szerintem kaszinoparkot kellene ide epiteni a luxushotelek melle, ahol a bozgor elit el tudja mulatni az ellopott penzet, termeszetesen ciganyzene is lenne annak aki sirva vigadna - miutan elrulettezte a lopott lovet -
bob hercegrol lehetne elnevezni, ami egy operettorszagban igazan stilszeru is lenne
De van! Olvasd el pl. a Hotel című ponyvát A. Hailey-től vagy a Bertram Szállót A. Christie-től. De biztosan tudnék a „minőségi” szépirodalomból is címeket mondani neked, ha egy kicsit gondolkodom. Egy darab körhináért valóban nem fognak tódulni ide a tömegek. Ez igaz. De arra szerintem lehetne építeni, hogy az embereknek kezd elege lennie a konfekcionált életből. Szerintem a belvárosban ki lehetne alakítani olyan turista atrakciókat, amelyekért együtt már szívesen jönnének. A régi neves cukrászdák, kávéházak, nem uniformizált szállodák stb. együtt érdekesek lehetnének. Szerintem. Nem értek hozzá, lehet, hogy butaság vagy egyszerűen csak lekéstünk már erről.
Azért a múlt is jelent valamit. Ha megőrizzük a múltból ittmaradt játékokat, lehet, hogy épp ezért jönnek majd többen főleg külföldről, mert itt még a "jóvilág" érzését élhetik át azok, akiknek a mai világ durva és közönséges.
Lebontják az egész Vidámparkot (elviszik világgá!) és helyére szép nagy luxusszállodát építenek a külföldieknek.
Lassan Budapest egész zöldterületét eladják a szép idegeneknek. Lakóinak marad az Alúljáró szálló és a kániszmergás aszfalt.
Most, hogy az orosz csőcselék bemutatta a XX. századi honfoglalások diszkrét báját, legalább tudjuk, mire megy ki a koala eszeveszett üzletelése magyarország "alkotmányosan" birtokukba adott területeivel.
Na! Ehhez az "Alkotmány"módosításhot" kellett nekik a "rendszerváltás"!!!!!! A sztalini még közvagyonról beszélt, aminek KEZELŐJE az állam, nem pedig telekkönyvezett tulajdonosa.
Emlékszem, hogy a fiatal Gyurcsányi meg a Kuncze adott parancsot az egész milleniumi cécót meg akarták fúrni. Pest mellett épült volna egy hatalmas nagy területen kiállítás. Sok minden el is készült, de időközben előkerült Demszky egy combinólt fúrópajzzsal, s lőttek a dolognak. Az Óbudavárat Kóka privatizálta, Gyurcsányi a Jáki-kápolnába járt bérmálkozni, Dobrev Klárcsi rendszeresen lenyúlta a Vurstli teljes bevételét. De aztán jött az Orbán Viktor, és akkora cirkuszt csinált, de akkorát…
Ha elaggya a metrómániáját, akkor maradnak a likak? És mit csinájjunk 22 m -es első osztályú alagúttal? És akkor hijába dógozott a boros meg a bocskor! Na jó, én is inkább mék sörözőzni!
Nyugi, majd azt a metrómániját is eladja és akkor aztán lehet Söröt inni..., persze, ha nem adja el, akkor is.... Az én Sörömet szerencsére nem lehet elprihvatizélni...
Hol vannak a jogászok ilyenkor? Mit csinál az Alkotmánybíróság? Mit csinálnak a hivatalos szervek? Miféle törvények engedélyezik a közvagyon elprédálását? Lehet, hogy az önkormányzatok nevére van már minden telekkönyvezve, de attól nem az önkormányzati vezetés magántulajda semmi, amit csak úgy, felelőtlenűl elkótyavetyélhetnek.
Demszky is mindent eladna. Csakhogy a metrómániáját és minden ostoba elképzelését kielégíthesse.