Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.16 0 0 133

Látom, nol-on nevelkedtél, pedig az káros az egészségre:-))))))))))))))

Előzmény: micimackó2 (127)
marcipannyuszi Creative Commons License 2011.04.15 0 0 128

Ez a Dániel család régi, ürgebőröző família...

Előzmény: Törölt nick (125)
micimackó2 Creative Commons License 2011.04.15 0 0 127

van annak valami sajátos bája, hogy egyesek az agyar hirlapot, a masemondunk igazatot,  stb úgy hivatkozzák, mintha hir forrás lenne:-))))

micimackó2 Creative Commons License 2011.04.15 0 0 126

jah agyar hirlap, széles személyes megrendelésére?:-)))))

Előzmény: marcipannyuszi (124)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.15 0 0 125

A tojásozás még elment, nekem nem szimpi.

 

De,hogy a Szíjjártóék ennyire hülyének nézik a jónépet.

 

Kis szerencsével a facebook bekerül az alkotmányunkba.

Előzmény: marcipannyuszi (124)
marcipannyuszi Creative Commons License 2011.04.15 0 0 124

Dániel Zoltán Péter az Első Számú Közellenség !!!

 

Dániel ügyvéd rárontott a fél világra

 

http://www.magyarhirlap.hu/velemeny/daniel_ugyved_rarontott_a_fel_vilagra.html

Előzmény: Törölt nick (123)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.15 0 0 123

Mosolyogtató a Magyar Nemzet Online és a HírTv egész napos, minden kattitásra igényt tartó akciója, mellyel Gyurcsány Ferencet igyekeznek démonizálni. Több kérdés vetődik fel, amikor Facebook-kommentekből címlapsztori lesz, amikor Gyurcsánynak MTI-közleményben kell elhatárolódnia "a körétől" (Számomra leginkább az, hogy miért félnek még mindig ettől az embertől? - De ez már politika, és abban nem vagyunk jók.)

Csütörtökön feltűnően következetesen vitte az Orbán-gyilkosság témájának vonalát a két kormányközeli lap online kiadása - és ezzel tematizálta a hírkereső oldalak által mutatott képet. (Akik kimaradtak, az MTI összefoglalója: a világhálón különböző blogbejegyzésekben „Gyurcsány-hívek” botrányos kijelentéseket tettek; egyikük például azt írta, ha valaki biztosítaná a gyereke jövőjét, „kilőném ezeket a tetveket, vityával az élen”.)

A kampány részletei: hajnali 5-kor a Hírstarton először a hírt közlő Magyar Nemzet online kiadás jött ki "Meggyilkolnák Orbán Viktort Gyurcsány hívei" című hírével, majd HírTv jött, s újrázta a hírt 7 órakor.

 

 

Mindkettőt vezető hírként szerepeltették az hírgyűjtő oldalon, ami azt jelenti, hogy néhány órán át a 200 ezres látogatottságú Hírstart legkiemeltebb helyén tartották - egyik megfigyelőnk azt is látni vélte, hogy amikor az MNO-hír a toplistába került, a HírTV akkor indította a replikációt, így biztosítva, hogy minél szélesebb körhöz eljusson az anyag. (Nem tudom, szükséges-e kiemelni: a két hír tartalma között 0 karakter az eltérés, már csak amiatt is etikátlan - de még inkább: átlátszó a kampánynak ezen része).

 

Lépjünk tovább: a Szíjjártó-nyilatkozatot is mindketten lehozták, ebben már felfedezhető a szerkesztő egyénisége: Meggyilkolnák Orbánt: elképzelhetetlen határt lépett át Gyurcsány „köre” (MNO, 11:50), illetve Minden határt átléptek Gyurcsány hívei (HírTV) címmel volt kattintható a szóvivői beszéd.

És nem csak a Hírstartot terítette be Gyurcsány, akinek gyilkossággal fenyegető barátjai vannak: a képek a Hírkereső oldalairól származnak, ahol a piros cikkeket leszámítva a nap legjobban futó hírei szerepelnek.

Nehéz becsülni, de ezekből arra következtetünk, hogy a Gyurcsány-alázó sztori mindkét felvonását a két lap hadjáratának következtében 60-70 ezres nagyságrendben olvasták el.

Ne feledjük: egy Facebook-kommentet.

Zárójel: Nem tehetünk mást, a nagyokhoz képest mérünk: az Index nem tartotta érdemesnek a hírrel foglalkozni, az [origo] belső keresője kicsit gyenge, de ott sem találtuk a témát.

 

 

http://ketrecharc.blog.hu/2011/04/14/igy_kell_a_xxi_szazad_elejen?

 

 

Mindezt  egy pár kamubejegyzés miatt, amit 100% ,hogy trollok írtak.

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.15 0 0 122

Kamutámadások listája.

