Kicsit kihalt ez a topic, de ha jár erre valaki és van ilyen infója, légyszi segíts(en)! :) Január 15-18-ig kint leszek Londonban, és az volna a kérdésem, hogy szerintetek mely üzleteket, esetleg utcákat ne hagyjam ki semmiképpen ruhavásárlás témakörében. Gondolom az Oxford Street az alap - de ezen kívül (vagy akár belül :)) hol vannak nagyon jó akciók ilyenkor? Előre is nagyon köszi a segítségeteket!
Imádom Londont, és gondoltam felhozom a topikot, hátha van, aki szövegelne a városról. Ajánlom figyelmetekbe a Travel Channel Globe Trekker c. sorozatának Londonos részeit: az első rész holnap, nov. 10.-én lesz 11 órakor, a második 17.-én 19 órakor - már amennyire sikerült kibogarásznom a műsort. Igaz, az első csak London alcímmel szerepel, a második meg Londoni útikalauz, 2. rész. Majd meglátjuk. Mindkettő egy-egy órás. Jó szórakozást!
Londoni szállás és munka után érdeklődsz?
Szállásaink Észak – Londonban a 2-es és 3-as zónákban találhatóak tiszta, igényes 3-4, 5 szobás magyarok lakta családi házakban, melyek azonnal beköltözhetőek, hiszen bútorozottak, minden szükséges dologgal felszereltek(internet is), tömegközlekedési eszközökkel könnyen elérhetőek, mindig busz, vonat és tube állomás, bevásárló-és szórakoztató központok,ingyenes és olcsó nyelviskolák közelében amit előszeretettel látogatnak a londoni magyarok.
Figyelem! Áraink kedvezőek: 45 £/főtől rezsivel együtt!
Segítünk a szükséges iratok (Home Office Registration, NI number, bankszámlanyitás, jogosítvány csere...) megszerzésében. Mindenben, ami az új életetek kialakításához kellhet.
Látogass el honlapunkra, ahol megkapsz minden információt!Az irány London fórumában pedig várjuk kérdéseidet és észrevételeidet
Elérhetőségeink:
Pali 07795173822-Angliából
00447795173822-Magyarországról
info@iranylondon.hu
http://www.iranylondon.hu
Szeretnénk külföldön munkát találni az építőiparban! Mi 2fö szobafestők vagyunk és értünk a gipszkartonos munkákhoz is! Szeretnélek megkérni, ha tudsz segíts nekünk munkát találni januárban tudnánk menni hosszabb távra!
A hétvégre Londonba megyek, de a szállásomat aki beigérte visszamondta.
Van valakinek valami bevált hotelje / jobb hostelhelye úgy Heathrow környékén? Nézegettem az online foglalásokat, a legjobb amit találtam eddig, az 110 euró lenne a 3 éjszakára...szerintem ennél olcsóbbat nem fogok találni. Hiába másak az árak mint mondjuk Spanyolrszágban :)
2003 szeptemberében a Gossips-ban lesz Retro64 koncert!
Aki nem tudná: ez egy C64 zenéket feldolgozó egyik csapat koncertje! Idén is volt - én is ott tomboltam! - ha valakit érdekel, ellátogathat ide:
http://www.c64audio.com
A Back In Time 1-3 CD-ről előadtak néhány számot, élőben furulyán a Krackout egyik zenéjének főszolamát Ben Daglish élőben nyomta!
Fantasztikus volt!
...menj ki 7végén a piacokra: pár órás, friss halat, rákot, kagylót, polipot, mindent kapsz, JÓ áron. Lehet alkudni is, csak megértsd az akcentust, hogy mitis akar! :)
Szia Sophie C.! Megemlíthetted volna, hogy a kép a weboldalunkról származik (http://www.go.to/Eire). Köszönöm az "ingyen-reklámot", de legközelebb azért kérlek, szólj ide, mielőtt lemásolsz valamit a lapról.
Elkezdtem olvasni (vagy egy éve, csak félbehagytam) Leon Uris Szentháromság c. könyvét. Na azalapján pont ilyennek képzelem Írországot, és nem olyannak, mint amilyennek az amerikai kosztűmös filmekben szokták mutatni.
Én 5-6 alkalommal voltam londonban, hol hivatalos minőségben, hol csak magányügyben. :)
A legbulissabb élményem: Az egyik PUBban Led Zeppelin nótákat nyomott egy csaj meg két srác. Elektromosgitár, trombita és szakszi segítségével. Állat volt ! :)
Ja, a Half Price Boothot elkerülni meg a mindenféle jegyirodákat, ugyeanis előbbiben átb..nak, utóbbiakban commissiont számolnak fel, tessék elmenni a színházba magába!!!! És ha valaki hosszabb időre megy, a Tesco, Booth stb.-ben váltsa ki a kártyát és gyűjtse a pontokat!!! Bele lehet őrülni amúgy a gyűjtögetésbe. Ha hosszabb időre mész és utazgatni a karsz az országban, váltsd ki 26 év alatt akár a railcardot, akár a National Express Cardot. Fizetni kell érte, de így kaphatsz csak 33% kedvezményt. Nálunk otthon alanyi jogon jár, itt fizetni kell érte. De 2 utazásnál bejön.
Tessék diákigazolványt szerezni, mert azzal olcsóbb a mozi és a színház (ez utóbbiban ha last minute jegyért mész diákkal, tutira nem a legszarabbat adják! és nagyjából 5-8 font kölrül van pl. a Barbicanben v. a Nationalben v. a Donmar warehouse-ban - ezek a kedvenceim). Oxfam és egyéb charity shopokat nem kihagyni. Ha valaki Ewan McGregor fan, akkor sétáljon sokat Hampstead utcáin, nem beszélve a parkról, ahol a Parliament Hillről nem párás időben a leggyönyörűbb a kilátás a városra. Waterhouse a könyvesbolt. A Temze partján biciklizzetek sokat, egész Hampton Courtig Kingstonon keresztül. Ealing rulez!!!! És vegyetek Big Issue-t!!!!! És ha modellkedni akarsz, akkor a Covent Garden környékén kell lófrálni, ott vannak a talent spotterek.
Momentan Nemetorszagban dolgozom, nem tudom, ehhez kepest milyen lehet?
Mas. Lassu, korulmenyes es ep esszel sokszor kovethetetlen. De azert elobb utobb minden elkeszul. Ha nem is elsore, de harmadszorra biztos. Es kozben nem ertik, hogy miert toporogsz...