Jel 11.3-4
"Két tanúmnak meghagyom, hogy szőrzsákba öltözve ezerkétszázhatvan napig hirdessenek bűnbánatot.
Ők a két olajfa és a két gyertyatartó, amely a föld Urának színe előtt áll."
Zak 4.14
"Erre ő: Ez a két Fölkent, akik az Úr előtt állnak az egész földön."
Szűzanyánk, a Napba öltözött Asszony üzenetei.
Még a világosságomban sem tudom megérteni a pokol sötétségét, hát még mennyire nem tudom megérteni a sötétségemben
Sötétségemben nem tudom mi a menny, hiszen nem kaptam részt belőle
Ha nagyra törekvésemben elutasítottam a szellememet, aki pedig jönne, az a jellemző rám, aki nem vagyok
És ahogy lekötöttem a lelkemet az elmúlóba, a gondolataimat is lekötöttem
És a pokolban már nem lesz más gondolatom, csakis pokoli
És nem azért maradok a pokolban a pokoli gondolataimmal, mert az Isten nem emelne ki engem onnét, hanem egyszerűen nem tudok befogadni a világosság gondolataiból
Így magam maradok benne
Miközben a menny nekem lett teremtve, ha nem kérek belőle, akkor is nekem lett teremtve
És a Földön nem a szükségem megérteni a menny csodáit, és csodálatosságát, mert azt a testemben még nem érthetem, és csak igen töredékesen élhetem
Hogy befogadhassam a szellememet az kegyelem, és mivel kegyelem, nem az érdemem, hanem az alázatom
Az alázatom meg az akaratom következménye
Ha nem küzdöm ki az alázatomat, akkor a kegyelem nem tud nekem adni
Hiszen a pokoli az akaratom
A szűk ösvény meg nem a nehézségem a szellememben, hiszen átemel azon
Akik néhanap fogadóórákat adtak, az általuk kiválasztottaknak
Miközben jaj volt azoknak, akik meg merték őket szólítani
A királyságomban, és császárságomban, és a királyságodban és császárságodban sorrendet állítunk, és jaj azoknak, akik átlépik mondvacsinált korlátainkat
És mivel innét indulunk, mert ebből indulunk, úgy tekintünk az Istenre, mint ilyen császárra
Azt vesszük, hogy távolságot tart tőlünk, miközben ez a tévedésünk befolyásol minket, és mi vagyunk azok, akik távolságot veszünk Tőle
És amikor végre megtalálhat minket, mert sikerül ennek a tévedésnek a falát megrepesztenie, akkor még mindig megmarad bennünk, hogy megpróbálkozunk a külsőségekben a „császárhoz” járulni
Miközben mint Atya fogadna minket
Hangosan dicsőítjük, és magasztaljuk, azt gondoljuk ez az imádat
Miközben amikor a másikért azt teszem, amit magamért is megteszek, abban tudom imádni
És egészen könnyen szót tudok vele érteni, mint testvérrel, hiszen úgy fogad, mint a testvérét
Elvonulva a csendbe, a szív egyszerűségével, gyermeki szavakkal és gondolatokkal
Mindaddig, amíg a testemben a mammont szolgálom, a testem a valóságos
Majd amikor felfedezem a Világosságot, és eltölt a világosságával, a lelkem lesz a számomra a valóságos
A mammonhoz is tartozik egy gondolat halmaz, a lelkemhez meg a végtelen gondolatok
Hogy úgy fogalmazzam meg, hogy a testem a főnököm, az ellenszenvet ébreszt benned, és tagadod azt az igazságot, hogy a testem képes lekötözni a gondolataimat
A mindennapi élet tele van babonás mozdulatokkal, és szóképekkel, akkor is, ha azt tagadom
Sőt a nemzetek szokásai is sokszor babonásak, miközben tiszta gondolatokkal eltűnik belőlük a babona
És minél inkább babonás valaki, annál inkább találkozik a babonája megtörténésekkel, ami megint főleg gondolatok
Ha meg úgy találom, a babonáim igazolják a félelmeimet, vagy megmaradok a korlátolt gondolataiban, vagy felismerek, hiszen előttem a végtelen gondolatok lehetősége is
Hogy mit találok valóságosnak, az meg nyilván tapasztalatok összessége
Ugyan mindenben ott van a kérdés, és egyben a válasz is
Amíg meg nem foglalkozok a kérdéssel, hiszen elégedett vagyok a mammonban, nyilván érdektelen marad a számomra a válasz
Hogy mi hozza el nekem a kérdéseket, hogy egy gondolat, vagy tapasztalatok, az mindegy
Élesebb lesz a kontúrja a kérdésnek, ha a tapasztalatokhoz rendelünk gondolatokat
Bár még a mammonban azt gondolom, hogy a kérdésem az, hogy létezik e az Isten
Miközben, ha figyelmesen körbenézek, akkor rádöbbenek, az már egy megválaszolt kérdés
Így a valódi kérdésem, hogy eddig merre jártak a gondolataim, és mért éppen arra?
