmény: John Doe(520i) (82)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.05 0 0 83

Nemcsókra gondolsz? Szerintem kismiska például egy Hagyóhoz képest... 

apropos, MVM: Viszont Kocsis jó lesz a bkv élére. Úgy fognak (meg)szaladni a dolgok, hogy na... 

Előzmény: Álomvédelmi twist (78)
John Doe(520i) Creative Commons License 2008.09.05 0 0 82

Tudjuk be egy erőtlen kísérletnek.

Én inkább a többi libbant véleményét hiányolom a topicból...

Előzmény: ex_lx (80)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.05 0 0 81

Jobb későn, mint soha. Nézd csak, azóta is hogy önti Podolák úrról a lejárató anyagot...

(vagy nem is...)  

Előzmény: ex_lx (80)
ex_lx Creative Commons License 2008.09.05 0 0 80
"Én erről a Podolákról egész eddig semmit se tudtam, "

Ehhez képest az egykori vagy mindenkori koalíciós partner elszánt támogatója (tagja?) csipőből tudja, hogy maffiózó. Biztosan a a kenyértörés óta tudta meg, mert addig zavarta volna őt is, meg a többi támogatót/tagot egy ilyen frigy.
Előzmény: Álomvédelmi twist (78)
John Doe(520i) Creative Commons License 2008.09.05 0 0 79
:-))))))))))))))))
Előzmény: ex_lx (76)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2008.09.05 0 0 78

"Podolák úr arról beszéljen, mit csinált Mogiljevics cégének felügyelő bizottságában."

Én erről a Podolákról egész eddig semmit se tudtam, de viszont első alkalommal, amikor néhány éve megláttam a tévében, kiszúrtam magamnak, hogy ez a fickó nem akárki: hihetetlenül le rí róla az elvetemültség, az agresszió, a gonoszság, a maffiózóság, de a befolyásossága is.

Ez a kis Mogiljevics reláció csak megerősíti bennem, hogy jól levettem a csávót arcról.

Horn környezetében volt egy ugyanilyen erősnek tűnő figura, háttér ember, 97-98-ban tűnt fel, gyakorlatilag ő diszponált a Bős-Nagymaros ügy felett. Ritka nagy patkány képe volt, sajnos a neve most nem jut eszembe. De mintha az MVM-ben lenne valami befolyásos ember. Róla is lerítt a jó moszkovita kapcsolat.

Előzmény: n0ri (39)
árp.ad Creative Commons License 2008.09.05 0 0 77

Kovács László A Megyesi kormány 2002.-től Igaz
külügyminiszter
Csillag volt a gazd.min.,ha esetleg
Bárándy Péter
igazságügyi miniszter ekkor volt a vagon ügy

Dr. Kökény Mihály
egészségügyi, szociális és családügyi miniszter

Csillag István
gazdasági és közlekedési miniszter

Hiller István
nemzeti kulturális örökség minisztere

Gyurcsány Ferenc
gyermek-, ifjúsági és sportminiszter

Juhász Ferenc
honvédelmi miniszter

Burány Sándor
foglalkoztatáspolitikai és munkaügyi miniszter

Kiss Péter
miniszterelnöki hivatalt irányító miniszter

Kovács Kálmán
informatikai és hírközlési miniszter

Dr. Persányi Miklós
környezetvédelmi és vízügyi miniszter
Lamperth Mónika
belügyminiszter

Draskovics Tibor
pénzügyminiszter

Magyar Bálint
oktatási miniszter

Németh Imre
földmûvelésügyi és vidékfejlesztési miniszter

Dr. Göncz Kinga
esélyegyenlõségért felelõs tárca nélküli miniszter

Juhász Endre
európai uniós koordinációért felelõs tárca nélküli miniszter
ex_lx Creative Commons License 2008.09.05 0 0 76
Ma örökre megbukott a zorbán.

(csak eszembe jutott, hogy régen láttam a mi Zsoltinkat)
péterkém Creative Commons License 2008.09.05 0 0 75
Sztem nemsokára jön a "kanári" is! Habár, most, hogy a Klubrádió szabadságolta Drága Bolgár Urat a "jól megmondom" műsor vezetéséből, és rögtön utána ausgetippelt drága jó Kuncze Gábor, kabaré- és örökös médiasztár a műsor első számú helyettes vezetője, elég érdekes konstelláció, nemde?
Előzmény: Lazi (56)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.05 0 0 74
Legalábbis az ogy választások első körében mindig találtam olyan kispártot/jelöltet a listán, aki még nem járatta le magát... tehát röviden: nincs (teljesen) igazad... 
Előzmény: 33nev (68)
árp.ad Creative Commons License 2008.09.05 0 0 73
Mit csinálsz? De hiszen a mai Magyar Nezet cimoldalán meg Demszki szerepel, mint aki ,lehet hogy sáros a fövárosi utépitések panamájában.Három hónapja halogatja a fövárosi önklormányzat az ellenzék jogos igényét számoljanak el a fövárosi utépitések árával.530 millió forint nem klappol a vizsgálat eredménye szerint ujfent. Na ,ki kit ment fel? El kell tünnie mindkét pártnak,hiszen még a szabaddemoraták elnökválasztási panamája sincs lezárva. A másik oldal meg tele vantelekspekulációkkal Kulcsár üggyel Zushlagizmussal,Fittelina, stb,stb-Majd a biróságon !!!!
Előzmény: Törölt nick (69)
kátyja Creative Commons License 2008.09.05 0 0 72

Nem tudok, de én tudom kire szavazok.

Mert tele van a tököm ezzel a mocsokkal.

Előzmény: 33nev (68)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!