Ha takarást szeretnél csináltatni akkor keresd Rolit (Budapest Tattoo). Nagyon szép takarásokat készít nagyon egyedi formában és jó áron. Előre meg is tervezi és photoshopban meg is tudja mutatni milyen lesz a végleges minta, még mielőtt megcsináltatnád.
Ha pedig már olyan sok a festék (pl egy tetoválást, már takartak másikkal, de az is borzasztó) (sok ilyennel találkozunk), akkor ajánlott a lézeres kezelés előtte, amivel halványítani lehet, s aztán jöhet Deep ink. ;)
Tetoválást csak profi körülményk között csináltass! Ha pedig van egy elrontott tetkód, azon is lehet segíteni...eltakarni. Nézd meg az oldalam: www.tetovalas.vilaga.hu
Rég volt már hozzászólás, de hátha mégis vlki idetéved. Az előttem lévőnek annyit, hogy sajnos sokan nem tudják, hogy egy egyszerű csillagnak is lehet jelentése.. Én a inap azt csináltattam és persze, hogy nem látszik hogy miért, de én és a hozzám közelállok tudják. Nekem perpillanat a kitartást szimbolizálja (azért is csináltattam az egyik leghuzosabb részre, így mutatva hogy se fájdalom se akadály). Min1 mér nem ezért írok :) Eltakarni lennének ötleteim 1 lány számára.. :) de nem tudom hol lehet, ékszerekkel, sálakkal, ha kicsi tapasszal.. De szerintem is a kozmetikust! :)
A tetoválás igen is jó dolog, már ha van jelentése. Ha az ember azért csináltatja mert a divatot követi az már nem annyira. A tetoválásokat régen nem ezért csinálták. A legtöbb kultúrában fontos szerepet tulajdonítottak neki. Úgy tartották, hogy az ember bőrén lévő ábra megvédi a viselőjét a rossz szellemektől, démonoktól, spirituális szerepe volt, a felsőbb világgal való kommunikáció. A törzsben elfoglalt rangot is ezekkel hangsúlyozták. A tetoválás az ember lelkének a kivetülése is lehet. Egyébbként igaz, akinek nincs elhivatottsága a művészet ezen megnyílvánulása iránt az ne is csináltasson.
Én is gondolkoztam már, hogy csináltattok magamnak az ősi tebori módszerrel.
Miért lenne hülyeség a tetoválás?? Miért röhögsz a tetovált embereken?? Ha nem tetszik, ne nézd, és ennyi... én most vagyok 17, és van 2 tetkóm. Noés???
sziasztok!! olyanokkal szeretném felvenni a kapcsolatot pár email erejéig, akik már távolíttattak el magukról tetoválást. szeretném, ha megosztanátok velem a tapasztalataitokat! előre is köszi!!
Kár volt hülyének lenni nem?! Életkor nem mentség! Egy 6 éves gyerek is legyen előrelátó ám! Én mindig röhögök a tetovált embereken. Ha büszkén viseli akkor pedig tudom róla hogy még mindig hülye! ííííí
Hi. Csak egy jó tanács annak aki még nem tudja, hogy kinél varrasson!Budakeszin lakik egy embernek látszó valami, aki most ott tetovál a lakásán.Boros Róbert(Bonca) néven "ismert".Barátnőtöket,feleségeteket soha ne vigyétek el hozzá, és főleg ne engedjétek hogy egyedül menjen, mert a srác gusztustalanul becserkészi a nődet, függetlenül attól, hogy barát,haver, vagy ismerős nője, és ha a csaj kicsit is kapható rá, megkeféli.A szemedbe teljesen mást mutat.Egyszóval egy igazi féreg.Az összes munka begyulladt amit eddig csinált.Ez nem lehúzás, de nem szeretném, ha más is ebbe a cipőbe lépne!Ui:Luzer amúgy, csak nagy az arca.Üdv mindenkinek.
Én Bepanthennel szoktam kenni. Reggel és este is fürdés után, nagyon-nagyon vékonyan. Magadtól érzed, hogy mikor lehet abbahagyni (kb. 2 hét, de gondolom személye válogatja). Kb. akkora unod meg, meg felejted el :) Ja, és kaparni soha, vízben nem áztatni!
