Keresés

Részletes keresés

BASEBALL_FAN Creative Commons License 6 órája 0 0 35669

Nekem is tetszik sok kinai játékos játéka Zhao Xintongé is.

Előzmény: Sherlock40 (35666)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 6 órája 0 0 35668

Ezt néha bemondják a kommentátorok, a kinai játékosok sokszor napi 8 órákat gyakorolnak és csak a snooker a fontos. Talán a múlthéten mondta valamelyik kommentátor Zhao Xintong a felfüggesztése alat sem tétlenkedett 8-10órákat gyakorolt minden nap, baráti összejöveteleket mondott le a snooker volt az első. Azt hiszem láttuk az eredményt, bajnok lett. 

Előzmény: Sherlock40 (35662)
potika Creative Commons License 18 órája 0 0 35667

Azt mindenki döntse el magának, hogy szereti-e a stílusukat vagy nem. Nekem van aki bejön, pl. Wu Yize-t bírom de a világbajnok is szimpatikus. A magyar kommentátorokat pedig nem bírom hallgatni, nem tudom mit beszélnek de nem is érdekel.

Előzmény: Sherlock40 (35666)
Sherlock40 Creative Commons License 19 órája 0 0 35666

Én még nézni sem szeretem őket, látszik hogy ugyanabból az iskolából jönnek mert semmi egyedi stílusuk nincs. Persze hát elég sokan vannak, úgyhogy minden évben felbukkan pár új hogy aztán a legtöbbük el is tűnjön. De mondjuk az Eurosport magyar kommentátorai is odavannak értük, mindig majdnem elájulnak a csodálattól ha egy golyót belöknek, a többi játékos akár bravúros lökéseit meg sokszor nem is kommentálják

Előzmény: potika (35665)
potika Creative Commons License 19 órája 0 0 35665

Nem mázlisták, hosszú távon semmiképpen. Van utánpótlás bőven, van miből válogatni és nagyon keményen dolgoznak. Linkeltem már Ding interjúját, érdemes elolvasni : LINK.

attailor2 Creative Commons License 20 órája 0 0 35664

Engem inkább az bosszant, hogy Révész Bulcsú nem játszik úgy, mint ők!

Ha nem is nyernek sok tornát, de a 8-ba, 4-be szinte mindig ott vannak, akár új, még ismeretlen nevek is.

attailor2 Creative Commons License 20 órája 0 0 35663

Hát, ha így írtad volna le elsőre is, akkor nem kerülök képzavarba! )))

Előzmény: BASEBALL_FAN (35659)
Sherlock40 Creative Commons License 21 órája 0 0 35662

Nagyon idegesítő már ez a sok mázlista kínai, úgy játszanak mint a droidok. 

Előzmény: ron89 (35661)
ron89 Creative Commons License 21 órája 0 0 35661

Az eredményből ítélve az volt, mert minden frémben volt lehetősége. A kínai meg jó napot fogott ki, 2 százas és még két nagy break, minden összejött neki.

Előzmény: potika (35660)
potika Creative Commons License 23 órája 0 0 35660

Jiang Jun a 100. hely körül van a ranglistán és 4-0-ra legyőzte Hawkins-t. Látta valaki ezt a meccset ? Barry ennyire kutyaütő volt ?

BASEBALL_FAN Creative Commons License 28 órája 0 0 35659

Nyilván úgy értettem, hogy a játékvezető hölgy az Alfie Burden kezéhez nyúlt fel mikor az asztalon ünnepelt csak nem láttuk.-.

Előzmény: attailor2 (35658)
attailor2 Creative Commons License 1 napja 0 0 35658

Biztos nagy szexparti volt a sznúkerasztal alatt és azért nyúlt fel Valaky-nek a jv. nő!

Elképesztő, micsoda hülyeségeket tudsz összehordani, túlteszel rajtam is, pedig én csak poénkodni próbálok!

Előzmény: BASEBALL_FAN (35655)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2 napja 0 1 35657

Igen lehet a poolra emlékszem, már rég volt de ez biztos, hogy láttam már ilyet.  Nem biztos de úgy rémlik Buzás Gáborék egyszer mondták a versenyen használt posztót eladják snooker bároknak, vagy nem tudom m i a neve, és ő nekik kb 1 évig még jó. Ezért kérdeztem, a szövetség ilyenkor szól e ha valaki tönkre teszi a posztót az ugrálással vagy nem foglalkoznak vele. 

Előzmény: ron89 (35653)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2 napja 0 0 35656

Nem hanem a verseny végén valaki az asztalra ugrott, de az is lehet a sport tv-be a poolon láttam, már rég volt, 

Előzmény: bakibaby (35654)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2 napja -1 0 35655

Vagy az asztalmellett a játékvezető hölgy felnyúlt. 

