A hazai szkeptikus mozgalom már legalább 15 évet mondhat a háta mögött. Úgy gondolom, ideje lenne őket is számonkérni, hogy mit tettek és milyen áttörést hoztak?
Hát .... ami 10-14 nap alatt meggyógyul magától is eléggé nagy és túl nagy arányban, arról hogy lehet megállapítani, hogy ha kap valaki egy szurit, hogy a szuritól, vagy magától gyógyult meg???
Na de az a téma sem érdekel, mert B.ZS. molekuláris kutató és akadémikus, aki nem nem tagja hivatalosan az Sz.T.-nek, csak éppen még is dettó azt csinálja amit ők és együtt, ezt és hasonló tudományos tesztelő felvetésekre adott válaszait is levitte vakcina nepperkedés szintjére...
Maradok a memetikánál, csak az a gond vele, hogy annyira jól működik a mém-térkép módszertana is, hogy ugyebár mellék termékként sorra dobja ki a nagy átveréseket. (( Ősrobbanás/ JogTudomány / Szkeptikus lobbi/ Politika , matematika áltudomány stb ...)))
Ja és egy korona vírust, illetve előd fajtáját sem tudtál még közvetlenül megfigyelni talán még 1918-1912 körül sem, amikor az utolsó magyar király is ebbe halt bele, aztán megtett hozzá technika. Az elme vírusai is megfigyelhetetlenek még.... még... még ... de már akár akkor a biológiai korona vírusra volt, erre most van közvetett bizonyíték. Azt is hamarabb tudták gyógyítani akárcsak az elmevírusokat, mielőtt akármilyen mikroszkóp alatt le lehetett volna fotózni.
: Mérnök vagyok és fordítva ülsz a lovon a matekkal is. ... de magadra hagylak, mert ez így sima "megváltáscédula" eladás egyházi trükk és semmi más. Ja bedobtam a Szkeptikus Társaságnak, hogy szak-értsenek meg ők, mert én ezennel lemondok rólad.
Eladom ötletem és számitasaim egy megvalósitható örökmozgóra. Ára 2 Milliárd Forint. Magyarázó dokumentumot is csatolok.
Szóval tavaly (2020.jun.) számitasokkal igazoltam, magamnak, hogy létezhet örökmozgó. Elkezdtem megépiteni, de sajnos lehuztak minden téren. Teljesen titokban. Az eredeti számitasokat, fileokat, és egy kezdetleges tesztre való tervet át tudok nyújtani 2 Milliárd Forint fejében. A továbbiakban nem érdekel az ötlet. Teljes tulajdonjogot és szabadalmat nyugodtan viheti aki megveszi.
A vírusok általában csak bizonyos fajta fehérjékhez tudnak kapcsolódni. Ezért lehet megkülönböztetni különféle betegségeket, például agyhártyagyulladás, torokgyulladás, tüdőgyulladás, májgyulladás.
Hasonlóképpen: vannak emberek, akik nem értik a matematikát, vagy nem nyűgözi le őket a festészet, költészet.
Sajnos nem tudok ivángáborul, egyelőre még a korrepetására szó jelentéséig sem jutottam el. Hiába, nem lehet mindenki olyan korszakos jelentőségű zseni, mint te vagy, azt belátom.
Azaz az apologéták egyáltalán nem észszerűek, nem is értelmesek, hanem pont az ellentettjei. Irracionálisak és illogikusak. (esztelenek)
ÖrömHír a "gyógyulni" és okosodni vágyóknak: Ateizmus cenzúra nélkül privát fb csoportban, csak vendégként indítottam, egy bejegyzésem alatt, az apologéták pölö; Hermiasz, Hieropoliszi Apollinariosz, Jusztin, Miltiadesz, Pellai Ariszton, Alexandriai Kelemen, Arnobius, Ireneus, Minucius Felix, Tertullianus Quadratus, Szárdeszi, Értelmes Hit, Kálvinista Apologetika ... stb parasztvakításait leleplező és ellenszerüket megtanító gyorstalpalót. Ide naplózom a lényeget, nagyon vázlatszerűen átmásolással. Továbbá, mivel ez egy általános emberi tudás, természetesen bárki szabadon felhasználhatja. Hivatkoznia sem fontos rám. ...