Update most láttam, hogy a 2-esen is kerékpár volt, ezt nem tudtam, nekünk jó hatévig olyan szolgáltató volt ahol nem volt ES2(prémium de nem kértük) igy teljesen leszoktam róla, pár hónapja a mostani szolgáltatónknál van 2-es de ritkán nézem megszoktam, hogy az Egyesen adják a fontosabb dolgokat, igya nem tudtam, hogy a kettes is ad kerékpárt a vueltával együtt.
Két csatorna van befért volna, annyira én pl nem bánom, hogy nincs nézem a Vueltát, meg ezek a kinai versenyek engem nem fognak meg ahol délelőtt van adás meg délután, én az európai versenyeket szeretem ilyen szempontból, mikor délután és este van. (délelőtt nem is szoktam nézni)
Szenzációs eredmény született megfele a wuhani torna 1. fordulójában 08.25. hétfőn!
Ugyanis Rihanna Evans az angol női játékos elkalapálta az egykori világbajnokot, Neil Robertson-t!
Ez elég kínos az ausztrál számára szerintem, még akkor is, ha nem állt ki a mérkőzésre!!!
Mellesleg ROS-t pedig törölték a selejtezőmérkőzéséről, mert nem talált Wuhanba, biztos eltévedt útközben!
Hogy mik vannak!
Egyébként pedig felháborít, hogy Eurosport nem adja a tornát, nem ezért fizeti az ember a tv előfizetést, biztos amiatt, mert zajlik a tour de halálfaxa bicikliverseny!
Ahogy látom a Wuhan open augusztus 24.től megy de Európában csak streamingen (HBO maxon) lehet nézni. Így valószínűleg az English open lesz a következő amit Eurosporton adnak szeptember 15.-től.
Fura volt sok nézőn én azt vettem észre, hogy nem is figyeli a meccset, vagy nem igazán érdekli, csak elment mert 1 érdekesség vagy ilyesmi. Persze nincs ezzel semmi baj, de mondjuk az Európai vagy Kinai helyszineken látni, hogy együtt él a közönség a játékkal.
Ha jól emlékszem a szokásos "csodálatos volt a közönség" mondatot most egyikük sem sütötte el a meccs végi nyilatkozatokban. :) Ha mondjuk egymilliós nyereményt fognak felkínálni a vb győztesnek, akkor nehéz lesz ellenállni nekik.
Jó kis döntő volt ez, egy hajszálon múlt. Egy szerencsés bontás kellett volna az utolsó két frémben, de most nem így akarta Fortuna. Robertson meg könyörtelen volt, az az utolsó piros nagyon szép volt.
Nem volt egy jó torna. Ezek a szaúdiak azt hiszik, hogy pénzért mindent megkapnak de ha nincs néző akkor hangulat se lesz. A nagy fotelok meg nagyon jól néztek ki, nyilván sokszoros jegyárat lehet kérni értük, csakhogy így negyed annyi ember se fér be. És még így se volt néző nagyon, még a döntőben is csomó üres hely volt a nézőtéren. Szerintem emiatt nem szabadna elvinni a VB-t a Crucible-ből de valószínűleg a pénz fog dönteni, csak az számít.
Robertson rendesen összekapta magát, Ronnie meg elég jól visszaesett, ahogy az várható volt. Olyan ez, mint amikor Dinget verte rommá a Grand Prix elődöntőben tavaly, aztán a döntőben 0-4-gyel kezdett Trump ellen.
Izgalmas egy döntőfrém lett ez, nem való ez már az én idegeimnek. :) Az utolsó hosszú piros az nagyon komoly volt.
Azt nem tudom, hogy Wilson hogy a fenébe nem nyerte meg ezt a meccset? Mennyi lehetősége volt az utolsó két frémben? 5-6-szor biztos megindulhatott, de semmi nem lett belőle, az utolsóban még Fortuna is mellette volt, és így sem lett meg.
Érdekes volt az a hosszabbítón támaszkodós lökése Wilsonnak, ilyet még nem is láttam.