Nevess Te is az életre, mielőtt az élet nevetne ki
Ebbe a topikba csak vidámságos képeket szabad belinkelni, és szövegeket írni. lehet bírálni, cikizni, de azt is vidámságosan, a savanyút nem kérjük.
Usque tandem abutere Catlina patientia nostra? Quam diu etiam furor iste nos eludet? Még én is emlékszem a Catilina elleni vádbeszéd első két mondatára, csak nem tudtam ilyen humorosan alkalmazni. Valamint nem vagyok moderátor. De értékelem a humorát.
Ezt elsősorban díjjak, ösztöndíjjak formájában képzeli, a már létrejött, vagy esetlegesen remélten létrejövő teljesítményért.
Gáborkám ezt szeretném, én már aktivizáltam magam Biblia ügyben, kérek szépen egy ösztöndíjat tőletek. Szeretném a téli hidegebb hónapokat a Kos szigetén Görögországban tölteni.
Hát komoly. Egyrészt anyagi, van egy szuperjól belakott 42 m2-es panel lakásom, van egy 11 kötetes regényem, aminek a világsikere még előttünk áll, és a szellemi örökség, bölcs gondolataim, fórumos hozzászólásaim, satubbi:)
A Vallás kapcsolatai és tervezett elhelyezkedése a társadalomban
A P-DOX Semmiben Sem Hívők a társadalom általánosan elismert, hasznos elemévé kívánnak válni. A sértődésnélküli, őszinte, kritikus párbeszéd, vita és véleménycsere lehetőségét kívánja létrehozni a többi vallással és az ateista mozgalmakkal. Ezen kívül a filozófiai és a tudományos élettel, a sajtó és a média képviselőivel is igyekszik kapcsolatokat találni és kiépíteni. Nem tekint a társadalom jelenlegi elemeiben senkit vetélytársának, vagy konkurensének, csupán egy új világnézeti vallási, filozófiai ágnak, iskolának tekinti magát. A tagjain kívül igyekszik elnyerni más állampolgárok bizalmát és támogatását is. A lehetőségek és a fejlődés függvényében a hitéletén kívüli egyének számára is igyekszik karitatív tevékenységben támogatásokat adni. Tervei között szerepel a "legelesettebb" embertársaink adománygyűjtéssel és adással való segítése. Továbbá a kiemelkedő szellemi, vagy alkotó tevékenységet kifejtő embertársaink segítése is. Ezt elsősorban díjjak, ösztöndíjjak formájában képzeli, a már létrejött, vagy esetlegesen remélten létrejövő teljesítményért. Templom, vagy közösségi ház vásárlása, vagy építése helyett a befolyt adományok és támogatások jelentős részét sport, mozgás és egészség centrumok létesítésére tervezzük költeni, amelyek a tagjaink minden korosztálya számára használható aktív együttlétet biztosíthatnak.
A P-DOX Semmiben Sem Hívők belső életén kívüli tevékenységében is mindig használni igyekszik a humor és az irónia eszközeit, természetesen saját magával szemben is, ezért akár szórakoztató műsorokban, vagy lapokban való megjelenését előnyösnek tekinti.
Na várjál Vikikém kár lenne azér a drága jó szörpér hallod-e..!
Még ha a SPAR-ban is vetted a sarkon, akkor is az én nyakam méltatlan hely lenne, javaslom ehelyett inkább a pocidba öntsd, vagy add oda egy még nálunk is szegényebbnek (már ha van ilyen)..
A fejemre inkább egy jó adag csapvizet (kérdés hogy manapság feléd a vízdíj hogy áll, lehet hogy a tömény szörp lenne olcsóbb?) loccsints, hátha észhez térek. 8-D
Vagy méginkább az éjjeliedényed (már ha van) tartalmát esetleg... :DDDDDDDDDD
Ó bár lenne lehetőségem meglátogatni téged, mint a régi szép időkben..!
Big nem ér, átláttál a szitán...majd öntök én még egy pohár málnaszörpöt a nyakadba, ha ideesz a fene, majd nevetek telei pofával, amilyen arcot vágsz:))) ehhehhehe legszebb öröm a káröröm:)))
Hááttttttöööö jött ugye az a levél,amit a tévtanításaimban közzétettem, hogy 2028-ban lesz az idők vége, azután ugye már lesz után meg előtt, mert nem lesz idő, tehát az nevet utoljára, aki 2008.12.31.-én 23.59.59-kor nevet.
Hát azért nevetséges vagy ezzel big-em, hogy valláslistát nevetgélsz ki, ezzel csak magadat nevettetted ki. Ha - ha - ha. Valami komolyabbat kéne, én például a Biblia betiltásért pereskedem, na azon már lehet nevetni, de az nevet jól, aki utoljára nevet:))
Hát igen, a kedvesemnek most egészségi problémája van, aggódik miatta, mondom megkezelem jelgyógyászattal, hát zokszó nélkül kinevetett. Másnap jött egy hölygyismerősöm, akinek petefészektumorja van, ő kéri a kezelést, jön, mint a kisangyal. Mit tehetek? Pont az nem fogadja el, akit a legjobban szeretek, de ez van.