Ezt néha bemondják a kommentátorok, a kinai játékosok sokszor napi 8 órákat gyakorolnak és csak a snooker a fontos. Talán a múlthéten mondta valamelyik kommentátor Zhao Xintong a felfüggesztése alat sem tétlenkedett 8-10órákat gyakorolt minden nap, baráti összejöveteleket mondott le a snooker volt az első. Azt hiszem láttuk az eredményt, bajnok lett.
Azt mindenki döntse el magának, hogy szereti-e a stílusukat vagy nem. Nekem van aki bejön, pl. Wu Yize-t bírom de a világbajnok is szimpatikus. A magyar kommentátorokat pedig nem bírom hallgatni, nem tudom mit beszélnek de nem is érdekel.
Én még nézni sem szeretem őket, látszik hogy ugyanabból az iskolából jönnek mert semmi egyedi stílusuk nincs. Persze hát elég sokan vannak, úgyhogy minden évben felbukkan pár új hogy aztán a legtöbbük el is tűnjön. De mondjuk az Eurosport magyar kommentátorai is odavannak értük, mindig majdnem elájulnak a csodálattól ha egy golyót belöknek, a többi játékos akár bravúros lökéseit meg sokszor nem is kommentálják
Nem mázlisták, hosszú távon semmiképpen. Van utánpótlás bőven, van miből válogatni és nagyon keményen dolgoznak. Linkeltem már Ding interjúját, érdemes elolvasni : LINK.
Az eredményből ítélve az volt, mert minden frémben volt lehetősége. A kínai meg jó napot fogott ki, 2 százas és még két nagy break, minden összejött neki.
Igen lehet a poolra emlékszem, már rég volt de ez biztos, hogy láttam már ilyet. Nem biztos de úgy rémlik Buzás Gáborék egyszer mondták a versenyen használt posztót eladják snooker bároknak, vagy nem tudom m i a neve, és ő nekik kb 1 évig még jó. Ezért kérdeztem, a szövetség ilyenkor szól e ha valaki tönkre teszi a posztót az ugrálással vagy nem foglalkoznak vele.
A Sport1-en egy pool meccs végén pont ez volt pár napja, ott is felugrottak a fiúk a győzelem után.
Nyilván nem tesz jót a posztónak, ha ugrálnak rajta, de már úgyse használnák többet. Minden tornán új posztót használnak, de javítson ki valaki, ha nem így lenne.
Egyébként teljesen érthető, hogy így reagált, 30 év után végre bejutott egy döntőbe, élete legnagyobb pénznyereményét kapta, szerintem éni s felugrottam volna a helyében. :)
Pedig úgy emlékszem, az ES-en már láttam ilyet, hogy valaki az asztalon kötött ki örömébe, de nem vagyok teljesen biztos. Azért kérdeztem nem e károkozás. És ha a játékvezetővel nem fogott véletlen kezet akkor mi van? (bár lehet csak nem látszódott.
Arra gondolsz, hogy felállt az asztalra ? A játéknak vége volt már, nem volt semmilyen szabály. A kommentátorok is csak annyit mondtak, hogy nem láttak még ilyet de miért ne ? Nincs ebben semmi, 49 évesen, már amatőrként, nyert végre egy tornát, nyilván örült neki.
Ez viszont nekem is megfordult a fejembe Alfie Burden ünneplése szabályos volt? Meg mintha a játékvezető hölggyel se fogott volna kezet, legalábbis a tv képernyőjén nem láttam, . Ez megengedett?
Nem sajnálom Ófi Börden-től a Shut up tornagyőzelmet, de idióta, túltolt ünneplésével azért nem kellett volna meggyaláznia a sznúkerasztalt! Szerintem szép pénzbírságot fog kapni a Szövetség-től!!
Révész Búcsú pedig szépen elbúlcsúzott megint az 1/16 közé jutásért ahelyett, hogy nyert volna további meccset! Így tovább izgulhat Bézbózfan, hogy megvédheti e a Túr-kártyát!
Nagyon gyenge egy frém volt. Igazából esély sem volt valami normális breaket lökni, annyira rosszul alakult az állás. A végén meg muszáj volt már rámennie mindenre Bulcsúnak. Ez most így sikerült.
Lehet újonc tornagyőztes lesz, a 16-ból csak ketten nyertek eddig versenyt.