Néztem a tvben egy felvételt, ami hanggal együtt egy prábeszédet mutat be. Beszélők: demszky és egy pár, helyszn: a Fővárosi nyitott kapuk rendezvény, amelyet aza dófizetők pénzéből rendeztek. a Párbeszéd: Pár: van itt nekünk ez a BKV büntetés, mit lehetne ezzel tennei? Demszky: adják csak ide azt majd én elintézem..." s még valami 3ez Ftról is szó volt. Undorító ez az alak! A korrupció igazi mintaképe, sumákolás mintaképe!
Szóltam, kakaskodsz, a Te dolgod. Ezt nem Demszky, hanem valószínűleg Operator intézi el Neked, megjegyzem: fájdalommentesen. Gumikesztyű, szike, csipesz ... az egy-kétszáz hozzászólásos nicknek a fülével sem kell elszámolnia.
Miután a mindenkori főpolgármester az egyszemélyi bejegyzett tulajdonosa a Cégbíróságnál a BKV-nak, nincsen szükség fű alatti megoldásokra. De ezt már annak idején több topikban kiveséztük... :(
Ha már rúgsz, akkor ne ilyen ócska házipapucsban. Demszky Budapesten született, jelenleg Budakeszin van egy háza, kb. száz méterre a város határától. Honnan tudod, hogy nem budapesti állandó lakos?
Felhozol még egy-két ilyen őstulok-topikot, valamelyik modi meglátja, hogy csak 23 hozzászólásod van és estére már újabb nicken próbálkozhatsz. Csaxóltam.
Törődj már bele, hogy a következő négy évben is Demszky lesz a főpolgi... :o)
Demszky Gábor egy sajtótájékoztatón(?) bejelentette, hogy amennyiben leadják a a saját verzióját a BKV-s büntetés "elintézéséről", akkor hajlandó felülvizsgálni azt az álláspontját, hogy a HírTV csak egy propaganda tv.
Nos, Gábor! Leadták. (de ezzel megint öngólt lőttél)
Majdnem óránként látható a gyászos magyarázkodásod, amiben szénné égeted magad! Ugyanis te azt akarod beadni, hogy amikor elfogadtad a csekket, akkor azt ki is fizetted volna. (persze, utólag lehet, hogy megtetted)...
DE! Te a 9000FT-os csekk átvételekor azt mondtad a hölgynek, hogy "adja ide, ezt majd én elintézem". Ugyanakkor adtál még nekik 3000 Ft-ot csak úgy "hogy érezzék jól magukat a városban".
De akkor miért nem adtál inkább 12.000 Ft-ot, és a csekk náluk maradt volna??? Te kis angyalka!.... :-)) Most már nehéz lesz elhinni, hogy ezt a csekket te a saját pénzedből akartad kifizetni.
A magyarázkodás kínos pillanatai hamarosan letölthetők a www.hirtv.hu-ról. Addig is szinte minden Híradó előtt láthatjátok....
Hátha így szent lesz a béke, Gáborunk és a HírTV között :-))))
Nem tudom mi a bajod az ide irogató urakkal, de ez a te dolgod. Tégla urat nem ismerem. De kérlek világosíts már fel egy buta-szőkét: mi is az a korrupció. Én úgy tudom, hogy befolyással való üzérkedés. Vagy tévednék?
A.) Szerinted korrupció ez: egy étteremben vagyok ügyvezető igazgató. A cég nem a sajátom. Az egyik vendég nem akar fizetni. A főpincér szól nekem. Én a következőt válaszolom neki: azonnal kimegyek és megnézem mit tehetek.
B.) Szerinted korrupció ez: egy étteremben vagyok ügyvezető igazgató. A cég nem a sajátom. Az egyik vendég nem akar fizetni. A főpincér szól nekem. Én azt mondom neki, hogy engedje el a vendéget, majd én majd a tulajjal rendezem a dolgot.
C.) Szerinted korrupció ez: egy étteremben vagyok ügyvezető igazgató. A cég nem a sajátom. Az egyik vendég nem akar fizetni. A főpincér szól nekem. Én azt mondom neki, hogy majd szólok a barátomnak, aki bankár, hogy folyósítson a vendégnek nagyobb összeget. Persze mindenféle biztosíték nélkül és soron kívül.
Szerinted a fenti három közül melyik rokonítható a „Demszky-üggyel?”
Annyit segítek, hogy az a., b., és c., eset közül csak az egyik korrupció.
Ez már igen! Amikor megláttam a topik címet, azonnal az jutott eszembe, hogy na vajon erre mit tudnak írni a téglák?! Mert hogy magam is, és persze sokan mások is látták a felvételt, ami teljesen OK! Demszky rendesen megszívta a paparazzót! De le a kalappal téglaurak! Jól elintéztétek a topikot az idétlenkedéssel! A lényeg, hogy működik a rendszer! :O
Már volt egy topic erről, törölve lett mell nagyon elvadultak egyesek. Úgy egyébként vajh mivel korrumpálta a néni DG-t? Ha azt állítod, hogy a néni lefizette a polgármestert akkor mennyit adott neki? A bünti felét? Ilyen olcsó lenne DG? Is még valami: a főpolgármester a BKV esetében a tulajdonost képviseli. Nem teheti, hogy mint a közelkedési vállalat felügyeletét ellátó vezető a beosztottjának utasítást adjon. Az egész vita teljesen értelmetlen, felesleges újra kezdeni. Nem történt semmi törvényellenes vagy etikátlan dolog.
Demszky a HirTV (!) kameraja elott (!), orszag-vilag elott (!) jelenti ki, hogy buncselekmenyt fog (!) elkovetni.
Vegulis igazad lehet.
Lovas Istvant is a Moszad az Izraeli nagykovettsegro (!) telefonon (!) szemelyesen (!) a nagykoveti alkalmazott altal fenyegette meg eletveszelyesen (!) .
:oD Aha, befárad személyesen az Akácfa utcába a csekkel. Nem ám odatelefonál, hogy "Gábor vagyok, lenne itt egy csek, stornózzátok már." Dehogy, befizeti a saját zsebéből :o) Kis naiv. Demszky tényleg mehetne már a francba. Csak kár, hogy rajta kívül már csak a disznófejű soviniszta Tarlósnak van esélye.
Lasd alabb az Erdelyi esetet ahol a vezeretek nyamvadt 100ezer forintot nem volt hajlando a melldongeto magyarkodasaert kifizetni. Meg a diszdoktorijat (utazasat) is az allammal fizettette.