Keresés

Részletes keresés

avi01 Creative Commons License 2007.10.10 0 0 39
Usque tandem abutere Catlina patientia nostra? Quam diu etiam furor iste nos eludet? Még én is emlékszem a Catilina elleni vádbeszéd első két mondatára, csak nem tudtam ilyen humorosan alkalmazni. Valamint nem vagyok moderátor. De értékelem a humorát.
Előzmény: Törölt nick (38)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.10 0 0 38
Azaz?
Előzmény: avi01 (37)
avi01 Creative Commons License 2007.10.10 0 0 37

Hát gyerekek, ezen nagyot röhögtem...

Hát az intelligens humornál nincs élvezetesebb.

Előzmény: Törölt nick (35)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.10 0 0 35

Iván Gáborra rájár a modi-rúd mostanában. Szegénynek törölték néhány topikját, a következő indokkal.

"Az egótopikok szükségtelen szaporításának Occam-féle tilalma miatt (egotopici non sunt multplicanda praeter necessitatem)." (Lektor)

Hát gyerekek, ezen nagyot röhögtem...

Háháháháháááááááááá

:DDDDDDDDDDDDDDDDD

Törölt nick Creative Commons License 2007.10.01 0 0 34
HAHAHAHAHAHALLELUJAAAAA
avi01 Creative Commons License 2007.10.01 0 0 33

áááááááááááá, hogy én mi leszek, azt te még nem tudod, de én sem!

Előzmény: Törölt nick (32)
avi01 Creative Commons License 2007.10.01 0 0 31

Te egy gentleman vagy Gáborkám:)

Előzmény: Iván Gábor (30)
Iván Gábor Creative Commons License 2007.10.01 0 0 30

Kissé nem kapkodtam még el az egyházzá alakítást, így csak a saját pénzemmel tudok gazdálkodni.

Egyébként ha beindulunk, akkor te a legjobb eséllyel pályázhatnál egy ilyenre és szerintem el is nyernéd.

Egyébként a tél nem egy főzezon még Görögországban sem. Ebbe bele tudok segíteni pályázaton kívül is, mondjuk esküvői ajándék címén.

Előzmény: avi01 (29)
avi01 Creative Commons License 2007.10.01 0 0 29

Ezt elsősorban díjjak, ösztöndíjjak formájában képzeli, a már létrejött, vagy esetlegesen remélten létrejövő teljesítményért.

Gáborkám ezt szeretném, én már aktivizáltam magam Biblia ügyben, kérek szépen egy ösztöndíjat tőletek. Szeretném a  téli hidegebb hónapokat a Kos szigetén Görögországban tölteni.

Előzmény: Iván Gábor (27)
avi01 Creative Commons License 2007.10.01 0 0 28

Hát komoly. Egyrészt anyagi, van egy szuperjól belakott 42 m2-es panel lakásom, van egy 11 kötetes regényem, aminek a világsikere még előttünk áll, és a szellemi örökség, bölcs gondolataim, fórumos hozzászólásaim, satubbi:)

Előzmény: miki_ng (26)
Iván Gábor Creative Commons License 2007.10.01 0 0 27
A Vallás kapcsolatai és tervezett elhelyezkedése a társadalomban

A P-DOX Semmiben Sem Hívők a társadalom általánosan elismert, hasznos elemévé kívánnak válni. A sértődésnélküli, őszinte, kritikus párbeszéd, vita és véleménycsere lehetőségét kívánja létrehozni a többi vallással és az ateista mozgalmakkal. Ezen kívül a filozófiai és a tudományos élettel, a sajtó és a média képviselőivel is igyekszik kapcsolatokat találni és kiépíteni. Nem tekint a társadalom jelenlegi elemeiben senkit vetélytársának, vagy konkurensének, csupán egy új világnézeti vallási, filozófiai ágnak, iskolának tekinti magát. A tagjain kívül igyekszik elnyerni más állampolgárok bizalmát és támogatását is. A lehetőségek és a fejlődés függvényében a hitéletén kívüli egyének számára is igyekszik karitatív tevékenységben támogatásokat adni. Tervei között szerepel a "legelesettebb" embertársaink adománygyűjtéssel és adással való segítése. Továbbá a kiemelkedő szellemi, vagy alkotó tevékenységet kifejtő embertársaink segítése is. Ezt elsősorban díjjak, ösztöndíjjak formájában képzeli, a már létrejött, vagy esetlegesen remélten létrejövő teljesítményért. Templom, vagy közösségi ház vásárlása, vagy építése helyett a befolyt adományok és támogatások jelentős részét sport, mozgás és egészség centrumok létesítésére tervezzük költeni, amelyek a tagjaink minden korosztálya számára használható aktív együttlétet biztosíthatnak.

