Keresés

Részletes keresés

Pathmaster Creative Commons License 2007.03.24 0 0 58
Ezzel megy el az orvoshoz...
Előzmény: Pathmaster (43)
PJ Proby Creative Commons License 2007.02.07 0 0 57

Bruhhhhahhaha! Mivel?

 

Hülye kérdés! Magától értetődik, hogy a Hanáknénál már jól bevált rozsdás ollóval.

Előzmény: Törölt nick (56)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.02.07 0 0 55
159.99: Ft, vagy gempa? Mert nem mindegy!
Előzmény: Törölt nick (53)
kijev Creative Commons License 2007.02.07 0 0 54
Hihetetlen, hogy esetleg van olyan barom aki ezt a legújjab "fenyegetést" komolyan tudja venni!
Fine Tune Creative Commons License 2007.02.07 0 0 52
Kéne most egy gyilkos, mint egy falat kenyér. Lehetőleg árpádsávos karszalaggal, fidesz tagkönnyvvel a zsebében:)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.02.07 0 0 51

Istenem, milyen régi szar trükköt melegítenek fel ezek újra. Szánalmas, nevetséges bagázs:-((((((((((((((((((((((((

Pathmaster Creative Commons License 2006.10.17 0 0 50
Gyurcsány Ferenc félelme olyan betegessé fajul, hogy már a köztársasági őrezredben sem bízik, és elrendeli, hogy taposóaknákból kialakított aknazárral vegyék körül az Apró-villát. Úgy tervezi, hogy a kormányzati munkát az interneten keresztül távmunkában fogja végezni.

 

Az aknazár elkészültének hírére diadalittasan megy ki családja élén a kertbe, és fennhangon mondja: Igen, megcsináltuk! - majd az egyik taposóaknára lépve szörnyethal.

 

Előzmény: Pathmaster (43)
Pathmaster Creative Commons License 2006.10.17 0 0 49
Gyurcsány Ferenc az Európai Tanács (European Council) gyűlésének a szünetében a mellékhelységben négyszemközt találja magát Robert Fico szlovák miniszterelnökkel, majd ijedtében szörnyethal.

 

Amikor esetet követően visszanézik a rejtett kamerák és mikrofonok által rögzített videót, megállapítják, hogy a halál bekövetkeztekor Gyurcsány Ferenc két méterrel Robert Fico háta mögött állt, és egészen az összeeséséig Robert Fico észre sem vette. A bejárat előtt a következő szavakat intézte önmagához: Nem kell félni, nem fog fájni! Ezek voltak utolsó szavai.

Előzmény: Pathmaster (43)
Pathmaster Creative Commons License 2006.10.11 0 0 48
Gyurcsány Ferenc meghívást kap az SZDSZ nagygyűlésére, ahol a következőképpen kezdi el történelminek szánt beszédét:

Kedves Barátaim!

Ahogy Allah mondja a Talmudba: Senki sem lehet próféta a saját hazájában. Nekem pedig az SZDSZ a hazám, itt érzem magam otthon; ezt kaptam a Megváltótól. Itt tanultam meg, hogy mit szabad egy demokratának és mit nem szabad a többieknek; és itt tanultam meg, hogy mi a különbség a kúrás és az elkúrás között.

Szóval itthon vagyok, ez a hazám; és nekem ez oly nehéz, mint az anyám illata, amit akkor éreztem, amikor közös paplan alatt melegítettük egymást. Nehéz nektek újat mondanom, hiszen mindent tudtok rólam: ismeritek az összes lányt, akit szerettem; és ismeritek az összes trükköt, amivel sikeres lettem.

Együtt érzek veletek; és amikor anyámmal együtt nézzük a gázórát, akkor veletek együtt örülök, mert tudom, hogy a gázóra nekünk dolgozik. És amikor állami megrendelést kap a Strabag, akkor is veletek örülök, mert tudom, hogy az utak is nekünk épülnek. Ez az élet oly szép, hogy szinte feledtetni tudja azt, hogy támogatottságotok Budapestre szűkült. És ez az együttérzés még akkor is összetart veletek, ha az MDF-el kötünk koalíciós szerződést.

Szóval sokat köszönhetek nektek, és ti is sokat köszönhettek nekem; és ezért jobb lesz ha meghúzzátok magatokat, mert én is sokat tudok rólatok, de nekem nagyobb az érdekérvényesítő képességem; és nektek sem jó, ha a MOL és a Strabag ügyleteihez hasonlóan kiszivárognának a...


