Segítséget szeretnék kérni. 2018-as Iveco daily motorba olajat cseréltünk és a nívópálca felénél egy kicsit feljebb ér a szint és a műszerfalon az ötből csak a legkisebb szintet (alacsony) jelöli a kocsi. Mi lehet a baj vagy be kell tanítani vele az új szintet - olajcserét? Köszönöm előre is a segíséget!
Hová viszed szereltetni? Én is most vettem egy 72.180 hi-matic-ot. Csak ebben 226ezer van, látszólag új kipuf van rajta, nem világít semmi a műszerfalon, szépen megy. De mindent cserélek amit kell most az elején hogy jó legyen. Váltóba is szeretnék olajat cseréltetni, mert tuti nem volt még, Pro-truckhoz elviszem átöblítéses cserére ha csak nincs jobb ötlet. Motor olaj, difi olaj, fékfolyadék, fagyálló, légszűrő, pollenszűrő van terveben, meg futómű állítás, aztán majd meglátjuk. Évi 10-20ezer km-t lesz csak használva. Kintről akart én is jó állapotú 50-70e km-rel , de nagyon ritka a rövid tengelytáv, mert billencs kellett. Alkatrészt honnan szoktál venni hozzá?
Nekem 2019es 3000es 180lovas 72.180 hi-matic van. Ellenőrizhető km-rel vettem, alig volt bent 70.000km. Már beleraktam további 70.000et alig egy év alatt. Cserélni kellett adblu befecskendezőt, kipufogót, szétment egy gázolajcső, csekkendzsin mindennapos...Most épp az edc-t dobja egy hibás hőmérséklet jeladó miatt és újabb 1 hétig áll az autó miatta. Többet nem vennék ilyet
Sziasztok! A 2023 utáni 3.0D motorral szerelt Dailykről felhasználói véleményeket szeretnék kérni a 180 és 210Le-s egyedekről. Illetve összességében az autóról mivel döntés előtt állok a vw crafterrel szemben. Az alapvető különbségekkel tisztában vagyok mint pl. alváz kontra önhordó kaszni viszont még Ivecóm nem volt. Köszönöm előre is az építő válaszokat.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni IVECO DAILY 35S14 2018 AUTOMATA autónál kellene a sebesség négyszögjel. Sajnos autómatánál nincs jeladó a váltóban és nem tudom honnan levenni a tachográf sebesség jelet. Ha valaki tudná honnan tudom levenni ezt a négyszög sebesség jelet nagyon megköszönném!
Javításhoz szeretnék segítséget kérni. Adott egy 93-as daily. Sajna nem mér a km számlálója. A fordulatszám, és a sebesség mérő működik, csak a km számláló áll. Még nem szedtem szét. Mire készüljek, tipp esetleg hogy mit érdemes megnézni, vagy mi szokott ezekbe elfáradni? Köszi a választ üdv Tamás
Új Iveco tulajdonosként szeretném kérdezni, hogy 2002- es autóban a külső hőmérséklet jeladót hová rejtették, tükröt néztem, de nem látom külsőleg szétbombázni, nem akarom fölöslegesen.!
Olvastam a hozzáértő hozzászólásaidat.. érdeklődni szeretnék, hogy tudnál-e segíteni ajánlani valakit Bp környékén egy 2,8-as 2001-es évjáratú iveco motor rendbe rakására? Nagyon jön belőle az olaj, most vettem az autót .. Köszönettel: Zsolt Tel: 06 70 392 2865
Olvastam a hozzáértő hozzászólásaidat itt a fórumon, érdeklőni szeretnék, hogy tudnál-e segíteni egy ajánlani valakit egy 2,8-as 2001-es évjáratú iveco motor rendbe rakására? Nagyon jön belőle az olaj, most vettem az autót .. Köszönettel: Zsolt Tel: 06 70 392 2865
Hello! Nekem egy 49-12-es ivecom volt, csodálatos autó, semmi gond nem volt vele, 300 e km-rel adtam el.
Ha a kiszemelteden REXXON "rendszám" van, én a helyedben elfelejteném. Az adatlapon 125, a leírásban már 130 LE-s. Azt írja "az alvázszámot le kell védetni, de az is lehet, hogy elég megtakarítani..."
Nem tudom mit jelent a levédetés, de ha elég megtakarítani, miért nem takarította meg?
Helló! Esetleg kérhetnék tanácsot?Kis teher vásárlás előtt állok, kiszemelt között van egy Daliy C 13 is 125lovas hosszú paltos, esetleg vásárlásnál mire figyeljek?Esetleges típus hibák,mennyire megbízható ez a változat?
Üdv, 4 éve használok egy 2000-es évjáratú 35 c11 dailyt, eddig sose ment 80 fok fölé a vízhőfok, most viszont egyik pillanatról a másikra felmelegszik 90-95 fokra még üresen járva is. Termosztát cserélve, hűtő át lett mosva melegedés maradt. Tapasztalt már valaki ilyesmit?
Iveco Daily II dupla kerekes platós dobfékes hátsó hídjában szimeringet, ha kicserélem az olajszivárgás megáll, de időről időre egyre jobban visszatér. Tanácsot a javításhoz megköszönöm!
Másik kérdésem az lenne fiatalabb évjáratúak közül milyen hidat tudok alá tenni?