Keresés

Részletes keresés

jasemin Creative Commons License 2013.10.01 0 0 214

Szerintem meg sokkal olcsobban kilehet jönni ha apartmant bérel az ember és csak a repülö jegyet veszi meg oda vissza odakint ez az én véleményem én évek ota ezt csinàlom màr vagy 3 éve !!!

Előzmény: FodorKriszti (213)
FodorKriszti Creative Commons License 2012.06.30 0 0 213

Nemtudjátok véletlen a 2012-es animátorok teljes nevét?:D Most voltunk ott az elmúlt héten és szeretnénk felvenni velük (minimálisan) a kapcsolatot:) előre is köszi:)

Szintii Creative Commons License 2012.06.12 0 0 212

Szia, mi most fogunk utazni ebbe a szállodába és nagyon hasznos volt az a sok információ amit írtál. Már voltunk egyszer Tunéziában, ahol nagyon jó áron lehetett Converse, meg mindenféle jó márkájú cipőket venni..itt is van rá lehetőség? Előre is köszi :)

Előzmény: vajdatomi (183)
Kati1968 Creative Commons License 2012.06.03 0 0 211

Mi ebbe a szállodába készülünk az idén. Ezek szerint egyedül leszünk magyarok? Jön még valaki rajtunk kívül?

Törölt nick Creative Commons License 2009.08.10 0 0 210

Kedves Katalin!

2008 júliusában Dido egy hétig az én lányomnak csapta a szelet :-))))) alig bírtam távol tartani tőle, nem zavarta, hogy még csak 17 éves és tőlem se nagyon tartott :-((( csak akkor mikor apa helyretette :-))))

Előzmény: Katalin002 (206)
Scarlett-Kate Creative Commons License 2009.08.09 0 0 209
Nincs igazad, de mind1 szal nem állok le vaszekedni, mivel nekem is van egy pár Tunéziai animátor ismerősöm és ajánlottak is oda munkát és láttam a szerződést... amúgy az arabok kevésbé...
Előzmény: Anett002 (208)
Anett002 Creative Commons License 2009.06.15 0 0 208

Scarlett-Kate!

Én azért ezzel nem teljesen értek egyet, főleg azért, mert ismerem az ottani animátorokat, én is az vagyok és Didot is sikerült valamennyire megismernem két hét alatt, sőt még dolgoztam is egy kicsit vele együtt. Csak annyit fűznék hozzá, hogy szerintem vannak a szabályzaton túli dolgok és az emberek és népek temperamentumától és szokásaitól is függ, hogy hogyan értelmezeik ezeket és náluk épp mi van ebben a szabályzatban. Tunéziában valahogy kimaradt az a rész , hogy szobára tilos.. csak ne a vendégébe.. vagy ha mégis ne lássanak meg .. hiszen amit nem tudnak az nem fáj, és ha a vendég elégedett.. Tehát azért nem kell mindent kőbe vésni, na mindegy és a remény hal meg utoljára.

Egyébként nem megy valaki mostanában a sidi mansourba?

Anett

Scarlett-Kate Creative Commons License 2009.06.10 0 0 207
kedves kati, bocsi hogy ezt mondom, de Dido csak szórakozik veled: az animátor szabályzat miatt, minden héten más lánynak csapja a szelet... de ezen ne csodálkozz, pl ezért nem szoktam megadni az animátoroknak az emailem, mert tudom milyen ha a munka után még msnen is a volt nyaralók nyomulnak rád... mint rám is... na mind1 ha ez jó mi animátorok türjük... szobára vendéggel meg tilos....
Előzmény: Katalin002 (206)
Katalin002 Creative Commons License 2008.11.01 0 0 206
Szia Kicsidod/Brigi!

Mi nemrég jöttünk haza, a Sidi Mansourból és én is Didoval "haverkodtam" össze. Velem is tartja a kapcsolatot, de én azt hittem, hogy a mi kapcsolatunk komolyabbra fordulhat majd idővel, ezért szeretném megkérdezni, hogy téged milyen gyakran hív, és hogy milyen jellegűek a beszélgetések, mert ha olyanok amilyet én nem szeretnék akkor nem beszélek vele többet.

