Keresés

Részletes keresés

SzJ2 Creative Commons License 15 órája 0 0 606768

Ja persze , el is felejtettem! De attól függetlenül a nemzetiségieket be kell szüntetni. Az összest.

Előzmény: ásítósmacska (606764)
NB2 Creative Commons License 17 órája 0 0 606767
Előzmény: tauzéta (606755)
ásítósmacska Creative Commons License 21 órája 0 3 606766

A 30 bolti eladó képzése 300 millióért jutott eszembe... Úgy 2010 táján...

Vagy ez

https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=135917992&t=9005529

Előzmény: nyman (606765)
nyman Creative Commons License 21 órája 0 2 606765

"Már 10-15 évvel ezelőtt is ment ez a tanfolyamos biznic. Ha lenne időm, visszakeresném itt a topikon."
Varrónő képzésre emlékszem. Olyan tanfolyamdíjakra emlékszem, amivel a drágább önköltéses egyetemet öt évét is ki lehetett húzni.

Előzmény: ásítósmacska (606762)
ásítósmacska Creative Commons License 25 órája 0 0 606764

Ez a "normál" önkormányzat. :-(

Előzmény: SzJ2 (606763)
SzJ2 Creative Commons License 25 órája 0 2 606763

Ismételten felteszem a kérdést: minek ezt a bolhacirkuszt( nemzetiség önkormányzatokat) nekünk fenntartani?

Előzmény: Csam úr (606758)
ásítósmacska Creative Commons License 28 órája 0 4 606762

Már 10-15 évvel ezelőtt is ment ez a tanfolyamos biznic. Ha lenne időm, visszakeresném itt a topikon.

Semmit nem érő papírt osztogatnak, aztán ha nem veszik fel őket dolgozni, ugyanúgy lehet óbégatni, hogy "azé mer' cigán vagyok". 

Előzmény: tauzéta (606759)
ásítósmacska Creative Commons License 28 órája 0 0 606761

:-))))

Előzmény: csiri bá (606751)
ásítósmacska Creative Commons License 28 órája 0 0 606760

Ez nem volt már itt jóval korábban is? Vagy az más ügye lehetett?

Index - Belföld - Hivatalos személy bántalmazása miatt körözik Horváth Istvánt

tauzéta Creative Commons License 29 órája 0 0 606759

Én gyakran megnézem a helyi sajtót, meg persze offline is vannak információk, ezek teljesen hétköznapi, mindennapos dolgok. 

Ezeken kívül van csomó, olyan "program" ahol érettségit adnak, cserébe a jelenléti ívet kell néha aláírni, de a rossznyelvek szerint ez utólag is megoldható, ilyenre is "jár" a dél-hevesi putrifalukból n+1 cigány, hamarosan tömegesen fogják megkapni az érettségit. Az elején volt 1-2 fő akinek megvolt mondjuk 3 lezárt éve valamikor valahol, azok már meg is kapták. De a többi is meg fogja kapni, gyakorlatilag tömegesen. (Ezeket a "tanfolyamokat" profitorientált külső cég szervezi, ergo egyedül a darabszám az ami számít, arra kapják az államtól a zsét.)

Sztem régebben raktam is be ide "toborzó"anyagot. 

Előzmény: SzJ2 (606754)
Csam úr Creative Commons License 29 órája 0 1 606758

No jó igazad van. Valóban tudom, hogy mi fogjuk kifizetni.

Másképpen vetném fel a kérdést.

Mibe kerül ez nekünk?

Meddig lehet ezt még ismételgetni?

A csalókkal szemben történik bármi szankció?

Előzmény: tauzéta (606755)
tauzéta Creative Commons License 29 órája 0 0 606757

Kommandósok csaptak le a szolnoki drogbanda újabb öt tagjára – videó

A videón a "gyanúsítottakból" összesen egy pár cipő látható, de ha valakinek esetleg kérdései lennének, annak ne legyenek.