Kiss G. Eszter Creative Commons License 2009.12.08 0 0 120
Lőszert küldtek Szíjjártónak

* FH/MTI

2009. december 8., kedd 13:30 | Frissítve: 2 órája

Éles lőszer volt abban a borítékban, amelyet Szijjártó Péter fideszes politikus nevére címeztek - ezt állapította meg elsődlegesen a szakértő. A BRFK közleménye szerint a lőszer vizsgálatát igazságügyi fegyverszakértő végzi. A belvárosi rendőrök lőszerrel visszaélés miatt eljárást indítottak az ügyben ismeretlen tettes ellen.

Havasi Bertalan, a Fidesz sajtófőnöke elmondta, hogy a küldemény eredetileg a fővárosi Szentkirályi utcába, a Szövetségek Házába érkezett Szijjártó Péternek címezve. A Fidesz munkatársai kedden délelőtt vitték át a csomagot a Képviselői Irodaházba, ahol a bejáratnál már kiszűrték a Köztársasági Őrezred munkatársai.

Havasi Bertalan elmondta azt is, hogy a küldemény feladójaként a Kovács László név olvasható. A borítékban egy levél is volt, ami halálos fenyegetést tartalmazott. Azt írták, "Ön annyit hazudott már a magyar népnek, hogy szervezetünk halálra ítélte. A mellékelt lőszerből 30 darabot betáraztunk egy géppisztolyba. Az ítéletet végrehajtjuk".
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2009.10.21 0 0 119
Oh hat meg is lettunk volna lepodva ha Bastya elvtarsat nem. Vajon neki is a MOSZAD telefonalt a nagykovettsegrol, mint alabb? ;-)


Edelény pajzsra emelte Molnár Oszkárt

Szimpátiatüntetést szervezett a Fidesz edelényi szervezete Molnár Oszkár polgármester mellett; a kedd délután tartott demonstráció résztvevői szinte teljesen betöltötték a borsodi kisváros díszterét.

NOL| 2009. október 20.

Az igazság a bűnösöknek fáj, veled vagyunk Molnár Oszkár - ez a szöveg volt olvasható az egyiktáblán, amelyet az edelényi polgármester melletti kedd délutáni szimpátiatüntetésen látni lehetett. A demonstrációt elsősorban azért szervzete az edelényi Fidesz-szervezet, mert a polgármestert a napokban életveszélyesen megfenyegették, valamint hogy kinyilvánítsák: 2010-ben ismét őt szeretnék Fideszes jelöltként látni Borsod-Abaúj Zemplém megye 8. számú választókörzetében.

Kiss G. Eszter Creative Commons License 2009.10.17 0 0 118
Viktorom itt beszelj akkor rola, ha szerinted valodi az eset! A tobbi itteni is az volt?
Amocsok Creative Commons License 2009.10.17 0 0 117
Az akciót késlelteti, hogy a piacon csak uzikat kínálnak. Ha sokáig ilyen gyér lesz a kínálat, technikai okok miatt el is maradhat. Az ürgebőr származási helyét szakértők vizsgálják.
Előzmény: Kiss G. Eszter (116)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2009.10.17 0 0 116
Már megint?


Meggyes Tamás géppisztolyos merényletet jelentett be

* MTI,
* Index

2009. október 16., péntek 20:11 | Frissítve: 11 órája

Az esztergomi polgármester szerint az MSZP zsoldosai az életére törnek, illetve kábítószert akartak a házába csempészni, sőt az őt zaklatásért feljelentő felesége is a baloldalnak dolgozik.

Esztergom fideszes polgármestere egy pártja által a város főterén szervezett demonstráción arról beszélt, hogy motorról, géppisztollyal elkövetendő merényletet szerveztek ellene.

Meggyes Tamás elmondta: augusztus végén keresték meg a rendőrségtől azzal, hogy információik szerint egy bizonyos csoport merénylet szervezésébe kezdett ellene, s motorról, Skorpió géppisztollyal lőnék le. "A motort megvásárolták, az útvonalat lejárták és megkezdték a fegyver beszerzését" - tette hozzá.
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2009.06.30 0 0 115
Ez erdekes, lesz, mert miutan nem Fideszes tamogato, mar a jobbosok hiortelen ketelkednek a szavaiban. Most bezzeg mas az eset mint az itt felsoroltak?