Bocsáss meg, ha tolakodó voltam, de megkérnélek, hogy mint női társam mondd el nekem hogy ez a pasi hülyének néz-e engem vagy sem.
Várom válaszod!
Üdv:Kati
_Nica_ Creative Commons License 2008.10.29 0 0 205
szia Kicsidod !

nono94@freemail.hu  ez az e-mail címem ! hú hát nagyon sajnállom hogy nem volt ott Momo :( akkor nem is bizti hogy megyek vissza :S mert nagyon elvoltam vele :)
Előzmény: Kicsidod (204)
Kicsidod Creative Commons License 2008.10.11 0 0 204
Szia Nica!

Mi szeptember 30-án jöttünk vissza. Fantasztikusan éreztük magunkat. Sajnos név szerint nem tudom neked megmondani kik voltak az animátorok, de akivel te jobban összebarátkoztál (mert néztem a képeidet) Ő nem volt ott az biztos. Én a klub vezetővel Didoval barátkoztam össze, nagyjából tartjuk a kapcsolatot. Ő egy francia férfi, ő tanította be az összes esti show műsort a fiúknak. Ha minden igaz egy két animátorról van fotóm, ha adsz e-mail címet szívesen küldök neked! Ti vissza fogtok menni?

üdv
Brigi
Előzmény: _Nica_ (203)
_Nica_ Creative Commons License 2008.10.09 0 0 203
Szia ! Medina Tourssal mentünk decemberben ! ti mikor voltatok ? kik voltak az animátorok ?
Üdv: Nica
Előzmény: Kicsidod (202)
Kicsidod Creative Commons License 2008.10.03 0 0 202
Szia!!

Én most voltam a Sidi Mansourban, de decemberben szeretnék visszamenni. Kérlek írd meg nekem, hogy melyik utazási irodával utaztatok decemberben, ugyanis a Best reisen, akivel én utaztam nem visz decemberben vendégeket.

A válaszodat előre is köszönöm!
Előzmény: _Nica_ (155)
Kicsidod Creative Commons License 2008.10.02 0 0 201
Sziasztok!

Mi ezen a héten jöttünk vissza, és tele vagyok pozitív élményekkel. Djerbát ugyan kihaltnak találtam, mivel (lehet, hogy már szezon vége miatt) de szinte alig volt szálloda, ahol vendégek voltak. A sidi Mansour viszont teljesen tele volt. A szálloda a mi igényeinket teljesen kielégítette, szuper és változatos az étel, klassz a kert és medence, illetve az animátorok megdolgoznak a pénzükért. Minden este 10 órakor show műsor van, amit mindig izgatottan vártunk, és elég színvonalas is volt. Szóval mi nem unatkoztunk és nagyon jól szórakoztunk. jómagam azon gondolkodom, hogy decemberbe visszamegyek.

Anett002 Creative Commons License 2008.10.01 0 0 200

Szió!

Mi jövőhéten megyünk majd meglátom mit tehetek:) Jön még valaki 7én?

Előzmény: mokszilla (199)
mokszilla Creative Commons License 2008.09.30 0 0 199
Sziasztok!
Ugyan mi ma jöttünk haza Djerbáról, a Sidi Mansour hotelból, most nem az utazással kapcsolatban szeretnék hozzászólni.
Kérésem lenne azokhoz, akik mostanában mennek ebbe a szállodába (vagy netalán már ott vannak): a strandra menő úton egy bokor alatt lakik egy kiskutya, kérem azokat akiknek nem közömbösek az állatok, hogy vizet és némi élelmet adjatok neki. Talán kaját még adnak többen akik arra járnak, de mindíg nagyon szomjas!!! Egy foltos, nagyon barátságos, pár hónapos kutyus!! Köszönöm!!!!!
bitking Creative Commons License 2008.08.20 0 0 198
Szia

A parton nincsen semmi ami a szállodáé ( amúgy sem fogsz találni semmilyen bárt v hasonló dolgot a parton ) De a szálloda 5 percre van gyalog.
Előzmény: socki (197)
socki Creative Commons License 2008.08.20 0 0 197
Hello

