nekem van egy nem túl jól sikerült(kicsit kicsi lett) oldaltáska tartó konzol, ha eljössz érte neked adom, egy eleme nincs meg ami hátul összeköti a két keretet de azt nem nehéz csinálni legalább egy túrát végigvittem vele
ha érdekel a dolog lefotózom, bár már ide is feltettem legalább egyszer
volt is aki ígérte hogy jön érte de végül nem tette jöhetsz bármikor, kiakasztom a kerítésre aztán lehet vinni, mostanában nem sokat vagyok itthon
Aliexpressről lőttem két kawa indexet a DR re mert nekem is lekonyultak. Olyan szépek voltak nem tudtam otthagyni kínában őket. :-)) csak a felfogatásának köze nincs az enyémhez, valahogy a kawa idomjába kell(ene) bepattintatni. Nem csavaros volt. Mostmár az. Csak nem M10; hanem Reisser forgácslap + egy kis ragasztó pisztoly és a kötegelő 😀😀 ízlésesen.
Már csak egy E3 vagy ilyesmi felirat kéne a búrába 🫣
Változó. Haver yz125öt újított fel mindenben olcsóbb volt az oem mint a fizikai bót.
Nekem a DR hez is olcsóbb volt az oemparts mint a rodeo, addig amíg lehetett hozzá bármit is kapni. De Babartól vettem ami kellett. Volt hogy voltak elfekvő készleteik, pld karbi tömítés gsx1400-é, azt sokkal olcsóbban adta Babar a rodeóban mert gondolom be tudta akciózni.
oemparts Yamaha alkatrészben emlékeim szerint pont nem olcsó, anno a Majestyhoz néztem valamit náluk, aztán a kereskedésben (Ivanics, mert nekem ők vannak közel, de gondolom mindegy) meg pont feleannyiért adták ugyanazt (és még a postköltséget is megspóroltam).
én elmennék a yamahához és vennék 4 új indexet anno a ktm motoron is lógtak a hátsók, vettem használtam és az első túra után ugyanúgy lógott az elrehült gumi mert basztatták a csomagok egész úton aztán a ktm adott újakat és az bírta a cuccolást gondolom a yamaha index se lesz más az oemparts 8500ért hozza a gyári új indexet, nem egy hízott ökör ára.......
igen ők amúgy segítőkészek voltak, meg vissza is vették amit elbasztak, de utána ugyanúgy mást küldtek :)) szóval el kell menni aztán megnézni, amilyen vad postaköltségek vannak ha vissza kell küldeni annyiból megjárja az ember
Igen, nekem is a kezembe nyomtak már vmit, hogy 3YF - aztán megmutattam a mellényzsebből a "rendeset" - és möglepődtek... Ők inkább KTM-ben utaznak, egy-két öreg csotrogányból van még 10 éve a szabadban ázó ezmegaz (pl 3YF-hez...) - aztán mindenhez azért nincs meg a típusismeret.
én onnan csak úgy vásárolnék hogy elmegyek érte, volt hogy egy rendelés során 2x is nem olyat küldtek amit megbeszéltünk, és ez nem egyedi eset volt mert többször küldött mást, vagy nem a megbeszélt állapotút
mert az hogy a huskyhoz kb 6-7 hónap múlva küldte az idomokat az az én hibám is mert azt mondtam neki hogy nem sürgős, előbb jött meg angliából 2 közvetítőn át mint a szatyinától