Szabo Lukacs


'Debreceni lakásában rontottak rá, és saját ágyában verték össze Szabó Lukács egykori MDF-es, majd miépes országgyűlési képviselőt. A volt politikus elmondása szerint a lakás alsó szintjén lévő ágyában aludt, amikor három maszkos férfi berúgta a Debrecen főterén lévő, emeleti lakásának ajtaját, és gumibotokkal ütni-verni kezdte. Szabó Lukács elveszítette eszméletét, és csak akkor tért magához, amikor a támadók fellocsolták. Ekkor már hason feküdt az ágyon, orrából, szájából dőlt a vér, az ismeretlenek pedig éppen a lábát kötözték össze. A támadáskor a kétszintes lakás emeletén tartózkodott két gyermekükkel a felesége, aki hívta a rendőrséget. Amikor a támadók meghallották, hogy az asszony rendőrökkel beszél, eltávoztak. Szabó Lukács szerint személye elleni támadás történt, a lakásból semmit nem vittek el, csak a mobiltelefonját. Mint mondta: elképzelhetőnek tartja a politikai motivációt is, sokan tudnak róla ugyanis, hogy vissza kíván térni a közéletbe.'
geszthi Creative Commons License 2008.12.19 0 0 114
28/B Gasko mar megint SZINTE NAPRA PONTOSAN!

Ebbol is latszik milyen a jobbosok hitele...


2008 dec. 18. 22:14Életveszélyesen megfenyegették Gaskót

Életveszélyesen megfenyegették Gaskó Istvánt, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) elnökét csütörtökön - erősítette meg Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője. Elmondta, hogy csütörtökön délután öt óra körül egy férfi a 112-es központi hívószámon azt közölte, hogy "egy órán belül felrobban" a szakszervezeti vezető. A telefonhívás egy X. kerületi telefonfülkéből érkezett.

Tafferner Éva közölte: a X.kerületi rendőrkapitányság elrendelte a nyomozást ismeretlen tettes ellen közveszéllyel fenyegetés bűncselekmény miatt. A rendőrség a szükséges intézkedéseket megteszi. Az MTI úgy tudja, hogy szintén fenyegetést kapott Bárány Balázs, a VDSZSZ alelnöke, erről azonban a rendőrségi szóvivő nem tudott felvilágosítással szolgálni. (MTI)
Előzmény: geszthi (87)
djsus Creative Commons License 2008.11.22 0 0 113
Ez minde semmi!
A legnagyobb tamadas az a decemberi nepszavazas.Ezert jobb helyeken,mint Izrael,Portugalia,Spanyolorszag,... vegigkergettek volna oket Szabolcstol Zalaig es mindegyiket magukeva tettek volna akar tobbszor is,mert hat ilyen perverz egy nep a jobboldali,de szeret osszetartozni.
Csak valamiert a szelsobalnak ez valamiert szurja a szemet,de cefetul.Majd beleorulnek,hogy ha csak megemlitik az "osszetartas" betuosszetetelt.
A fene essen bele a mocskos hazaarulokba mind!!!!!
Előzmény: parafeno mén (98)
neménvagyok Creative Commons License 2008.11.22 0 0 112
esztyor, rosszul látod a kérdést, a jobboldaliak elleni támadások listája a húszezer forint alatti kategóriában fekszik valami vidéki kisváros vagy falu rendőrőrsén

a többi lényegtelen
Előzmény: geszthi (111)
geszthi Creative Commons License 2008.11.22 0 0 111
33 Duray Miklos

Oh ez a csodas 4. es 8 es 14 kevereke.

Halálosan megfenyegették a Magyar Koalíció Pártja elnökét és alelnökét
MTI
2008-11-22 08:03


Két darab éles lőszert tartalmazó borítékot kapott Duray Miklós, a Magyar Koalíció Pártja (MKP) stratégiai alelnöke. A kísérőlevél szerint ha Duray és Csáky Pál, az MKP elnöke november 30-ig nem tűnik el a szlovák politikai közéletből, kivégzik őket - írja a Magyar Hírlap.
geszthi Creative Commons License 2008.09.26 0 0 110
A rohej az hogy mar otletuk sincs (hiszen itt lathato mar minden variaciot ellottek az evek soran, hogy oket bezzeg aztan meg akarjak olni...perse karcolas se).

Erre szoszerint eloadjak azt amit nem mas mint SIMICSKA mondott fenyegetesnek masok ellen?!
Előzmény: wizes (105)
meret99 Creative Commons License 2008.09.26 0 0 109
Pedig csak 1xűen seggbe kellene kúrni őket! Zala nem esik messze Vastól:D
Előzmény: geszthi (102)
wizes Creative Commons License 2008.09.26 0 0 108

Nem hallhgacc rádigót? Pont most monyták be: az lesz nemsokára!

 

Előzmény: unbreakable (107)
unbreakable Creative Commons License 2008.09.26 0 0 107
Biztos fél , hogyha orbán jön akkor netalán munkához kötnék a segííjigt.... s úgy már nem lehetne itt naphosszat fórumozgatni :D
Előzmény: parafeno mén (98)
wizes Creative Commons License 2008.09.26 0 0 106

Ezek tezsvérek?

