Keresés

Részletes keresés

desző Creative Commons License 2006.09.28 0 0 48
Még mindig nem értem, hogy melyik moderátori elvbe ütköztem.
Demszky átírja a fórumozók szabályzatát ?
Előzmény: ooloo (47)
ooloo Creative Commons License 2006.09.28 0 0 47

Szóltam, kakaskodsz, a Te dolgod. Ezt nem Demszky, hanem valószínűleg Operator intézi el Neked, megjegyzem: fájdalommentesen. Gumikesztyű, szike, csipesz ... az egy-kétszáz hozzászólásos nicknek a fülével sem kell elszámolnia.

Miután a mindenkori főpolgármester az egyszemélyi bejegyzett tulajdonosa a Cégbíróságnál a BKV-nak, nincsen szükség fű alatti megoldásokra. De ezt már annak idején több topikban kiveséztük... :(

Előzmény: desző (43)
desző Creative Commons License 2006.09.28 0 0 46
Megnéztem.. Biztos hogy nem a www.demszky.hu -ról, de még csak nem is a www.demszky.com -ról. Pedig az utóbbi bazi jó !
Előzmény: ooloo (45)
ooloo Creative Commons License 2006.09.28 0 0 45
Ha már rúgsz, akkor ne ilyen ócska házipapucsban. Demszky Budapesten született, jelenleg Budakeszin van egy háza, kb. száz méterre a város határától. Honnan tudod, hogy nem budapesti állandó lakos?
Előzmény: nemisismersz (42)
desző Creative Commons License 2006.09.28 0 0 44
És akkor mi van ?
Te laknál abba a klozettba amibe belebrunyálsz ? Na ugye !
Előzmény: nemisismersz (42)
desző Creative Commons License 2006.09.28 0 0 43
Nem értem.. Valamilyen szabályzatot sért az egy évnél régebbi topikokban a hozzászólás ?

Vagy Demszky elintézi nekem ezt is ?

koncentráljon csak a csekkjeimre, ha már fű alatt intézkedik !
Előzmény: ooloo (41)
nemisismersz Creative Commons License 2006.09.28 0 0 42
Demszkíj nem is budapesti, hanem Budaörsi. Mit pattog akkor?
Előzmény: ooloo (41)
ooloo Creative Commons License 2006.09.28 0 0 41

Felhozol még egy-két ilyen őstulok-topikot, valamelyik modi meglátja, hogy csak 23 hozzászólásod van és estére már újabb nicken próbálkozhatsz. Csaxóltam.

Törődj már bele, hogy a következő négy évben is Demszky lesz a főpolgi... :o)

Előzmény: desző (40)
desző Creative Commons License 2006.09.28 0 0 40
Rokon-rokon.., de a fű alatti elintézésben Demszky a menő !
Előzmény: ooloo (39)
ooloo Creative Commons License 2006.09.28 0 0 39
Ezzel a nyavalyáddal fordulj a Kupper Bandihoz. Tudod, a rokoni szálak... :o)
Előzmény: desző (38)
desző Creative Commons License 2006.09.28 0 0 38
Demszky bácsi ! Volna néhány csekkem nekem is.. Igaz parkolósak, de azt is csak el lehet valahogy intézni nem ?
Előzmény: budapestiember (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.25 0 0 37

Ugyanakkor adtál még nekik 3000 Ft-ot csak úgy "hogy érezzék jól magukat a városban

Azt a 3 rugót meg ráírják a krónikus túlfogyasztásban szenvedő közös dzsipre.

Előzmény: halinorbi (36)
halinorbi Creative Commons License 2006.08.25 0 0 36
Demszky Gábor kibékült a HírTV-vel

Demszky Gábor egy sajtótájékoztatón(?) bejelentette, hogy amennyiben leadják a a saját verzióját a BKV-s büntetés "elintézéséről", akkor hajlandó felülvizsgálni azt az álláspontját, hogy a HírTV csak egy propaganda tv.