Ekkor hirtelen sötét lesz a teremben, és a mikrofon is elhalkul; majd egy kis idő múlva visszatér az áram, de addigra Gyurcsány Ferenc már holtan fekszik az emelvényen.
Előzmény: Pathmaster (43)
Pathmaster Creative Commons License 2006.10.11 0 0 47
Az MSZP kongresszusán Gyurcsány Ferenc szólásra emelkedik, és a következőket mondja:

„Elvtársak, barátaim, böszmék!”

Majd ezt követően tompa puffanással pofára esik.
Előzmény: Pathmaster (43)
Pathmaster Creative Commons License 2006.10.10 0 0 46
Nee, nee, ne butáskodj Klára, higgyél nekem! Nem fogom többé elkúrni. Hallod? Nem fogom – érted? – nem fogom többé elkúrni. Higgyél nekem és nyugodj már meg; és ne legyél már annyira kiélezve! ÖÖÖ

Előzmény: Pathmaster (43)
Pathmaster Creative Commons License 2006.10.10 0 0 45
Te is fiam, Böszme?
Előzmény: Pathmaster (43)
Pathmaster Creative Commons License 2006.10.10 0 0 43
Szerinted mik lennének az utolsó szavai?
Előzmény: Törölt nick (42)
Pathmaster Creative Commons License 2006.10.10 0 0 41
Gyurcsány Ferenc a lakosság további hergelésének céljából egy újabb könyvet készítetett azokról a szavazókról, akik az MSZP-re vagy az SZDSZ-re szavaztak. A könyv címe: Böszmeség és balítélet.

Előzmény: Pathmaster (34)
Pathmaster Creative Commons License 2006.10.02 0 0 40
A tervek szerint haladó események lehetővé tették, hogy Gyurcsány Ferenc leszámoljon a belső ellenzékével. A kérdés csupán az, hogy mit szólnak ehhez a társai?

Előzmény: Pathmaster (35)
Pathmaster Creative Commons License 2006.09.22 0 0 39
Előzmény: Pathmaster (38)
Pathmaster Creative Commons License 2006.09.18 0 0 38
Több, egymástól független szakértő is elképzelhetőnek tartja, hogy a titkos gyűlésről készült felvételt Gyurcsány Ferenc utasítására szivárogtatták ki. Mindennek pedig az a célja, hogy az önkormányzati választások elvesztésével meneszthetővé váljon az MSZP régi vezetősége és a koalíción belüli belső ellenzék; majd ezt követően minden párton belüli hatalom Gyurcsány Ferenc kezében összpontosuljon.

Azt persze a bal-liberális koalícióban sem gondolják komolyan, hogy az új bal-liberális kormány szakított a hazudozással; hiszen amikor Gyurcsány Ferenc a saját vagyonosodására kezdeményezett vizsgálatot, akkor nyilvánvaló volt, hogy ezt félrevezetési szándékkal tette.
Előzmény: Pathmaster (29)
Pathmaster Creative Commons License 2006.09.04 0 0 37
Mi is volt ott a hazugság?
Előzmény: geszthi (36)
geszthi Creative Commons License 2006.09.04 0 0 36
Ebben az időszakban kovette el becstelen hazugsagat Orban Viktor (megfigyelesi ugy)
Előzmény: Pathmaster (32)
Pathmaster Creative Commons License 2006.09.04 0 0 35
Az MSZP kampányát figyelve úgy tűnik, mintha nem nagyon foglalkoztatná az önkormányzati választások eredménye. A valóság természetesen egészen más, ami viszont felveti azt a kérdést, hogy miért tér el a látszat a valóságtól. Erre a kérdésre keresve a választ arra a következtetésre jutottam, hogy az MSZP számára egy valamiért nyíltan nem vállalható választási eredmény lenne előnyös. Mi az, ami nyíltan nem vállalható? Például az, hogy a koalíciós partnerének a kormánytól független főpolgármestere a bal-liberális kormánynak (a külső ellenzéknél is kellemetlenebb) belső ellenzékévé vált; és ezért az MSZP legszívesebben megválna ettől a főpolgármestertől. A másik az, hogyha túl sok MSZP-s polgármester nyer, akkor nem kaphat mindegyiket VIP jogokat; aminek következtében egy csomó MSZP-s polgármester hiteltelenné válik a saját választókörzetében, amiért a választópolgárok a következő (országgyűlési) választáson fognak büntetni. Ezért a kormánynak az lenne előnyös, ha kevés MSZP-s a polgármester nyerne, akiket ezután VIP jogokkal támogatnának, és így a következő választásokon elmondhatnák, hogy az ő embereik a legsikeresebbek.

