Keresés

Részletes keresés

Trabi fiú Creative Commons License 2024.09.18 0 1 24750

Igazad van és épp ezt próbáltam ecsetelni,hogy meg kell beszélni ezt a dolgot hisz ez egy társasjáték.Ahol őszintén beszélnek róla akkor az egy kaland vagy kiegészítése a nemiéletnek de ha titkolják az megcsalás.Ha belegondolok engem is sokszor megcsaltak és nem az fájt,hogy a nőmben más pasi is járt hanem a hazugság,a titkolózás mert akkor elárulva éreztem magam szemben azzal amikor elmesélte a kalandját.Az felizgatott és a mai napig imádom,tisztelem az ilyen nőket és vagy 25 éve csakis ilyenekre hajtok.Ebben a felállásban a féltékenység,titkolózás,mellébeszélés nem játszik.Talán épp ezért nem is keresek senkit mióta elváltam 25 éve mert kiszámíthatatlanok a nők és hiába ígéri meg,hogy őszinte lesz és mindent elmesél majd amikor megteszi akkor átírja a szabályokat és nem beszél róla vagy megmásítja a történetet.Pedig ha elmesélné vagy akár ki is színezné sokkal izgatóbb lenne.De szerencsére van ilyen is és nekem is több ilyen barátnőm összejött.Az utolsó kettővel kb.12 évet voltunk ilyen nyitott kapcsolatban,de az előtte lévőkkel is voltak kalandok.

Előzmény: olegnagy (24748)
manowner Creative Commons License 2024.09.18 0 0 24749

Rossz helyen vetetted fel. Kinek, mi a a tabu? Tematikus BDSM csoportban biztos, hogy megértőbbek ezzel a témával kapcsolatban. Persze BDSM-ben sem alapvetés ez az életstílus, sőt. De elfogadóbb embereket lehet találni és olyanokat is, akik művelik ezt az életformát. El kell fogadni, hogy az emberek kisebb részét érdekli ez az életstílus. Attól ti még nyugodtan tudtok aludni:)

Előzmény: Hotwife (24722)
olegnagy Creative Commons License 2024.09.17 0 3 24748

Van ismerős, aki azzal engedte el a férjét kalandozni, hogy "csak én ne tudjak róla". Vége is lett a házasságnak, amibe belejátszhatott az, hogy a férj pont nem mesélhetett a feleségének az élete egy nem elhanyagolható részéről, így csak jobban eltávolodtak egymástól. Szerintem a titokban félrelépésnek (megcsalásnak) pont ez az egyik veszélye, hogy eltávolítja egymástól a feleket.

Előzmény: Trabi fiú (24747)


Trabi fiú Creative Commons License 2024.09.17 0 1 24747

Ez egy bonyolult és szerteágazó kérdés.Mert sok ember tudja a környezetemben,hogy nyitott kapcsolatban élek a nőimmel de a sok nem azonos a mindenkivel.A családban is sokan tudják ezt ahogy én is tudok néhány dologról velük kapcsolatban.De a tudás és az egyetértés már más téma.Sok kollégámnak beszéltem erről amikor szóba jött viccesen egy-egy félrelépés vagy többes de a legtöbb csak álmodozik róla,sokan el sem hiszik,hogy van ilyen.Az is igaz,hogy a nők kibeszélik egymás között a nemi életüket de ők sem mindenkinek mert könnyen visszanyalhat a fagyi vagy kiderülhet,hogy épp az ő félrével kefél a drága.

Az utolsó barátnőm nagyon nyitott volt és sosem volt férjnél,imádta a szex minden formáját és beszélni sem szégyellt róla.Ő elmesélte a egyik barátnőjének,hogy milyen kapcsolatban vagyunk és a barátnője bevallotta,hogy neki is van egy nálánál vagy 20 évvel fiatalabb pasija a férje mellett de ő nem tud róla.Aztán a barátnőm rábeszélte,hogy említse meg otthon először csak,mint lehetőséget de nem kell tudni a férjének,hogy a neje már régóta félrekefél.Megtette és kiderült a férje is már régóta félrekefél és így egymás tudtával már más színezete lett a dolognak.Igaz azután sem csinálták négyesben de tudtak egymás játékairól és így a kapcsolatuk is jobbá vált.Elmesélték egymásnak a kalandjaikat és utána egymással is szexeltek ami sokkal intenzívebb volt,mint előtte.Maga a tudat,hogy alig pár órája mással tették ugyanezt izgató volt számukra.Én ketté választanám ezt a dolgot.Van aki titokban vágyik ilyenre de nem merné megtenni a másik csapat meg át is éli.Nem vagyok már mai motoros de azt tapasztaltam,hogy azok a kapcsolatok tartanak sokáig ahol rugalmasan kezelik ezt a témát.Ha van közös megértés,elfogadás.Abban nem hiszek,hogy két ember találkozik mondjuk 20 évesen aztán 60-65 évesen még együtt élnek boldogságban hűségben és minden rendben van a nemi életük körül.Ez mese szerintem.Mert az is más ha elviselik egymást és egymást kerülgetve közlekednek a lakásban miközben nem is beszélgetnek és főleg nem szexelnek hosszú évek óta mert az csak látszat.Azt viszont el tudom képzelni és láttam nem is egy olyan kapcsolatot ahol a pár már évek óta él nyitott kapcsolatban,boldogságban egymást tisztelve.Ilyen van és lehet már 40 éve házasok.

