Nem a sötétkéket lopták el, őt egy haverom vette meg a szeretőjének, akivel aztán összeházasodott és a kocsi megvan nekik amolyan harmadik autónak, nemrég vezettem egy kört:) Az aranyszínűt (Orion ezüst) lopták el, ő már fémtetős volt.
Porschéből van pár darab, de egyik sem magyar rendszámos. Már sok éve nem élek Magyarországon. Nem tartok fent autót Magyarországon, bérelni szoktam, többnyire Audi A6-t.
15 évvel ezelőtt egy gyönyörűséges sötétkék bmw z4-el jártam:) Akkor az volt az addigi legjobb autóm. A 911 viszont mindent visz, nem kell jobb, szerintem nincs is.
A múltkor egy piros mx-5 ment előttem a szerpentinen felfele, üveghangon tolta, füstölőseket fékezett, a kanyarokat szerintem túl bátran vállalta. Láttam, hogy egy csaj is ül a jobb egyen, úgyhogy nem autóztam körbe egy rövid egyenesben:) A hágónál ő is félreállt, egy fiatal srác volt a barátnőjével, felemelt hüvelykujjal mosolyogtunk egymásra, valahogy Dani jutott eszembe:)))
Kurva jo szamlacsomagom van amugy, sok csoportos beszedesi megbizas, meg egyebek. Berlok is erre fizetnek szoval azert nem annyira egyszeru a bankvaltas…
Amúgy nekem kb. 20 éve vannak számláim a rafinál, semmi bajom nincs vele. Ha néha előfordul ilyen, pont leszarom, majd egy óra múlva megnézem, ha annyira érdekel.