Az utazási irodába 1 kedves lány azt mondta ő teljes ellátásra menne , viszont azt nem tudta megmondani hogy lennt a parton biztosan van-e bárja a szállodának. Mondjuk ha egész nap lennt lennénk a parton nem igazán futkosnék fel piáért meg kajcsiért ezért nem lenne értelme a teljes ellátásnak. Fél és teljes ellátás között 15e ft az eltérés szerintem ez nem olyan nagy különbség hogy ne érje meg. Bár ki tudja mit adnak.
Előzmény: bitking (196)
bitking Creative Commons License 2008.08.16 0 0 196
szia
Tavaly voltam a Sidbe nem csalódtam benne szerintem elég a Fp a kalya a böséges ( ha nem vagy finnyás :) :) )
Nyugodt szível ajánlom
Előzmény: socki (194)
mókus makákó Creative Commons License 2008.08.14 0 0 195

Jó! Mindenképpen! Kíváncsi vagyok, hogy Nektek milyen lesz ez az egy hét!

Jó utat!

Előzmény: susyka78 (193)
socki Creative Commons License 2008.08.13 0 0 194
Sziasztok

Szeptember 2.-ai indulásra szeretnénk befizetni a Sidi Mansour Resort-ba és az lenne a kérdésem hogy All Inclusiv-ra érdemes befizetni. Mármint kihasználható-e ha a parton vagyunk, vagy elég a félpanziós ellátás?

Köszi: Bazsi
susyka78 Creative Commons License 2008.08.13 0 0 193

Nagyon köszi minden infót.

Mi már nagyon-nagyon várjuk az utazást, a pihenést!

Majd írok, ha visszaértünk, hogy milyen volt!

mókus makákó Creative Commons License 2008.08.13 0 0 192

Mi kapásból tengerre nézőt kaptunk, de úgy tudom, hogy 10-20 €-ért szó nélkül kicserélik a szobát, ha éppen az ellenkező oldalra kaptad a szállást.

A rep.gépünk reggel jött, reggel ment, de mindkét esetben kaptunk reggelit. Ugyanúgy, mint bármely más járaton. ...De a késésre tényleg készüljetek fel, és érdemes enni valamit a reptéren ilyenkor, mert mire a szállodába érsz és kajához jutsz, kopogni fog a szemed az éhségtől!

Ja! Képzeld! Az ásványvizes üveget szó nélkül fel tudtuk vinni a gépre oda- és visszafele is. Érdemes megpróbálni átvinni a check-in-nél. Max. kidobatják Veletek, de szerintem egy próbálkozást megér!

Jó utat! Úgy irigyellek Titeket! :)

Előzmény: susyka78 (191)
susyka78 Creative Commons License 2008.08.12 0 0 191

Köszi a válaszokat, sokat segítettél. Mi már nagyon várjuk, hogy ott legyünk, egy hét múlva indulunk! Még egy-két kérdésem lennem:

A repülőn van vmi kiszolgálás (étel-ital)?

A szobákat ott osztják szét vagy előre vmi felár ellenében lehet kérni tengerre nézőt?

mókus makákó Creative Commons License 2008.08.12 0 0 190

1 TND kb. 140 HUF. A recepción nem váltják olyan rosszul a dínárt euróból. ...De nem vagyok nagy pénzügyes, úgyhogy lehet, hogy tényleg jobban megéri automatából kivenni.

Ha all inclusive-ba mész, tényleg csak a választott programokra és az ajándékokra kell pénzt vinni. Írok 1-2 példát:

bőrtáska(közepes méret) 15-25 TND

pénztárca: 10-15 TND

fűszerek, apróbb ajándékok: 1-4 TND

vízi ejtőernyőzés: 20 €

quad (1,5 ó) kb. 50 TND

tevegélés a bazárba meg vissza: 80 TND (azt hsizem ez két főnek)

sivatagi túra (de csak 1 napos): 80 TND (?)

A fél napos túrák olyan 50 TND körül voltak.

Ha italt akartok hazahozni, azt a Duty Freeben érdemes megvenni, mert az országban kevés helyen árusítanak, és nem is olyan olcsó.

Apropó reptér: ne lepődjetek meg a késésen! Mi odafele 2 óra, haza 4 óra késéssel jöttünk.

mókus makákó Creative Commons License 2008.08.12 0 0 189

Sziasztok!