Előzmény: potika (35652)
bakibaby Creative Commons License 2 napja 0 0 35654

Lehet, hogy erre emléxel:

https://www.youtube.com/watch?v=vkxQdOuvEUk

Előzmény: BASEBALL_FAN (35651)
ron89 Creative Commons License 2 napja 0 0 35653

A Sport1-en egy pool meccs végén pont ez volt pár napja, ott is felugrottak a fiúk a győzelem után. 

Nyilván nem tesz jót a posztónak, ha ugrálnak rajta, de már úgyse használnák többet. Minden tornán új posztót használnak, de javítson ki valaki, ha nem így lenne.

Egyébként teljesen érthető, hogy így reagált, 30 év után végre bejutott  egy döntőbe, élete legnagyobb pénznyereményét kapta, szerintem éni s felugrottam volna a helyében. :)

potika Creative Commons License 2 napja 0 0 35652

A kézfogás csak udvariasság szerintem, senki nem kéri számon. Talán nem láttuk de lehet, hogy simán elfeledkezett róla nagy örömében.

BASEBALL_FAN Creative Commons License 2 napja 0 0 35651

Pedig úgy emlékszem, az ES-en már láttam ilyet, hogy valaki az asztalon kötött ki örömébe, de nem vagyok teljesen biztos. Azért kérdeztem nem e károkozás. És ha a játékvezetővel nem fogott véletlen kezet akkor mi van? (bár lehet csak nem látszódott.

Előzmény: potika (35650)
potika Creative Commons License 3 napja 0 0 35650

Arra gondolsz, hogy felállt az asztalra ? A játéknak vége volt már, nem volt semmilyen szabály. A kommentátorok is csak annyit mondtak, hogy nem láttak még ilyet de miért ne ? Nincs ebben semmi, 49 évesen, már amatőrként, nyert végre egy tornát, nyilván örült neki. 

Előzmény: BASEBALL_FAN (35649)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 3 napja 0 0 35649

Ez viszont nekem is megfordult a fejembe Alfie Burden  ünneplése szabályos volt? Meg mintha a játékvezető hölggyel se fogott volna kezet, legalábbis a tv képernyőjén nem láttam, . Ez megengedett? 

BASEBALL_FAN Creative Commons License 3 napja 0 0 35648

Nekem kimondottan tetszett az őszinte öröme. 

Előzmény: attailor2 (35647)
attailor2 Creative Commons License 3 napja 0 0 35647

Nem sajnálom Ófi Börden-től a Shut up tornagyőzelmet, de idióta, túltolt ünneplésével azért nem kellett volna meggyaláznia a sznúkerasztalt! Szerintem szép pénzbírságot fog kapni a Szövetség-től!!

Révész Búcsú pedig szépen elbúlcsúzott megint az 1/16 közé jutásért ahelyett, hogy nyert volna további meccset! Így tovább izgulhat Bézbózfan, hogy megvédheti e a Túr-kártyát!

local75 Creative Commons License 3 napja 0 0 35646
ron89 Creative Commons License 3 napja 0 0 35645

Nagyon gyenge egy frém volt.  Igazából esély sem volt valami normális breaket lökni, annyira rosszul alakult az állás.  A végén meg muszáj volt már rámennie mindenre Bulcsúnak. Ez most így sikerült.

Lehet újonc tornagyőztes lesz, a 16-ból csak ketten nyertek eddig versenyt.

Előzmény: BASEBALL_FAN (35644)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 3 napja 0 1 35644

Én nem szeretném a szakértőt játszani semmiképp nem vagyok az, ez nézői vélemény. Szerintem ma kapkodott, az elején nem is értem miért bontott Bulcsú. 

Előzmény: bakibaby (35643)
bakibaby Creative Commons License 4 napja 0 0 35643
local75 Creative Commons License 4 napja 0 0 35642

Inkább csak sima lett. Ha Davies jó formában lett volna akkor már az elején lökhetett volna egy jó breaket.

Szerintem az első pár lökésénél izgult Bulcsú. A tempó lökés is katasztrofális lett.

De aztán hamar magára talált. A biztonsági játéka parádés. Azt a szintet hozta mint Slessor ellen.

Remélem könnyű sorsolása lesz. Nehogy kifogjon egy Binghamet.

Előzmény: ron89 (35641)
ron89 Creative Commons License 4 napja 0 0 35641

Sima ügy volt, taktikusan játszott.

Előzmény: BASEBALL_FAN (35640)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 5 napja 0 0 35640

Köszi. Kiváncsi leszek ma nyer e. 

Előzmény: ron89 (35638)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!