Nos, Gábor! Leadták. (de ezzel megint öngólt lőttél)

Majdnem óránként látható a gyászos magyarázkodásod, amiben szénné égeted magad!
Ugyanis te azt akarod beadni, hogy amikor elfogadtad a csekket, akkor azt ki is fizetted volna. (persze, utólag lehet, hogy megtetted)...

DE! Te a 9000FT-os csekk átvételekor azt mondtad a hölgynek, hogy "adja ide, ezt majd én elintézem". Ugyanakkor adtál még nekik 3000 Ft-ot csak úgy "hogy érezzék jól magukat a városban".

De akkor miért nem adtál inkább 12.000 Ft-ot, és a csekk náluk maradt volna??? Te kis angyalka!.... :-)) Most már nehéz lesz elhinni, hogy ezt a csekket te a saját pénzedből akartad kifizetni.

A magyarázkodás kínos pillanatai hamarosan letölthetők a www.hirtv.hu-ról.
Addig is szinte minden Híradó előtt láthatjátok....

Hátha így szent lesz a béke, Gáborunk és a HírTV között :-))))

egyéb médiák itt: http://mediatar.atw.hu/
fi-fica Creative Commons License 2006.08.25 0 0 35
Jó, elfogadom a véleményed. De kérlek szépen pár szóban igazíts ki hülyézés helyet. Talán megértem majd én is.
Előzmény: Törölt nick (33)
fi-fica Creative Commons License 2006.08.25 0 0 32
Nem tudom mi a bajod az ide irogató urakkal, de ez a te dolgod. Tégla urat nem ismerem. De kérlek világosíts már fel egy buta-szőkét: mi is az a korrupció. Én úgy tudom, hogy befolyással való üzérkedés. Vagy tévednék?

A.) Szerinted korrupció ez: egy étteremben vagyok ügyvezető igazgató. A cég nem a sajátom. Az egyik vendég nem akar fizetni. A főpincér szól nekem. Én a következőt válaszolom neki: azonnal kimegyek és megnézem mit tehetek.

B.) Szerinted korrupció ez: egy étteremben vagyok ügyvezető igazgató. A cég nem a sajátom. Az egyik vendég nem akar fizetni. A főpincér szól nekem. Én azt mondom neki, hogy engedje el a vendéget, majd én majd a tulajjal rendezem a dolgot.

C.) Szerinted korrupció ez: egy étteremben vagyok ügyvezető igazgató. A cég nem a sajátom. Az egyik vendég nem akar fizetni. A főpincér szól nekem. Én azt mondom neki, hogy majd szólok a barátomnak, aki bankár, hogy folyósítson a vendégnek nagyobb összeget. Persze mindenféle biztosíték nélkül és soron kívül.

Szerinted a fenti három közül melyik rokonítható a „Demszky-üggyel?”

Annyit segítek, hogy az a., b., és c., eset közül csak az egyik korrupció.
Előzmény: Thessalos (30)
Vittorio Dolomitano Creative Commons License 2006.08.25 0 0 31
Te még a topicnyitónál is nagyobb hülye vagy.
Előzmény: Thessalos (30)
Thessalos Creative Commons License 2006.08.24 0 0 30
Ez már igen! Amikor megláttam a topik címet, azonnal az jutott eszembe, hogy na vajon erre mit tudnak írni a téglák?! Mert hogy magam is, és persze sokan mások is látták a felvételt, ami teljesen OK! Demszky rendesen megszívta a paparazzót! De le a kalappal téglaurak! Jól elintéztétek a topikot az idétlenkedéssel! A lényeg, hogy működik a rendszer! :O
gibra6 Creative Commons License 2006.08.24 0 0 29
A videón annyit mond DG, hogy elintézi. Ergo az sem derül ki belőle, hogy ő befizeti:) a nénike helyett vagy telefonál egyet.
fi-fica Creative Commons License 2006.08.24 0 0 28
Az itt folyó „csevelyból” mi alapján jutottál a 2. következtetésre és mennyiben érdekes a topic témáját illetően.