A tetoválást nemcsak azért takarhatja el valaki, mert szégyelli, hanem, mert tényleg mehet vagy kerülhet egy olyan helyre, ahol ezért kinéznék őt! Én szeretnék tetoválást, de nekem is van egy olyan gondom, hogy rengeteg anyajegyem van, a testem több pontján és így nehéz kitalálni a mintát, na meg pénz is kéne :))
szevasztok ,szerintetek májfoltba tetováljak??S aszt kérdezném meg hogy eleinte a tetoot mivel kenitek,s begyogyulás után,mivel ,válaszaitokat várom kösz szeasztok
Hellosztok, ha jól látom elég rég szólt hozzé bárki is, de remélem azért páran nézik ezt is! Aki azt mondta, hogy "minek csináltat az olyan tetoválást, aki utána el akarja takarni, vagy tüntetni" az nézzen magába egy kicsit. Nincs olyan ember, aki ne bánt volna meg valaha is vmit. Miért ne lehetne éppen ez egy tetoválás? Miért ne lehett volna ez egy elhamarkodott döntés? Föleg fiatalon, tizenegynéhány évesen. Én is megbántam, ráadásul az enyém házilag készült, s nem néz ki túl szépen, s mivel a böröm már nem fogadja be a festéket-mert persze vannak iylen bőrű emberek is- egy csúnya szürkés maszat vana bokámon, így most azon vagyok, hogy eltüntessem. Sajnos ez nagyon költséges, s nem is marad utána semmi, de szerintem megéri. Igy csak azt tudom tanácsolni, hogy fiatalon ilyenbe nem menjen bele senki, mert úgy járhat ,mint én. De ha már vki hasonló cipőben jár mint én, s elakarja távolítani, annak azt ajánlom nézze meg ezt a honlapot:
http://www.bajuszhuba.trinety.hu/index.html
Itt talán megtalálja azt, amit keresett.
Mindenkinek további szép napot!
hali.
Nem olvastam végig az összes hozzászólást úgyhogy bocs, ha valamit félreértettem. Szóval. Valaki azt írta, hogy ha már kitetováltatja magát az ember akkor válalja is fel. Nos. Arra is gondolj, hogy én pl. 14 éves vagyok. Nagyon akartam tetoválást, de gondolhatod, hogy mit szóltak a szüleim. Ezért olyan helyre csináltatom hogy ne lássák. Ez is ideiglenes eltakarás! És nem azért mert nem válalom fel, mert bárki megkérdezi elmondom, hogy van. De nem akarom, hogy a szüleim megtudják, hogy az engedélyük nélkül megcsináltattam. Ez nem a "nem vállalom fel" szlogen alá tartozik. Csak a "nem szeretném ha tudnának róla" szlogen alá.
Köszi, hogy elolvastad!
Csáó!!!
Legyen elég annyi, hogy az esküvőm. Hogy miért nem vállalom ott fel, az azt hiszem az én dolgom. Kilóg a ruha alól és nem mutat elég jól stb, stb.
Csak segítséget vártam, hátha valaki tud valami használhatót, nem kell mindjárt lehurrogni miatta!
Arra én is kíváncsi lennék, hogy milyen rendezvényen nem lehet felvállalni egy tetoválást. És vajon hol van, hogy nem lehet ruhával eltakarni? Én sosem takargattam őket. De ha már muszáj, akkor tényleg kozmetikustól kérj tanácsot, vagy filmgyári sminkestől (talán tudok ajánlani egyet, ha nagyon fontos).
A végleges eltűntetésre van valami lézeres módszer, magyarországon is csinálják, véletlen olvastam valahol, rákereshetsz az interneten. De csak az ábrát tünteti el, utána ott marad egy nagyon durva heg. (magyarul akkor jó, ha az ábra jelentése zavar, kinézésre nem javít).
Felhozom, hátha van valakinek használható ötlete!
Közben eszembe jutott, hogy volt egy osztálytársam, aki a ronda vörös pigmentfoltokat takarta el az arcán valami kencével. Sajnos vele azóta nincs kapcsolatom, úgyhogy nála nem tudtam érdeklődni!