Az előzőt elrontottam elnézést mindenkitől.
A javított verzió.
A régiekhez újabb segítség.
A109: Mostanában gyúrsz igaz? Látni rajtad. Reméltem, hogy megfürdetsz. Nagyon mocskos vagyok.
- Direkt nem akarsz vonzó lenni? - Igen. - Gratulálok, mert remekül sikerült.
Kipróbálják a rakott marha sajtos nyársat csak 1,99-ért korlátozott ideig?
És ha bedobom mellé a szexuális zaklatás vádját is? - Ha ha ha ha ha! Ki ellen? - Ha ha ha! Ellened. Hogy bizonyítod, hogy nem ajánlottad fel megmarad az állásom ha leszophatsz?
A113: - Kössz, hogy felhívott. Már el sem tudtam képzelni mit kell tennie egy lánynak ahhoz, hogy letartóztassák. - Ez a ruha felér az első lépéssel.
Tudassátok mindenkivel! *NÉV* területe most az én felségterületem! Mindenki, aki neki dolgozott mostantól nekem dolgozik! Minden, ami az övé volt most az enyém!
A törvény rend nélkül legalább olyan veszélyes, mint a rend törvény nélkül. Jefferson!
- Milyen fagyit vettél? - Barackot. Sürgősen el kéne nyalni mielőtt még elolvad.
A114: Frankie hagyd a srácot még lélegzik! Frankie hagyd a srácot! Gyáva sz*r! Dominic! Dominic! Gyáva sz*r vagy! Gyáva sz*r!
Mindenki őt akarta. Ő volt az egyik legkedveltebb, és legprofibb prosti a városban. Az ilyen spiné napokig tartja a szuflát a pasiban, mielőtt lerágva haza zavarja a neje és a bankárja karjaiba.
Tizenöt évesen fogadott először és mindig pénzt csinált.
Szóval én hozom rád a bajt?! A te baromságaidat kell visszahallanom?! Ki akarsz fúrni?! Akkor szerezz hozzá egy hadsereget is!
A115: - A bombázó egyenesen a lelkek fájához fog repülni. - Tudom. - Ha eljutnak oda. Kész, vége. Ott lépnek kapcsolatba Évával, az őseikkel. Az ott az életük.
Bejegyzés helye: A kunyhó. Kezdenek összefolyni a napok. A nyelv rohadt nehéz. Akár a fegyver szétszedése. Csak gyakorolni, gyakorolni.
Mi a bánatos isten nyilát szívtak maguk az erdőben? Pár sz*ros fáról beszélünk!
Ex-tengerészgyalogos nincs. Leszerelhetek, de a fejem nem tudom kicserélni. Gondoltam ha mások kibirják én is kibirom.
A116: A zene körül vesz minket. Nem kell mást tenni csak figyelni.
- Emlékszik, hogy zenetörin szó volt Mozartról? - Igen. - És valamit mondtak róla, amikor még kicsi volt. - Csodagyerek. - Igen. Pontosan azt, és én találtam egyet, és az ágyam alatt lakik.
- Hogy csinálod? Hogy jut a muzsika az eszedbe? - Csak hallom. Néha csak felébredek és már megvan, vagy séta közben jut az eszembe.
Tőle kaptam Roxy-t. Még bazi régen vette. Az túlzás, hogy vette. Fogjuk rá, hogy találta. Na jó csórta.
A118: Valami szörnyű dolog fog történni abban a városban. Ne menjen vissza! A közelébe se! És többet erről ne beszéljünk!
Nekem is volt ilyen álmom. Éjszaka volt és én az óceán közepén lebegtem. Próbáltam úszni, de rettenetesen fáztam. Úgy, hogy csak kapálóztam. Kerestem valamit, amiben megkapaszkodhatok, de mindenütt csak ajándékok voltak körös körül. Masnival átkötött csomagok álltak.
Ahogy hívtál indultam. Mert te hívtál igaz?
Ennyi. Ma este nem kopogtatott.
A119: Mindannyian végtelenül örülünk, hogy az őrnagy úrnak ilyen jók a közérzése.
- Egyszerűen elragadó ez a munka! El nem tudom mondani, hogy mennyire élvezem! Most már tudom ez fog engem teljesen rendben hozni!
Lajos bácsi, Mariska néni! Holnapután indul! Nagyon kényes a tisztaságra!
A120: Istenem élünk! Istenem végünk!
Hát nyisd ki jól a füled szivi! Velem nem fogsz fajfenntartani se ma este, se semelyik este!
De minden rosszban van valami jó. Hogy ha ti meghaltok, nos akkor én jól lakom. Ami persze nem nektek jó, hanem nekem.
A124: Jól legyengyült az utolsó sorozattól, de még mozog. Hely kéne, hogy kikészítsem a csapdát!
- És nem menstruál véletlenül? - Ennek mi köze az egészhez? - Ne szóljon bele! Én ebben szakértő vagyok!
A125: Megmondjam mi vagy te cowboy? Csak egy darab műanyag. Arra születtél, hogy kidobjanak.
Figyelj! Nem akarom, hogy egyedül kuksolj a padláson. Érted?
A127: Ha hívás átirányítást kér ne kövessen ilyen szorosan!
- Ugyan örüljön már egy kicsit nekem. Olykor egy angol is kimutathatja az érzéseit - Ír vagyok, ami a szívemen az a számon. Húzzon a picsába!