Sziasztok! Új vagyok a témában és a segítségetekre, tapasztalataitokra lenne szükségem. 39 évesen petesejtfagyasztást szeretnék csináltatni, minél előbb. Felvettem már a kapcsolatot a cseh és szlovák klinikákkal. A Ferticenttel van valakinek tapasztalata? Van különbség a stimuláció folyamán adott gyógyszerek közt a 2 országban? Mert árban igen jelentős különbség van, amit nem is értek igazán. Nagyon várnám a válaszotokat! Előre is nagyon szépen köszönöm! A.
Sziasztok ! Varga Viktória vagy Járai Szilvia név alatt csaló lakozik. Biztosan van rá mód hogy ezt a személyt leszoktassuk a lopásról ! Mert amit tesz az pontosan az ! Tolvaj utolsó senkiházi aki előre utalással postázza amire épp szükséged lehet ! Persze nem kapsz semmit . Erre a számlaszámra ne utaljatok 10700024-72925982-51100005 (csak remélem hogy egyszer éhen döglesz te szarházi ) 😁😁😁 Velem nem fogsz baszakodni ! Feljelentést megtettem 👊
Hivatalos spermabank által kivizsgált donor vagyok. Ha valaki mesterséges megtermékenyítésen gondolkodik, de nem engedheti meg magának a spermabank árait, keressen bizalommal az alábbi elérhetőségen:
airsim1@yahoo.com
Figyelem! Ez a bejegyzés nem reklám, és ajánlatnak nem minősül. Kérdéseket a megadott email címen lehet feltenni.
Lombikból kimaradt 3 bontatlanan Cetrotide 0.25 Mg 2022.08 hó lejárati idővel Hűtőben tárolva 8000 Ft / db áron kínálom nektek. A dexter38@freemail.hu ra írjatok ha kérdésetek van !
A lombikbebi egy nagyon fontos dontes az eletunkben. Ha az allami intezetek nem tudtak segiteni - sokan kulfoldon probalkoznak es ez indokolt. Mivel akar egyedulallo nok vagy nem hazassagban elo partnerek is reszt vehetnek benne. Pl. Ukrajnaban nagyon jo szolgaltatasok vannak, Ungvaron. Ha valakit erdekelne szuvesen meselhetek rola tobbet, mivel egy kozeli baratnom ott esett teherbe.
ha úgy érzed, hogy talán lelki oka is lehet a meddőségnek, van egy lehetőség a számodra. Én a babák érdekében szoktam segíteni ingyenes tanácsadással. Egy rövid tanulmányt először el kéne olvasnod. Utána már a te konkrét esetedről leveleznénk. Aki valamiért szimpatikusnak tartja ezt a segítő módszert, és bizakodó hangulatban alkalmazza, vagy ír nekem, annak gyorsan csodát tesz.
Az esély adva van. Megtalálsz a facebookon. Bianka Lelki Meddőség
40 éves szegedi nő vagyok, és ismerkedni szeretnék olyan meddő férfiakkal párkapcsolat és családalapítás céljából, akik még nem adták fel hogy gyerekük legyen, és kölcsönös szimpátia esetén teljesen nyitottak lennének akár a donoros IVF-re, akár az örökbefogadásra. Én 1 éve örökbefogadói határozattal rendelkezem egyébként, egyedülállóként. Szeged és környéke elsősorban.