(Bár ahogy nézem ez az eset a szokásos cigány szervezettségnél jóval magasabb fokot mutat, de a rendőrségi közlemény ilyen "háturrúl melylybe" módszerrel egyértelműsíti, hogy kikről van szó.)

korábban már őrizetbe vettek két szolnoki férfit, majd a felső kapcsolatukat is, ők azóta is letartóztatásban vannak. A család többi tagja és ismerőseik azonban folytatták az üzletet

Creative Commons License 29 órája 0 0 606756

Ez így rendben van szerintem, a másodszori ismétlés, az a harmadszori választás.

Előzmény: csiri bá (606752)
tauzéta Creative Commons License 1 napja 0 0 606755

Szabad Európa: harmadjára is időközi választást kell tartani Tiszaburán

Ahogy nézem ezt a f.o.s-t is pont ugyanúgy záratta be tramp ahogy a buzilobbit taccsra tette (sehogy). 

Ki fogja ezt kifizetni???!!!

Hülye kérdéseket én is tudok feltenni, természetesen te meg én. Ki más. 

Nagyfügeden a nyáron kirúgott cigány expolgármester asszem 3,5 miot emlegetett, hogy annyiba kerül. Más kérdés, hogy Bura szavazószámban nagyobb, talán valamivel több, az meg pláne egy másik kérdés, hogy Fügeden volt rá forrás, gond nélkül. És azért rúgták ki a cigány polgármestert, hogy ez így is maradjon. 

Előzmény: Csam úr (606750)
SzJ2 Creative Commons License 1 napja 0 0 606754

Kinek az agyhelyén születnek meg ezek a rémes ötletek…?

Előzmény: tauzéta (606748)
SzJ2 Creative Commons License 1 napja 0 0 606753

🤦🏻♀🤦🏻♀🤦🏻♀

Előzmény: csiri bá (606751)
csiri bá Creative Commons License 1 napja 0 1 606752

Másodszor is meg kell ismételni a tiszaburai választást

avagy...

Harmadszor is időközi önkormányzati választás lesz Tiszaburán november 30-án,

Telexéknél számolni sem tudnak, mert számolatlanul kapják a dollárokat.

csiri bá Creative Commons License 1 napja 0 2 606751

https://index.hu/belfold/2025/11/19/penz-urna-valasztas-szavazas-tiszabura-ismetles-szavazatvasarlas/

az urnákban 11 ezer forintot is találtak a szavazólapok mellett

Ez nem elég rá?

Csam úr Creative Commons License 1 napja 0 1 606750

Na még egyszer fussunk neki!

https://telex.hu/belfold/2025/11/19/tiszabura-valasztas-csalas

"Másodszor is meg kell ismételni a tiszaburai választást"

raider Creative Commons License 1 napja 0 1 606749

Jaja, beindult a vonyítás, de a szlovénokat ez korábban sem érdekelte. Ott mondjuk a helyi lakosság traktorral zárja le az utakat, ha az önkúrmányzat nem védi meg az érdekeiket és deviánsokat akar betelepíteni. 

Előzmény: csiri bá (606746)
tauzéta Creative Commons License 2 napja 0 1 606748

A múltidő nem indokolt, ez mindennapos dolog itt abszurdisztánban.

Tanulással javítanak esélyeiken a dobbantó program résztvevői

Tanulmányaikat félbehagyó átányi és tiszanánai felnőttek szerezhettek általános iskolai végzett a dobbantó és műhelyiskolai program segítségével.  

A modellértékű programot szeretnék folytatni, a következő időszakban Gyöngyösön a Durándában, valamint Tarnaleleszen is tervezik elindítani a dobbantó programot. 

Azt valamiért meglehetősen nagyvonalúan kifelejtették az online cikkből, hogy a kedves diákoknak fizettek ezért, azt meg szintén, hogy a találati arány 30/19 volt....

Előzmény: SzJ2 (606739)
tauzéta Creative Commons License 2 napja 0 1 606747

Kőfaragó és balett táncos.

