Keresés

Részletes keresés

szalami41 Creative Commons License 2011.02.02 0 0 105

Kissé késve, de bátran ajánlhatom ezt a 2 weboldalt:

www.naturtoys.com

www.jatszoterek.com

Ezek magyar játszóterek. Olcsóbbak és legalább olyan jók, mint a külföldiek.

A cégnél szakértők és mérnökök dolgoznak, akik nagyon kedvesek, és alaposan felvilágosítottak minden fontos tudnivalóról, buktatóról a játszótér tervezés és építés témakörében. Ahogy néztem, nem a levegőbe beszéltek, túl vannak már az 50-60 db játszótéren, és mindenki elégedett volt velük. (leinformáltam néhány közeli önkormányzatot, mert már én sem hiszek el mindent.) Nem akartam elhinni, de tényleg képesek még mindíg 1 millóból egészen használható kis játszóteret építeni engedélyekkel (persze itt azért az önkormányzatok is kellettek egy kis közmunkával, az ütéscsillapító talajok kialakításához) Szóval meglepő de igaz, vannak még csodák...

emceje Creative Commons License 2008.05.22 0 0 104
Van még élet itt? Lehet még jelentkezni játszótérépítés kapcsán, kedves Maléna?
MaMy Creative Commons License 2007.10.21 0 0 100
Hűű, ez igen! Csuda klassz lett ez a játszótér, és milyen nagy, és mennyi játék! :-)))
Előzmény: Törölt nick (95)
duckylion Creative Commons License 2007.10.05 0 0 94

Sziasztok!

Nagyon örülők, hogy rátaláltam a topikra, mert már jó ideje én is keresgélek a neten játszótér ügyben.

Mi Bp.-től 24 kilométerre lakunk, a településen az új kiköltözőkkel együtt lassan már 9000 vagyunk. Csak a tavalyi évben 130 gyerek született, az idén eddig 75. Vagyis gyerek van sok játszótér viszont nincs. Az önkormányzat pedig pénzhiányra hivatkozva nem tesz semmit. :-(

Megpróbálom ezeket az ötleteket végig nézni, amiket eddig írtattok és persze várok újabbakat is.

Köszönöm mindenkinek előre is, meg vissza fele is az eddig ötleteket!

reményke Creative Commons License 2007.09.29 0 0 91

Sziasztok!

Budapesti bölcsiben dolgozom és hihetetlen kevés pénzből gazdálkodunk. A párommal és kollégákkal szépítünk, festünk, mázolunk, de az udvar egy nehéz eset. A gumitéglát egyenként gyüjtögetem mert sok a beton felület. A medence életveszélyes jó lenne átalakítani betonozás kérdése. Megköszönöm, ha tudtok olcsóbb beszerzési forrásokat vagy olyan céget, akinek ha kiírom köszönetként a nevét a bölcsiben és 100 szülő olvassa az jó lehetőség.

Gratulálok a szép játszókhoz!

Üdv,

Mari

Coge Creative Commons License 2007.09.21 0 0 80

Derszu,

először is gratula!

(ezen kívül csak halkan jegyzem meg, hogy - bár csak pár multiba látok bele - szerintem azért egyre kevesebb a raftingos csapatépítés és egyre több az ehhez hasonló - óvodafelújítás pl.), de tény és való, hogy általában mikor helyszínt választanak, akkor előnyben az ismerős ovija/játszótere ;-)

Előzmény: Törölt nick (78)
mizseiszilvi Creative Commons License 2007.09.21 0 0 76
Jipppiiii!!!! :)))
Ez szuper hír Derszu!! Olyan jó ilyet hallani!
Előzmény: Törölt nick (74)
páncél Creative Commons License 2007.09.21 0 0 75
Örülök, hogy sikerült:))))))
Előzmény: Törölt nick (74)
henn Creative Commons License 2007.09.21 0 0 73
Gratulálok, ügyes vagy!

A malena féle vonalon?

Lehet, hogy világos kéne hogy legyen a válasz, de nekem nem az. Malena írt az 58-asban három helyszínt. Én eddig úgy értelmeztem, hogy a három közül választottak végül egyet. Ezek szerint mindhárom helyen felépült? Vagy titeket választottak az utolsó körben?
Előzmény: Törölt nick (72)
földikutya Creative Commons License 2007.05.16 0 0 69
Nem kell itt olvasniuk, a csapból is ez folyik. Nyilván nem önzetlenül csinálják, de annyi baj legyen. Remélhetőleg akad máshol is olyan aktív-lelkes közösség, mint ti vagytok.
Előzmény: Törölt nick (68)
gombfoci Creative Commons License 2007.03.26 0 0 51

Sziasztok!

örülök, hogy rátaláltam a topikra, mert épp egy kis kerti játszóteret szeretnénk a társasházunkba építeni...

Elsőre könnyűnek tűnik, de másodikra nem. :-(

Ahogy nézem, építési engedély, EU n+1 szabványnak is megfelelő gyártó is kell hozzá, na meg jelentős tőkeerő...

Tudnátok nekem infóval segíteni, hogy pl. milyen gyártókat találtatok eddig?

Igazából csak egy homokozóra, csúszdára és hintára lenne szükségünk és a legnagyobb probléma itt is ugye a pénz. Szóval minimál keretes a projekt, hogy a ház jó eséllyel megszavazza...