Előzmény: budapestiember (15)
fi-fica Creative Commons License 2006.08.24 0 0 27
Már volt egy topic erről, törölve lett mell nagyon elvadultak egyesek. Úgy egyébként vajh mivel korrumpálta a néni DG-t? Ha azt állítod, hogy a néni lefizette a polgármestert akkor mennyit adott neki? A bünti felét? Ilyen olcsó lenne DG? Is még valami: a főpolgármester a BKV esetében a tulajdonost képviseli. Nem teheti, hogy mint a közelkedési vállalat felügyeletét ellátó vezető a beosztottjának utasítást adjon.
Az egész vita teljesen értelmetlen, felesleges újra kezdeni.
Nem történt semmi törvényellenes vagy etikátlan dolog.
geszthi Creative Commons License 2006.08.24 0 0 26
Demszky a HirTV (!) kameraja elott (!), orszag-vilag elott (!) jelenti ki, hogy buncselekmenyt fog (!) elkovetni.

Vegulis igazad lehet.

Lovas Istvant is a Moszad az Izraeli nagykovettsegro (!) telefonon (!) szemelyesen (!) a nagykoveti alkalmazott altal fenyegette meg eletveszelyesen (!) .

Szoval teljesen eletszeru.
Előzmény: Cs. András (25)
Cs. András Creative Commons License 2006.08.24 0 0 25
"fogja magat es kifizeti a neni helyett "

:oD Aha, befárad személyesen az Akácfa utcába a csekkel. Nem ám odatelefonál, hogy "Gábor vagyok, lenne itt egy csek, stornózzátok már." Dehogy, befizeti a saját zsebéből :o) Kis naiv. Demszky tényleg mehetne már a francba. Csak kár, hogy rajta kívül már csak a disznófejű soviniszta Tarlósnak van esélye.
Előzmény: geszthi (5)
tartós pista Creative Commons License 2006.08.24 0 0 24
Butuska... mondom, hogy messzire világít az ostobaságod. :-D
Előzmény: budapestiember (19)
geszthi Creative Commons License 2006.08.24 0 0 23
Nem. Ki az a Geszthi Peter?
Előzmény: budapestiember (20)
geszthi Creative Commons License 2006.08.24 0 0 21
1, elintezem = kifizetem maga helyett

2, elintezem = vesztegessen meg 3000 forintert (annyimint az oraberem) kamerak elott es akkor en buncselekmenyt kovtek el az on kedveert

Melyik a logikus?!
Előzmény: budapestiember (16)
ooloo Creative Commons License 2006.08.24 0 0 22

"Legyen az BKV-büntetés, utcai szemetes vagy egy kis alamizsna, Demszky Gábor most mindent elintéz."

HírTv

Előzmény: budapestiember (10)
budapestiember Creative Commons License 2006.08.24 0 0 20
te vagy  geszthi péter? :DDD
Előzmény: geszthi (18)
budapestiember Creative Commons License 2006.08.24 0 0 19
nem vagyok ptiszi. vkivel összekeversz.
Előzmény: tartós pista (17)
geszthi Creative Commons License 2006.08.24 0 0 18
"ezt ügye te sem hiszed el, hogy Ő KIFIZET BÁRMIT IS?????!! remélem ennyire gyermetegen nem vagy naív:))!!"

Ne a fidesz polgarokbol indulj ki!

Lasd alabb az Erdelyi esetet ahol a vezeretek nyamvadt 100ezer forintot nem volt hajlando a melldongeto magyarkodasaert kifizetni. Meg a diszdoktorijat (utazasat) is az allammal fizettette.
Előzmény: budapestiember (15)
tartós pista Creative Commons License 2006.08.24 0 0 17
Ugyan, ptiszi... olyan, de olyan buta vagy, hogy messziről világítasz. :-D
Előzmény: budapestiember (11)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!