Mi az oka, hogy megpróbálom távol tartani magamtól a világosság gondolatait
Miközben már ezerszer és ezerszer kaptam gondolatokat az Istentől
Másokon keresztül, és közvetlen ösztönzéseimben
Hogy kezdjek el kérdezni
Hogy először rosszakat és rosszul is kérdezhetek, az mindegy
A testedet a legnagyobb részben, a jóval nagyobb részben az betegíti meg, amit megeszel és megiszol
És a levegő víz, és napfény és mozgás tartja egészségesen
A lelkedet meg az betegíti meg, ami kijön belőled, ami meg ott kezdődik, hogy gondolat, és így akarat, beszéd, és minden amit megteszel, és minden amit nem teszel meg
Az istentelen világban amit eléd raknak, hogy egyed, és igyad, azt teszik eléd, amiben ott a haszon
Ha istentelenségedben azt gondolod, hogy nincs az a pénz, amiért árts a másiknak, nézz a másikra, aki nem képmutató, és elismeri, hogy van az a pénz
Fiatal korban keresed az igazságot, de az istentelen világ eltagadja, hogy az igazság lényege a szeretet
Majd amikor megszenvedtet téged is a mások haszna, megint felteszed a kérdést, hogy hol az igazság
Haszonszerzésemben nem tudok semmit az igazságról, ne is engem kérdezz, hanem azt, aki él
Életet meg nem adhat más, csak az Élő, Aki a lényegében Szeretet
Szeretett gyermekeim, túl sokszor szólítottunk benneteket megtérésre, de ti csak kinevettétek ezeket a felhívásokat. Ez az emberiség süket maradt a Menny hangjára, de csodákat követel! Szeretett gyermekeim, meggyalázzátok Isten törvényeit, bemocskoljátok magatokat, bűzölgőkké váltatok a bennetek élő bűn miatt. Elárultátok Teremtőtöket, keresztre feszítettétek azt, aki megmenthetett volna benneteket, megcsaltátok az Ő Egyházát, bemocskoltátok az Ő oltárait, beleesettetek Sátán nyomorúságába, úgy döntöttetek, hogy neki adtok dicsőséget és dicsőítést Jézus helyett. Gyermekeim, eljött a vég órája, irgalmasan még egyszer hívlak benneteket a megtérésre, ne késlekedjetek, ez a felhívás legyen számotokra az üdvösség oka. A föld remeg, a vulkánok egyszerre törnek ki, a tengerek háborgatnak, a hegyek omlanak, a tűz mindenütt lángol, a háború előrehalad, de ti közömbösen nézitek: ... szegény emberek, Sátán elvette a józan eszeteket, élő halottakká váltatok. Nem segíthetek nektek, amikor a nagy katasztrófa lesújt rátok, mert nem engem választottatok, hanem az én ellenségemet, őt követtétek, és nem engem... tiszteletben tartom a szabad akaratotokat. Hamarosan lecsap az igazságosságom! Vigyázzatok, emberek, az irgalmam hamarosan véget ér. Térjetek meg most, nincs több idő a világi dolgokra, a Menny cselekszik, Isten angyalai előre elrendeltek, a sereg felállt, minden készen áll, Isten Atya kiáltására minden megáll a levegőben és a Földön. Irgalmazzatok magatoknak, emberek, mert gőgötök miatt sokat fogtok szenvedni. Térjetek meg!!!