A P-DOX Semmiben Sem Hívők belső életén kívüli tevékenységében is mindig használni igyekszik a humor és az irónia eszközeit, természetesen saját magával szemben is, ezért akár szórakoztató műsorokban, vagy lapokban való megjelenését előnyösnek tekinti.
Előzmény: Törölt nick (23)
miki_ng Creative Commons License 2007.10.01 0 0 26
mekkora az ökörség? örökség
Előzmény: avi01 (1)
miki_ng Creative Commons License 2007.10.01 0 0 25
haha
kissé erőltetett volt :(
avi01 Creative Commons License 2007.10.01 0 0 24

lehet hogy a tömény szörp lenne olcsóbb?)

Természetesen a tömény, hogy beleragadjon a ruhádba, hahahha, mert ugye hajad nincs hahahaha:))) hihiiiihihi, huuhuhuhuuuhu, höhöhöhööhöhö

Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.01 0 0 23
Haha...
...még mindig ezen lovagolsz Gabikám? Az már vagy 8 éve volt, egyem a szived... :)

Na majd belehúzok, oszt tán kitalálok valamit a kedvedért.

Persze erőlködve biztos nem fog menni...

Mindenesetre én maraha jót röhögtem ezen is.

Nekem speciel elég az hogy HAHAHAHA

De rád való tekintettel gyorsan kiegészítem a listát és megkövetlek hogy megfeledkeztem egy őrült fontos tényezőről:

P-DOX: HÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁ :DDDDD
Előzmény: Iván Gábor (22)
Iván Gábor Creative Commons License 2007.09.30 0 0 22
Az nem ilyen egyszerű. A nevetéssé tevéshez, valami nevetségeset kellene írni.

Ahhoz meg kell némi tehetség is, nem elég csak a hahahahaha

Megy az neked, emlékszem. Eőltesd csak meg magadat.

Begyűjtöttem egy mesterhármas istendefiniciót.

Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.30 0 0 21
Na várjál Vikikém kár lenne azér a drága jó szörpér hallod-e..!

Még ha a SPAR-ban is vetted a sarkon, akkor is az én nyakam méltatlan hely lenne, javaslom ehelyett inkább a pocidba öntsd, vagy add oda egy még nálunk is szegényebbnek (már ha van ilyen)..

A fejemre inkább egy jó adag csapvizet (kérdés hogy manapság feléd a vízdíj hogy áll, lehet hogy a tömény szörp lenne olcsóbb?) loccsints, hátha észhez térek.
8-D

Vagy méginkább az éjjeliedényed (már ha van) tartalmát esetleg...
:DDDDDDDDDD

Ó bár lenne lehetőségem meglátogatni téged, mint a régi szép időkben..!

Az még sajna odébb lesz...
Előzmény: avi01 (20)
avi01 Creative Commons License 2007.09.29 0 0 20

Big nem ér, átláttál a szitán...majd öntök én még egy pohár málnaszörpöt a nyakadba, ha ideesz a fene, majd nevetek telei pofával, amilyen arcot vágsz:))) ehhehhehe legszebb öröm a káröröm:)))

Előzmény: Törölt nick (17)
avi01 Creative Commons License 2007.09.29 0 0 19

Hááttttttöööö jött ugye az a levél,amit a tévtanításaimban közzétettem,  hogy 2028-ban lesz az idők vége, azután ugye már lesz után meg előtt, mert nem lesz idő, tehát az nevet utoljára, aki 2008.12.31.-én 23.59.59-kor nevet.