Anno a piacon árultak (meg bömböltettek) valami lakodalmas rettenetet, aminek ilyesmi volt a szövege: "ott lakik a jégertóni, aki nőgyógyász, állatorvos egyszemélyben és kazánkovács". 

Előzmény: SzJ2 (606738)
csiri bá Creative Commons License 2 napja 0 2 606746

https://index.hu/kulfold/2025/11/19/szlovenia-torveny-roma-kisebbseg-fenyegetes-biztonsagi-ovezetek-razzia-megfigyeles/

Visítanak a vályogvédők, közben meg: egy felmérés arra jutott, hogy a válaszadók több mint 60 százaléka ért egyet a kormány intézkedésével.

SzJ2 Creative Commons License 2 napja 0 3 606745

Én meg olyat láttam hogy nem állt meg , lelőtték. 

Előzmény: rece_fice (606744)
rece_fice Creative Commons License 2 napja 0 0 606744

A megmondó és tanácsadó emberek:

M. Norbert családja is úgy véli,

úgy érzik, a rendőrök is hibáztak.

– Láttam már nem egy videót, amikor amerikai rendőrök órákig követnek lassan egy menekülő autóst, előtte is, utána is, zárva az utat, helikopterrel is követve, nem pedig hajszolva – mondta a Blikknek Norbi testvére, Roland. – Hibázott a bátyám, nem vitás, megijedt, ez lett a veszte. A rendszám alapján megtudhatták volna, kié a kocsi, hova mennek, ott is megvárhatták volna őket,

Előzmény: ásítósmacska (606741)
SzJ2 Creative Commons License 2 napja 0 5 606743

…nagyjából tud vezetni…..”

Nagyjából elég is volt.

Előzmény: ásítósmacska (606741)
SzJ2 Creative Commons License 2 napja 0 3 606742

DDD , egy másik részletre gondoltam…

Természetesen Würfli úr tette ezt, aki egyben roppant sajnálkozással exkuzálta magát, miközben Vanek urat gyorsan darabokra tépték üldözői: "Ne vegye rossz néven, Tintoretto úr, de ön azt állította, hogy kőfaragó és balett-táncos"... Rettenetesen ordított, és felébredt, mielőtt megfulladt volna."

Szintén a 14 karátos autóból.

Előzmény: ásítósmacska (606740)
ásítósmacska Creative Commons License 3 napja 0 2 606741

Ezt már én sem gondoltam volna! 

Azt mondta, unokatestvére valóban gyorsan hajtott, mert megijedhetett. A rendőröknek szerinte azért nem állt meg, mert nem volt jogosítványa és

otthon a terhes felesége várta.

Az autó az egyik velük utazó lányé volt, de ő túl sokat ivott.

„Ő egy családcentrikus, nagyon ügyes, dolgos, okos gyerek volt. Tizennyolc éves volt, tudott vezetni nagyjából, és úgy gondolta, hogy ő majd hazahozza őket” - tette hozzá a fiatal.

.....

Kállón szinte mindenki ismeri a balesetező fiatalokat.

„A faluban mindenkit mélyen megrendített ez a tragédia, minden tőlünk telhető segítséget felajánlunk és biztosítunk számukra” - mondta Makó Lászlóné, a kisebbségi önkormányzat elnöke.

https://rtl.hu/hirado/2025/11/17/dramai-uldozes-vegzodott-tragediaval-a-kodaly-korondnel

ásítósmacska Creative Commons License 3 napja 0 1 606740

Klasszikusokat csak szó szerint! :)))

WENDRINER PIROSKA
sakál és balerina 

A tizennégy karátos autó – Oldal 19 – Rejtő Jenő Online könyvek

Előzmény: SzJ2 (606738)
SzJ2 Creative Commons License 3 napja 0 1 606739

raider  16 órája    0 3 606734

Érdekes iskola lehetett ez, amit Kevinke ilyen patent módon kijárt. ”

Lehet hogy olyasmi lehetett mint itt a környékünkön volt:akinek nem volt meg a nyolc osztálya , az fizetett!!! tanfolyamon elvégezhette.

Előzmény: raider (606734)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!