Abban nincs kivétel közöttünk, hogy mindannyian arra vágyunk, hogy alapvetően nyugodt, békés, anyagiakban kiegyensúlyozott életet éljünk
És bár vannak elvárásaid magaddal szemben, testi és értelmi kérdésekben, de a legjobban nem az szolgál téged, ha mindent megkapsz, hiszen az elvezetne téged a szellemi, értelmi, és testi restségbe
Hanem az szolgál téged legjobban, amit töredékesen kapsz, abban kiegészítve egymást
És ami legjobban inspirál téged az az, ami a hiányod
A jólét és a megelégedettség megtart téged a tévedéseidben, a nehézségek, és fájdalmak, meg kiemelnek abból
Aki a halálba megy, maga döntötte el, hogy a halálba tart, nem vállalta fel azt, hogy kiküzdje az életet
Száz és ezer mentőövet kap, amibe belekapaszkodhatna
Az hogy megérti valaki az élet és a halál kérdéseit, az önmagában sem nem az élete, sem nem a halála
Az élet az megragadása az életnek
A halál pedig víz sodorta fa
Ahol ugyan sok a gondolat, de nincs meg az élet megragadása és megtartása
Ha meg azt gondolod, ha azt kapnád, amit a próféták kaptak, akkor élnél, de ha most halott vagy, akkor abban a szerepkörben még jobban halott lennél
Aki sokat kap, attól sokat kérdek
Mindenki meg van hívva az életbe, de csak lesz élő, aki ellene mond a halálnak
A kiválasztottak meg tanításokat adnak, hogy megkönnyítsék a döntéseidet
A változatosság ébren tarja a figyelmedet
Ha figyelsz, kérdéseid lesznek
És rácsodálkozol a Bölcsességre, amint képes és tud választ adni
És igazán rácsodálkozhatsz a Sorsra, amint egymás mellé helyezi a kérdést és a megoldását
A halott menjen a sorsába, nincs életre irányuló gondolata, így nem lehet vele mit kezdeni
Aki meg keresi az életet, találja meg, hiszen azért keresi, hogy megtalálja
És az élet több lesz, mint a megragadása, mert az, Aki éltet, magát adja, így az élő megkapja a Tanú tanúságát a bensőjében
Így az életet igazolja az ÉLŐ
A halott meg megmarad abban, hogy nem érti az életet, hiszen nem is akart érteni, mert abban ott a felvállalás és az áldozat
Amikor az Isten kivezette Izraelt Egyiptom földjéről, Mózessel Áron botjával a kezében
Egy sem volt köztük maródi
És ez a meghívásod arra, hogy kivezessen téged a bűn földjéről, bevezetve téged a paradicsomba
A bűn meg a halál és a betegség földje
Isten úgy vezet ki téged, ahogy szereti, a szabadságodban, és a döntéseidben
Az emberi szervezet felépítése meg tökéletes, a lélek egészségében a tested egészségére is
És szükséges ahhoz az egészségre törekvésed is
A bűn földjén meg van két méreg, amelyek túllépték a mértéket
Az egyik abban az ízfokozóként haszonra szolgáló szabad aminosavak
A másik meg a haszonra szolgáló gyomirtók, amelyek tönkre teszik a termőföld élővilágát, és egyben tönkre teszik a bélflórádat, és az állatok bélflóráját is
Amíg ez a kettő bekerül az ételeidbe, nem lehetsz egészséges, ne tévesszen meg a tünetmentességed
Hogy Jézus gondolatkapcsolatban van az övéivel, az azt jelenti, hogy gondolatokat ad nekik, és gondolataikat adják Neki, ami gondolatok életre kelnek Jézusban
Ha Jézus nevében gondolatokat adsz, akkor abban benne van, hogy a gondolataid mellé teszi a gondolatait
Ha meg még távol vagy attól, hogy gondolatokat fogadj be Tőle, akkor nyilván még nem adtál neki gondolatokat
Így nem gondolhatsz máshogy a gondolataidra, minthogy szabadon adhatod, mint ahogy veheted
És hogy megnyisd ezt a gondolat kapcsolatot, egyrészt teheted, másrészt mint minden gondolatnak vetése lesz, a vetés meg kikel, és termést hoz
A bukott angyalok tudják az Istent, és ellene állnak, mivel az akaratuk a lázadás, abban az akaratukban nem lehet őket megmenteni
Akik testben tudatosan ellene mondanak az Istennek, nem lehet őket megmenteni, amíg az akaratuk a lázadás