A számításaikkal csupán az a gond, hogy semmi garancia sincs arra, hogy a VIP jogokkal felruházott MSZP-s polgármesterek sikeresek lesznek; ezért könnyen lehet, hogy a következő választásokon csak arra hivatkozhatnak, hogy már a 2006-os önkormányzati választásokat is elveszítették.
Előzmény: Pathmaster (28)
Pathmaster Creative Commons License 2006.08.03 0 0 34
Ezeknek a bejelentéseknek (a csekély a hírértékük ellenére) tudatos az időzítése. A kérdés csupán az, hogy a választópolgár miként reagál az egyre pofátlanabb átrázásokra.

Előzmény: lujo2 (33)
lujo2 Creative Commons License 2006.08.03 0 0 33
Uborkaszezon Látszik, vége a parlamentnek
Előzmény: Pathmaster (32)
Pathmaster Creative Commons License 2006.08.03 0 0 32
A választások utáni nyár a nagy beismerések ideje.
  • Ebben az időszakban ismerte be Horn Gyula, hogy egy pufajkás volt
  • Ebben az időszakban ismerte be Medgyessy Péter, hogy egy spicli volt
  • Ebben az időszakban ismerte be Gyurcsány Ferenc, hogy egy becstelen hazudozó.
 
Előzmény: Pathmaster (31)
Pathmaster Creative Commons License 2006.07.31 0 0 31
A valótlanság vagy tévedésből, vagy félrevezetési szándékból fakad; melyek közül az utóbbit tartjuk hazugságnak. A kívülállók számára nem mindig állapítható meg valótlanság állításának az oka.

Ezért amikor Gyurcsány Ferenc azt nyilatkozta, hogy a kampány során mindenki hazudott, akkor valójában csak azt mondta, hogy a kampány során mindenki valótlanságot állított, és egyben azt is beismerte, hogy ő maga hazudott.
ironmarian Creative Commons License 2006.06.30 0 0 30

És a 87 millióból a gyermekei oktatását finanszírozta.

No csak mégis drága az oktatás?

Pathmaster Creative Commons License 2006.06.30 0 0 29

Önmagán kezdené a vagyonosodási vizsgálatokat a miniszterelnök

 

Legfrissebb vagyonnyilatkozata szerint Gyurcsány Ferencnek egy 50 négyzetméteres lakótelepi lakása van Pápán. Bankban 2,5 millió forintot tart , melyből 360 ezer forint közös vagyon a feleségével, Dobrev Klárával. Gyurcsány Ferenc ugyanakkor tavaly tulajdonosi osztalékként 87 millió forintot vett fel a tulajdonában lévő Altus Befektetési Rt-től.

 

Tehát azt szeretné Gyurcsány Ferenc világosan látni, hogy miként tudott 10 milliós vagyont fölhalmozni a tavalyi 87 millió Forintos osztalékából. A vizsgálat eredménye várhatóan az lesz, hogy Magyarországon meg lehet élni évi 77 millió Forintból. 

Előzmény: Pathmaster (-)
Pathmaster Creative Commons License 2006.06.15 0 0 28
Tegnap hallottam, hogy a Tisztelet társasága csak egyetlen képviselőt tudott bejuttatni az országgyűlésbe; ez pedig jelentősen fokozza az MSZP és az SZDSZ egymásrautaltságát. Az egymásrautaltság érzésére egyébként szüksége is lesz mindkét pártnak, mert a kampányban mindkét párt úgy nyilatkozott, hogy a gazdaság rendben van; mostanra pedig be kellett ismerniük, hogy akkor hazudtak.

Előzmény: Pathmaster (27)
Pathmaster Creative Commons License 2006.06.09 0 0 27
Azt nem kívánom vitatni, hogy Gyurcsány Ferenc tudathasadásos-e; azon viszont érdemes elgondolkodni, hogy miért kell az MSZP-nek az SZDSZ a kormányba. Szerintem azért, hogy az SZDSZ ne húzhasson hasznot a kormány esetleges bukásából.

Előzmény: agymosodás (26)
agymosodás Creative Commons License 2006.06.09 0 0 26
Gyurcsány öngyilkos merénylőként kisérli meg a merényletet önmaga ellen. Szerencsére a miniszterelnök megússza, de a merénylő belehal. Legalább a tudathasadás megszünik.
Pathmaster Creative Commons License 2006.06.09 0 0 25
A választások előtt az SZDSZ azt nyilatkozta, hogy ők úgy is érvényesíteni tudják az akaratukat, ha nem kapnak országgyűlési mandátumot. Azzal viszont láthatóan nem számoltak, hogy még az országgyűlési mandátumuk ellenére is semmibe vehetik őket.

Előzmény: Pathmaster (24)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!