A második versszak helyesen: Ha kiállt Bugyonnij, vele roptuk a táncot, hogy a föld remegett, meg az ég, Aki volt a seregben, odanőtt a nyergbe, s vágtatott, ahogyan soha még!
Most értünk haza a búcsuztatásról. Kalapom emelem a szervezők előtt. Ilyen (hülyeség ezt írni) kellemes búcsut még nem éltem meg. Hab a tortán, hogy a Csokonai computeresei elég gyengén működtek, nehézségeik voltak a tervezett video elindításával. Kdezsoe bárhol is van, hasát fogta a röhögéstől. Viszont kiderült, hogy nélküle nem működik semmi úgy ahogy kellene.
Cukifalat Beniből, egy igen helyes fiatal ember lett és a leánykák is igen helyesek és jól neveltek.
Szeretném emailban elküldeni nektek a párom valamikori fotókiállításáról, akkor megjelent újságcikket az ott készült felvételekkel. Kérlek benneteket, akit érdekelne a fent említett küldemény, az emailemre kurtipontdezsonekukacgmailpontcom jelezze azt. Más: Szakaszosan vagyok itthon, jobbára csak éjszaka, mert Anyum lerobbant, vele, az ő lakásán tartózkodom, ahol nincs internet elérésem. Más: Szeretném, ha velem lennétek a számomra igen nehéz órában, de ha úgy érzitek, hogy a közlekedés egyenesen testi épségeteket veszélyezteti, vagy más egyéb elfoglaltságotok van, megértem, és tudom, hogy lélekben velem vagytok.
Köszönöm, hogy itt is....csak azt nem tudom, hogy emiatt miért kellett engem kiléptetni a fészről...érthetetlen, ha nem láttam volna a beírást a linkedre kattintva, hogy Csabánét kiléptetjük és lépj be a helyére. Mit kellene tennem?
Napok óta járt az eszemben, hogy megkérdezek egy volt topictársat, tud-e valamit róla.
Nem tudom érezte-e valaha, hogy mennyire szerettük. Ő volt mindig a segítség a net nyűgökben és remek mókamester minden általam látogatott topicban. Istenadta tehetsége volt a fényképezéshez. Tényleg olyan képeket csinált amiket soha nem lehet elfelejteni, nem csak a talikról persze. Isten veled Dedölle!
kdezsoe végleg elment...sok időt töltött itt a nyűgjeinkkel, bajainkkal, nyafogásainkkal, fantasztikus partner volt a viccben. Segítség a bajban. Nagyon sokat tanultam tőle - úgy éreztem, hogy ennyi hallgatás után is el kell búcsúznom tőle - itt is.
Vajon megoldódott-e az anyagi gondod??? Én OTPs vagyok, s ott nyugdíjX 4 a hitel. A Cofidisznál fapadost vettem fel- szintén elmúltam már akkor 70!!! De iszony nagyok a kamatok, figyelj oda!!!!!