Előzmény: josag (16)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.29 0 0 18
Na mi van? Nem kacag senki már velünk..?
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.29 0 0 17
Húúú szóval kinevetsz Viktorom..?! Máris egy kapás...
:DDDDDDD

Akkor már (megint) együtt röhögünk....

HÁHÁHÁÁÁ
Előzmény: avi01 (15)
josag Creative Commons License 2007.09.29 0 0 16
Ki nevet utoljàra?
Előzmény: avi01 (15)
avi01 Creative Commons License 2007.09.29 0 0 15

Hát azért nevetséges vagy ezzel big-em, hogy valláslistát nevetgélsz ki, ezzel csak magadat nevettetted ki. Ha - ha - ha.  Valami komolyabbat kéne, én például a Biblia betiltásért pereskedem, na azon már lehet nevetni, de az nevet jól, aki utoljára nevet:))

Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.29 0 0 14

Idézet a linkről:

"Tehát a kinevethetőség egyben egy próbakő is egy eszme, világnézet, vallás valódi, vagy ál értékére. "

Hmm... 

big elmélázik kicsit, majd fejét felkapva csettint egy nagyot és mutatóúját karizmatikusan feltartva el is kurjantja magát...

Áhá! Heuréééka!

Oké! Máris csinálok egy próbát gyorsan.

Figyelem keresztények!   HAHAHAHAHAHAHA :D
Figyelem buddhisták!       HAHAHAHAHAHAHA :D
Figyelem hinduisták!        HAHAHAHAHAHAHA :D
Figyelem muszlimok!        HAHAHAHAHAHAHA :D
Figyelem zsidók!              HAHAHAHAHAHAHA :D
Figyelem bahai-sok!         HAHAHAHAHAHAHA :D
Figyelem scientológusok! HAHAHAHAHAHAHA :D
Figyelem pogányok!         HAHAHAHAHAHAHA :D
Figyelem sátánisták!        HAHAHAHAHAHAHA :D

...a teljesség igénye nélkül, a melyikd felekezetről megfeledkeztem esetleg kértetik jelezni és jelentkezni kiröhögésre...

(gyengébbek kedévéért: ahol azt írtam: HAHAHAHAHAHAHA :D, ott az adott vallást jóóól kiröhögtem... ) :DDDD

Máris indul a teszt! Juhééééé!
(most majd jól meglátjuk, hogy mit reagálnak)
big nagyot tapsol és összedörzsöli tenyerét...

Köszi a lehetőséget...

:)

Előzmény: Iván Gábor (11)
avi01 Creative Commons License 2007.09.29 0 0 13

Egyébként amit írsz Gábor, az ül, pontosan így van. Akit zavar, hogy kinevetik, az nem elég biztos magában.

avi01 Creative Commons License 2007.09.29 0 0 12
Hát igen, a kedvesemnek most egészségi problémája van, aggódik miatta, mondom megkezelem jelgyógyászattal, hát zokszó nélkül kinevetett. Másnap jött egy hölygyismerősöm, akinek petefészektumorja van, ő kéri a kezelést, jön, mint a kisangyal. Mit tehetek? Pont az nem fogadja el, akit a legjobban szeretek, de ez van.  
Iván Gábor Creative Commons License 2007.09.29 0 0 11
Ezt mindenkinek érdemes elolvasnia a nevetéssel kapcsolatosan:

Kinevetés. A Bölcs és a Biztos eltűri.

avi01 Creative Commons License 2007.09.29 0 0 10

Köszi, hogy emlékeztetsz Buddhaságomra, már faragják a koldulócsészémet, amivel vándorútra kelek.

Előzmény: Törölt nick (9)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.28 0 0 9
Viki drága, tudod-e, hogy egyre jobban hasonlítassz a nevető buddha szobrára?!

Lehet hogy egyszer még megmintázlak és szobrot állítok neked...

Monncsak ha viszek egy szobrászt, modellt állnál esetleg?
(keresek egy csini képzőművészetist, oksi? ;) )

:D
Előzmény: avi01 (-)
josag Creative Commons License 2007.09.28 0 0 8
A poénja mindig ugyanaz. Gondolni sem kell rà.
Előzmény: Lucretia B. (7)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!