Egy Hollán Ernő utcai rendezvényszervező üzletére Molotov-koktélt dobtak, mert egy nemzeti radikális hölgynek konfliktusa támadt vele. Tomcat a honlapján üdvözölte a merényletet és ma fél ötre "flash mobot" szervez, hogy a zsidók tanulják meg, mindent megtehetnek velük.
Ő pedig beszállt az autójába, betette a lejátszóba kedvenc zenekara, a Kárpátia egyik lemezét, a hangerőt feltekerte, az ablakot meg le, és autózott körbe-körbe Újlipótvárosban.
Csak, hogy pontosan tudjuk, a Gyurcsány által vezetett, oookos magyar parlament döntése következtében milyen mélységű információkhoz juthatnak hozzá a biztosítók vagy akár a munkaadók: http://www.hirextra.hu/hirek/article.php?menu_id=2&cat=6&article_id=107474. Klikk.
1944-ben még lehetett embereket menteni hamis keresztlevelekkel és vöröskeresztes vagy diplomáciai védlevelekkel. Na, az ember génállományának vizsgálata gyakorlatilag lehetetlenné teszi az efféle embermentést. Mindent meg lehet majd tudni az őseinkről, amit csak akarnak.
Jól megágyazott ez a hisztérikus barom GyF egy új hitlerájnak...
Morvai Krisztina is ott harcolt a maga módján a Hollán Ernő utcában:
Cegléden egy Jobbik dzsenborin elmesélte pár élményét, amikor harcosnak érezte magát. Az egyik ilyen pillanata volt, amikor idén március 15-én Budaházy György azt mondta, nézzük meg, mit csinál a mi hibbant Nérónk, Gyurcsány Fletó a Művészetek Palotájában. Egy másik meg akkor, amikor a Hollán Ernő utcai jegyiroda előtt "antifa" demonstráció volt. Ő pedig beszállt az autójába, betette a lejátszóba kedvenc zenekara, a Kárpátia egyik lemezét, a hangerőt feltekerte, az ablakot meg le, és autózott körbe-körbe Újlipótvárosban.
Mire megyek vele, ha jól lelőnek? Ezt a pofát a szavazóhelyiségekben kell leváltani, de mielőbb, most már én is azt mondom. Ennél még aparlamenti takinéni macskája is jobb min.elnök lenne. Csót: b
hiába könyörögsz. A Felelôs Hazafi folytatja: ma, az MSZP-szervezte "Békenap"-on is fellép a műsorával. Felvezetô beszédet mond: Burány S., akit az ATV Sárosdija tegnap már kellôképpen felhangolt a "Dunába lôtt százezrek" szövegével...
Amikor először hallottam a hírt, azt hittem, félreértették a helyzetet (vagy a törvényt) az újságírók. Azonban gyorsan kiderült, hogy még mindig én vagyok a naiv...
Van valami diszkrét bája annak, hogy a miniszterelnök előbb egy hülye jegyboltnál tüntet a nácizmus és a rasszizmus ellen, aztán meg igent nyomat az egész hülye bagázzsal a vegytiszta nácizmusra. Könyörgöm, most már tényleg állítsuk meg!
A trójai konfliktus idején a "hajó" gakorlatilag egy 8-12 méter hosszú nyitott csónakot jelentett, aminek ugyan volt egy rövid árbóca és egy kisebb rögzített vitorlája is, de azért leginkább evezőkkel hajtották, ha nem pont hátulról fújt a szél, vagy ha a hajósok valamilyen harci cselekményre készültek. A kormánya két darab nagyméretű evező volt a hajó hátuljában, fedélzet és zárt rakodótér egyáltalán nem volt rajta. Kizárólag partmenti hajózásra volt alkalmas, arra is csak szép időben, és csak nappal hajóztak vele, éjszakára rendszerint kikötöttek és a parton éjszakázott a legénység.
A filmben az i.e. XII. századinál sokkal újabb hajókat láthattunk, és bár a filmben a hatalmas flotta nagy részét CGI-vel generálták, annyi hajó a világon se volt. Ha túlozott ebben Homérosz is, ha nem...