azt mondom, a csödközeli orzságba, eladtak mindent, bezártak a bányák, a kohók, a gyárak, minden szétbarmolva Antal alatt nehézipar, könnyűipar, bányászat szinte le 0-va mert csőd, mert nincs pénz...
A MÁV vidáman élt tovább, max kilopták a felét... mi fizettük...
Gyugyó detto nem tett semmit,
Orbáni Jólét, jobbos gazdaságfejlesztés, racionalizálás bla-bla ... a MÁVval semmi sem történt...
Megyó egy p@cs volt, Gyurcsi 2 évig semmi max hazudtak...
Az utsó 2 évben próbáltak volna valamit, de nagy füst semmi hatás...
egyedül az EU direktívákat hajtották végre...
emlékszel, a MÁV start elvileg nem is kezdhetett volna el működni, mert szinte semmi törvényi kritériumnak sem felelt meg...
szóval a Lényeg MÁV a szent tehén, álom az államba... pénznyelő elfekvő, zsíros melók...
(((((((nagyon szégyenlem, de egyetem után a 90-évek ben a MÁV természetvédelmen dolgoztam 1/2 évig... semmit nem csinált senki, de az akkori átlagbér 3-4x kerstük + autó + telefon ... a tököm telelett a főnökömmel, mert én komolyan vettem, hogy felmérni, javaslatokat kidolgozni stb... ő meg kiröhögött, minek ez?... felmondtam)))))
Egyébként ha japán karakterkészlettel írtam volna nem tudnád elolvasni, mert az ilyen mélymagyar fikadroidoknak úgyis csak a kelet európai vagy a balkáni karakterkészlet van feltéve, hogy a cirill betűs utikat el tudják olvasni.
Azt üzenem Gyurcsánynak és Kókának, hogy szedjék össze végre magukat és tegyék rendesen a dolgukat, mert még mindig nincs kinyírva a MÁV. Azért a ciklusban meg kéne ezt még csinálni, privatlizálni mindent, hogy ez se maradjon meg a fidesz számára lopási lehetőségként.
az azert tomor gyonyor, hogy a jobbantaknak a patas ordog is szegeny aldozatta avanzsalna, ha szembekerul a kormannyal. Jo MAV, szep MAV, vigyetek haza vaze :)))))))))))))))))))))))))))))
Mellesleg jelenleg a MAV egyebkent is "magas" nepszerusegenek gasko tett be a leginkabb. Hajra szakszervezet! kell az a sok sin a MÉH-be :)))))))))))))))))))
Mindenkinek szépen ki kéne küldeni minden évben levélben, hogy mennyibe kerül az ő adójából a MÁV fenntartása.
Meg úgy egyébként is forintosítva el kéne számolni minden évben mindenki adójával, hogy mennyit költünk az embertől beszedett adóból adott állami tevékenységre.
Kíváncsi vagyok, hogy a Mélymagyarok ezután mennyire akarják majd mosdatni a MÁVosokat.
1945 ota 63 ev telt el.ebbol a fidesze 4 ev.antall aczel gyorgy embere volt es kadarral is rendszeresen levelezett hogy csurranjon csepegjen neki is egy igazgatoi allas egy muzeum elen.a 63-bol 59 ev elkurcsanyi es elodai sara