Mi múlt héten jöttünk haza, és íme a tapasztalatok:

Csodálatos, gyönyörű, varázslatos! :)

Aki azt írta, hogy nem tiszta a tenger, annak egy-két elemi osztály kimaradhatott az életéből, mert a dagálykor felgyülemlő vízi növényzetet semmiképp nem nevezném kosznak! Ez a természet velejárója, amúgy pedig gyönyörűtiszta a part!

A napágyért sem a parton, sem a medencénél nem kell fizetni, azonban tényleg nagyon kevés az ágy! A legtöbben úgy csinálták, hogy reggeli előtt valaki a családból lerohant a nyugágyra teríteni a kis törülközőjét (a medencénél és a tengerparton is), így az már foglaltnak számít. Ha napközben kimentek a bazárba pl., akkor is hagyjátok ott a törcsiket, mert ha visszajöttök, este 6-ig esélyetek sem lesz újra ágyhoz jutni!

Mi all inclusive ellátással voltunk. Több mint pazar! Tényleg a bőség zavara! ...Viszont mosatlan zöldségeket, felvágottat tényleg NE egyetek, mert (én legalábbis) teljesen beteg lettem tőlük. Az egyéb kaják teljesen rendben voltak!

A koktélokat illetően minden előttem hozzászólónak teljesen igaza volt! Nem fogsz két egyformát kapni sohasem! ...De még kávéból sem! (Amúgy mindegyik variáció nagyon finom volt!)

A TV távirányítójáért valami 10 €-t kell adni, amit visszakapsz, ha visszaviszed a távirányítót. Ugyanez a helyzet az ottani strandtörülközőkkel. Azt hiszem annak 20 € / törcsi volt a letéti díja. Ezt minden nap tudod a portán cserélni. Egyetlenegy angol nyelvű hírcsatorna volt, a többi arab, francia, és egy-két német. Szerintem összefoglalókat lehet majd nézni az Olimpiáról, de kifejezett sportcsatorna nem volt.

Az egyetlenegy kényes pontom a takarítás volt. ...Hát, volt hogy reggel 9-kor kezdték és délután 3-ra sikerült végezniük. 1-2 dínárt érdemes minden reggel az ágyon hagyni, így picit "szebbet és többet" kapsz mindenből.

A frankofónia viszont itt is megjelenik. Gyakorlatilag semmi nincs kiírva angolul (németül még csak-csak), viszont az ott dolgozók jó fejek, mert a francián kívül ők legalább más nyelven is hajlandóak megszólalni!

Ja!...És mindenki azt fogja Tőletek kérdezni, hogy Szlovéniából jötettek-e. ...Nem mintha szlovénul beszélnének... :)

Az animátorok rengeteg programot csinálnak. Tényleg nem lehet unatkozni mellettük. ...Habár nekünk nem tetszett a humoruk, de mindenkinek más jön be...

Hirtelenjében ennyi.

Ha van kérdésetek, szóljatok, és igyekszem válaszolni!

Üdv,

MM

susyka78 Creative Commons License 2008.08.12 0 0 188

Mennyi egy tunéziai dínár? Légyszi írja meg vki!!!

Köszi

tunde21 Creative Commons License 2008.08.07 0 0 187
sztm lényegében mindegy, átszá,mítva kb ugyanannyi Ft-ért ugyanannyi dínárt kapsz.
Viszont a szállodával szemben van egy bankautomata, mi ott is vettünk ki pénzt, jobban megéri, mint eurót váltani itthon, és utána azt át dínárra
Előzmény: APoLLo80 (185)
tunde21 Creative Commons License 2008.08.07 0 0 186
Helló! Mi tavaly szeptemberben voltunk itt, a TV-re nem emlékszem már.
A hűtőért nem kellett külön fizetni, és ha jól emlékszem a tv-ért sem.. asszem a távirányítót papíron kellett átvenn, és ha induláskor nem adtad le, akkor kellett fizetni vmi büntit, de erre nem mernék megesküdni
Előzmény: susyka78 (184)
APoLLo80 Creative Commons License 2008.08.07 0 0 185
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék hogy milyen pénzt váltsunk itthon??

Dollár vagy Euro?

Válaszotokat előre is köszönöm.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!