Akik nem ismernek, és ezért nem is keresnek, ha felismernek, elkezdenek keresni
Semmi olyan nincs a Földön, amiben ne lehetne felismerni, hiszen minden magában hordozza a Rendet, és az egymásra utaltságot, és az egységet
És mindennek jó eszköze van, hiszen célt hordoz
Minden jó célt hordoz, és hozzá bírja az eszközeit
Ha valamiben elkezdem keresni a céljait, megtalálom a tudatosságot, és a Rendet
Ha másban meglátom a Rendet, akkor magamat is behelyezhetem oda, ahol vagyok, céljaimmal, és eszközeimmel
Ha összekötöm az összetartozót az Isten Szavában, és nemcsak felismerek, hanem tudatosan választom a Rendet, amiben az egység a Szeretet, akkor felébresztem magamban a szellememet, aki egyben tolmács az Isten Szavához
Ha felébresztettem a szellememet, ami a kiküzdésem, ami egyrészt értelem, másrészt szív, és az azokból összefont akarat, akkor megtettem mindent, hogy hozzám léphessen az Isten
És mivel jelen van, ezért a lépése az, hogy felismerem a jelenlétében jelen lévőnek
És mivel az Isten nem más, mint Szeretet, ezért a szeretete ismertet fel
Az meg átformálja a gondolataimat, hiszen a szeretetet földi fogalmakból alkottam, és a feleszmélésem felismeri benne az égit
Ami meg lefejti rólam az „Ó”-t
És belépek az Új-ba
A lázadás lényege a gőg és uralomvágy
Miközben a felismerés lényege az alázat, ami meg felismerés és befogadás, ahol megvalósul a megismerés a találkozásban
Istenszeretetem meg nem hallomásból épül, hanem találkozásból, és Isten tetteiben bennem ébredő hálából
Aki másképpen beszél, és másképpen cselekszik, az a természetes, ha az undort kelt benned, mint ahogy a házasságtörő is undort kelt benned
És az a természetes, ha kialakul benned az undor a bűnnel szemben
Hogy abban a felismerésben meg tudjál szabadulni tőlük
Mint ahogy az a természetes, ha a növényorvosban, és az élelmiszer mérnökökben is kialakul az undor az ízfokozóként használt szabad aminosavakkal szemben, és a gyomirtókkal szemben
Amikor valaki olyan családban nő fel, ahol jelen van a béke, akkor ő azon lesz, hogy a mikor felépíti a családját, akkor nála is jelen legyen az a béke
Aki nem ismeri ezt a békét, de olyanokkal találkozik, akiknél jelen van ez a béke, felismeri a békéjüket, és elkezdi vonzani az a béke
Hogy az Isten békéje jelen legyen, ahhoz megteremtem az Istenben a békémet, és jelen lesz a békéje
Ha elkezdem megfogalmazni magamban a fontossági sorrendeket, akkor azt találom, a legfontosobb, amit nem előz meg semmi, az a szívem békéje
Tudom, ha bírom, és felismerem, amikor elvesztem
Ha elvesztettem, akkor vissza tudom szerezni, hiszen az Isten meg akar ajándékozni a békéjével
Ha bírom a békéjét, jó okkal bírom
Ha elveszítem, oka van annak, hogy elveszítettem
Nem bonyolult okból szerzem meg, és nem bonyolult okok miatt veszíthetem el
A felismerésem könnyű, a belátásom nehezebb, hogy magam döntöm el
Mikor az egyik évjáratban kénytelenek úgy szüretelni, hogy minden földes és sáros lesz, és kétségbe esnek, hogy milyen bort tudnak készíteni, na akkor lesz majd csodálatos a bor, amit készítenek, hiszen a sok sár lederíti a mustot
Ha van érzéked a borhoz, ami nem annyit tesz, hogy fogyasztod, akkor felismered a borászt a boráról
Az egyáltalán nem véletlen, hogy a borászatok nagy becsben tartják a borászukat
Aki azon van, hogy megtartsa mindazt, ami már benne van a mustban
Ami bekerül a poharadba, az ott kezdődik, hogy a jól előkészített talajba elültetik az oltványt, és majd csak a negyedik éven hozza az első termését
És megválogatják a dűlőt, ahova telepítenek
Hogy mi lehetőség van benned, hogy az a napvilágra kerüljön, az ott van Jézus kezében
A fájdalmakért és nehézségekért meg ne panaszkodj, hiszen annyit kapsz, amit elbírsz, ők fognak téged ragyogóvá tenni