 

Előzmény: geszthi (102)
wizes Creative Commons License 2008.09.26 0 0 105

ezen bexartam, egy hétig tököltek milyen fasságottanájjanak ki amit a hívők menyelnek.

Persze góha szocui kap akkor aszondik: saját meszp-s hítta fel, de ha fideszes akkoir tututu egy másfél méter hosszú bajszú harcsa!

Nevetségesek. és szánalmasak!

 

Előzmény: geszthi (102)
geszthi Creative Commons License 2008.09.26 0 0 104
Ez esetben legalabb tudjuk, hogy ki is a keses torokvago bunozo! :-))
Előzmény: geszthi (102)
geszthi Creative Commons License 2008.09.25 0 0 102
32 Es a masik ket pofaesett is hirtelen "borzalmas eletveszelyes fenyegetest" kap...MIt ok?! Mar az egesz csaladjuk!


Átvágnák Navracsics torkát
Csütörtök, 2008. szeptember 25. 17:09
Zoom

Életveszélyes fenyegetést kapott Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője és Szijjártó Péter, a párt szóvivője. A két ellenzéki politikus szerint a névtelen levél kapcsán nem a személyük fontos, hanem a Gyurcsány Ferenc keltette gyűlölködő hangulat következményei. Az MSZP szerint Navracsics és Szijjártó átlépte a tisztesség határát.

"Mint fasiszták, döglenetek kell", ezért "elvágjuk a torkotokat" - ismeretlen zalai szavazók, így fenyegették meg levélben Navracsics Tibort, a Fidesz frakcióvezetőjét és Szijjártó Pétert, a párt szóvivőjét, valamint a két politikus családját.
geszthi Creative Commons License 2008.09.25 0 0 101
31 A magantitkosszolgalatokkal megfigyelteto/lajaratni akarot akarjak most eletveszelyesen eltuntetni mint mas valakit stb...

De o eddig hosiesen felaldozta feleseget is es meg a nyilvanossaghoz sem fordult...csak most miutan sajat magat lebuktatta.

[image1] Almássy: titkosszolgálati fenyegetés miatt léptem vissza!
2008. szeptember 25. 16:49
Forrás: STOP/MTI

Almássy Kornél feleségét és a mellette álló MDF-eseket is többször megfenyegették, mielőtt a politikus, a demokrata fórum alelnöke úgy döntött, visszalép az MDF elnökjelöltségétől. Erről Almássy Kornél csütörtökön délután számolt be újságíróknak Budapesten.

A visszalépését megelőző eseményeket felidézve Almássy Kornél egyebek között elmondta, hogy Balla Györgyöt, az MDF Somogy megyei elnökét az országos választmány ülése előtti péntek este valaki elvitte otthonról és egészen szombat reggelig nem tudták, mi történt vele.

(Almássy - Dávid Ibolya bejelentését követően - saját magát buktatta le, amikor Stumpf Istvánt is megnevezte a lehallgatási ügy kapcsán.)
Shadow Entity Creative Commons License 2008.09.25 0 0 100
a ciganygyilkos keritesbe aramotvezeto oregemberert

no comment
Előzmény: geszthi (97)
geszthi Creative Commons License 2008.09.15 0 0 99
Noi miben fogadunk les zhirtelen egy ujabb borzalmas feneyegets Almassy, vagy Stumpf stb ellen?


Igaz mar a jobboldaliak sem hisznek ezen hazug remhirkelto jobbos tarsaiknak... :-)

ár.pád (62) válasz | vissza a topikba 2008.09.14 17:51:35 © (1293)

Ez a vád egy kabátlopási ,vagy tyúktolvajlási vádnak is kevés,mert mindenki csak mosolyog ha ezt igy meg hallja.Mert ugye hol is vannak azok a merénylök akik...
parafeno mén Creative Commons License 2008.07.04 0 0 98

 

geszthi, miért szeretnél te minden szerencsétlen ügyből politikai pecsenyét sütni?

És miért szeretnéd a kisebbség bűnöző rétegét (nem jelentéktelen részét!!!) mártir

(iusz)nak láttatni? Ez születési hiba, vagy szerzett nyavajád?

Látjuk mi azt, hogy a baloldaliak jobb-ellenes támadásait nagyon szeretnéd relativizálni, eljelentékteleníteni, már-már ott tartunk, hogy a sok mocskos agressziót a jobbosok maguk követték el maguk ellen, a'la Malina Hedvig és a dicső szlovákok.

Te vagy itt a helyi szlovák rezidens, geszthi?

Arra a megismételt kérdésemre még mindíg nem találtál választ, hogy mi is a célod ezzel a topikkal? Nagyon elégedett lennél, ha végre likvidálnának nehány "jobbert"?

Előzmény: geszthi (97)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!