Derszu,

azt olvastam, hogy Neked van már gyártói listád. El tudnád nekem küldeni?

Köszönök minden segítséget előre is,

gf

iricc Creative Commons License 2007.03.10 0 0 49
egyszer voltam csak, soha többet :-(
Előzmény: zso70 (48)
zso70 Creative Commons License 2007.03.10 0 0 48

Te voltál ott? az életveszélyes! olyan jól csinálták meg

Előzmény: iricc (47)
iricc Creative Commons License 2007.03.10 0 0 47

zso van botyiban játszótér, most csináltál meg nyáron. ott van pont a ti utcátokkal szembern, a kőházas bolt  mögött (az nemtom mi, a másik az cba).

igaz nem túl nagy, és max óvodás kortól használható...

Előzmény: zso70 (45)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 31
értem. ott tényleg csak felújítani kéne.
Előzmény: piglet (30)
piglet Creative Commons License 2007.03.06 0 0 30
Barátság úton, a tízemeletesek, a négyemeletes cseréptetősök és az új házak között.
Előzmény: Törölt nick (28)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 28
amennyiben meglévő játszótérként egy elrozsdásodott hintaállványra és egy eltört mászókára gondolsz, mert én több játszót nem ismerek a parton.
Előzmény: Törölt nick (27)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 27
mert az ár terület és egyre nagyobb esély van rá, h hónapokra víz alá kerül. a katonadomb a sétány végén van, parkolóval és vízbiztos. de nem akarlak tovább ezzel fárasztani, remélem, felétek is kialakul vmi! sok sikert!
Előzmény: piglet (26)
piglet Creative Commons License 2007.03.06 0 0 26
Akkor már csak azt nem értem, hogy miért nem a Dunaparton lévő MEGLÉVŐ játszóteret akarjátok megcsinálni eu konformra, ha valahol sokan vannak, és ha valahova sokan járnak, na az. És kissé kevesebb pénz is elég lenne rá.
Előzmény: Törölt nick (25)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 25
92 óta, miért? (a többiektől bocs, ha ez itt off)
Előzmény: piglet (24)
piglet Creative Commons License 2007.03.06 0 0 24

Hány éve is laksz Keszin?

Előzmény: Törölt nick (23)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 23
ez sajnos igaz. csak az a baj, h minden játszótér életveszélyes és egyáltalán nincs pénz és szándék az önkorm-ban, h ezen a helyzeten a közeljövőben változtasson. ezért vhol el kell kezdeni. persze a legjobb az lenne, ha az összes játszót rendbe tennék! addig viszont csinálhatunk vmit mi a város olyan pontjain, amit gyakorlatilag mindenki "használ", ritkábban ugyan, de azok is, akik messze laknak.
Előzmény: piglet (22)
piglet Creative Commons License 2007.03.06 0 0 22
Nézd, biztos marha jó lesz, de keszin 38 ezren laknak, ez kicsiben olyan mint Budapest. Hiába építenek a III. kerületben jó játszóteret, ha én a XVIII.-ban lakok.
Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 21
valamiért azt gondoltam, h a duna part mindenkit érdekel és mindannyiunké. ha nem, hát nem:)
Előzmény: piglet (20)
piglet Creative Commons License 2007.03.06 0 0 20
Hát engem speciel a katonadomb őszintén szólva hidegen hagy. Messze van.
Előzmény: Törölt nick (19)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 19
piglet, te dkeszin laksz, ugye? most adtam be egy javaslatot, múlt héten ment a közgyűlés elé, már átadták a szakbizottságnak. a katonadomb melletti területen szeretnénk egy parkot+játszóteret. nagyon húzós, de hátha:) az önkormányzattól a területet kérjük, a többit önerőből, pályázatokból, helyi civil (és vállalkozói réteg) adományaiból.
Előzmény: piglet (18)
Danae Creative Commons License 2006.12.10 0 0 13
A mi falunkban lett pár éve játszótér, pedig 300 lélek alatti, őrségi, istenháta mögött. Keresd meg a polgármestert, elképesztően okos, kedves nő. (94) 428-111 , Németh Eszter, biztos elmeséli, hogy csinálta.
Shiro Creative Commons License 2006.12.01 0 0 11
Ha megvan a tuti módszer megvenném, mert nálunk is elkelne egy a telepen...

De, hogy valamit hozzá is tegyek az anyaghoz, én néhány hónapja érdeklődtem a Máltai Szeretetszolgálatnál és ott azt mondták, hogy nekik már sajna nincs pénzük rá, sőt, ahol eddig csináltak, ott is visszavesznek a dolgokból, tehát lehet, hogy nem lesz őr, meg nem lesznek külön foglalkozások... stb., mert annyira elfogyott az erre szánt keretük.

S.
Előzmény: Törölt nick (10)
Lovászi Creative Commons License 2006.12.01 0 0 9

A pafi egy kalap sz...r, ne azt nézd, hanem a magyarorszag.hu pályázati keresőjét!!!

Ha a pályázatírásban kell segíteni, és innen a déli végekről is jó, szóljál, értek hozzá vagy mi :-)

Előzmény: Törölt nick (6)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!