mindenesetre megnyugtató és feldobja az embert, ha végigtekint azon emberes során, kikkel a MI FERINK már közös cégben ügyködött.
a szcientológus főhaljakentől
a fejbelőtt vállalkozóig
nem is lenne ezzel baj, ha Feri a háttérből lopkodná a milliárdokat (mint ahogy tette), hanem az, hogy ezt ma már 1000 milliárdos téteben, az ország veszlélyeztetésével teszi.
szóval az legromlottabb egyháznak csúfolt kizsálmányolók, a maffia....mindegy, Feri boltol.
A topic témájának a lényege: nem a szcientológusok jelentik a nagy veszélyt, a római egyházhoz képest kispályások ők. Azt hallottad, hogy a vatikáni bank igazgatója ügyében nyomoz az FBI milliárdos(!) sikkasztás miatt...?
Le hát. Végig tolta a szekerüket. A horn meg elszámolta magát - nem értette meg, hogy ő hiába tesz nekik (nem is akármilyen) szívességet (márpedig valljuk meg, a Magyar Köztársaság költségvetéséhez hozzájuttatni egy idegen államot, azért nem semmi szolgálat), ő nem elég szalonképes nekik, pedig azt hitte, hogy, de ő nem ismeri őket. A gyurcsány is buta, hiába rendelte el a tiarás kufár halálakor a gyásznapot (ami gyakorlatilag a lelkiismereti és vallásszabadság sárbatiprása)...
Az orbán kapott a tiarás kufártól egy kitüntetést . Ilyen kitüntetést nem akárki kap - a semjén mondta, el is hiszem neki - jól kiszolgálta őket, tolta a szekerüket, megérdemelte a plecsnit, ami nyilván nemcsak a múltbeli szolgálattevésnek volt köszönhető, hanem egyben ösztönzés is: "ezt várjuk el tőled a továbbiakban is, fiacskám"...
Nem az orbán, hanem a Horn: ő árusította ki országunkat a Vatikánnak. Nem elég, hogy a római egyház évszázadokig szipolyozta a szerencsétlen magyart, ez most is folytatódik - a vatikáni szerződésnek köszönhetően...
Nem tudom, hogy a Miniszterelnök Úrnak vannak-e kapcsolatai a szcientológusokkal (én eddig csak fideszes szcientológusokat ismertem, de ez legyen az én pechem), de az biztos, hogy a KDNP és a Fidesz MPSZ meg a pápistákkal és más keresztény egyházakkal bótol. Akik ugye nagyságrendekkel nagyobb pénztől fosztják meg - azok beleegyezése nélkül, tehát nem adományból - az "embereket", mint a szcientológusok.