Előzmény: olegnagy (24746)
olegnagy Creative Commons License 2024.09.16 0 1 24746

Az eredeti kérdésfeltevőnek pont az volt a problémája, hogy ha felmerül baráti társaságban a kérdés, elutasító a reakció. Nekünk állandó harmadikunk van, akivel nem csak szexuális programjaink vannak, úgyhogy felmerült a kérdés a családtagok részéről is, hogy "ki ez a hapsi, aki állandóan nálatok van?". Igaz, ez nem egyszerű szexuális kaland. Én azt hallom vissza a feleségemtől, hogy női körben bizony rendszeresen kibeszélik a szexuális életüket, még a nem megszokott élményeket is, szóval kb. az összes barátnője és közelibb kollégája tudja, hogy időnként swingerbe járunk.

Előzmény: Trabi fiú (24744)
Awi98 Creative Commons License 2024.09.16 -1 1 24745

Sziasztok!
Régóta követem a fórumot, és egy ideje már űzzük ezt a fajta élvezetet, viszont most visszanyalt nálunk a fagyi ugyanis párom is hasonló vágy kezdi uralni, szeretné ha én is lennék mással, és elmesélném neki a szaftos részleteket,...
Srácok! tisztában vagyok a helyzetetekkel hogy nehéz normális bikát találni az asszonynak, vagy éppen az asszony nem igazán mutat rá érdeklődést.
Így azt találtam ki, hogy Diszkrét Bull ként akinek a párja nem hajlik rá, vagy csak úgy érzed nem mer megnyílni írj rám és segítek!

Trabi fiú Creative Commons License 2024.09.16 0 5 24744

Hadd kérdezzek vissza:te elmeséled a szexuális kalandjaidat a szüleidnek,munkatársaidnak vagy a barátaidnak?Szerintem ez egy olyan intim szféra ahová nem engedünk be bárkit mert nem tartozik rá vagy éppen rossz fényt vetne ránk.Én elmesélem azoknak az embereknek akiket érdemesnek tartok rá,de nem fűnek-fának.Volt amikor kissé piásan elmeséltem az életem ezen részét hozzám közelálló embereknek és később visszahallottam egész más beállításban aminek az lett a következménye,hogy jónéhány ember nem barátkozik velem.Sokat rontott az őszinteségem a kapcsolataimon.Szerintem elég az ha olyanoknak beszélek erről akikkel aztán részt is veszek ilyen kalandokban vagy teljesen idegeneknek akikkel itt ismeretlenül levelezek.Szerintem vannak olyan dolgok az ember életében amiről nem kell vagy nem ajánlatos beszélni és ez is ilyen.Arról sem beszélsz a barátaidnak,kollégáidnak,családodnak,hogy hol tartod a pénzedet otthon és mennyi van,vagy éppen nem tudtad rendesen megdugni a nejedet,vagy nem szeret szopni és sorolhatnám azokat a dolgokat amik nem tartoznak másokra.

Miért kéne beszélni róla?Ha egy üzlet sikerült nem beszélsz a hasznodról vagy a bankkártyád pin kódjáról stb.Vagy szerinted az közügy beleértve a perverzióidat is?

Előzmény: olegnagy (24742)
beeschee Creative Commons License 2024.09.16 0 3 24743

Nem gondolom, hogy irigykednének, mert akkor ők is ezt csinálnák. Egyszerűen az emberek nem tudják elfogadni, hogy különbözőek vagyunk, mások a preferenciák, a vágyak. Múltkor beszélgettem egy lánnyal akinek a szexuális életének kiemelten fontos része a BDSM és mondtam, hogy engem nem vonz. Erre jött a persze, mert még nem próbáltad, az az igazi szexuális mélység, stb. Nem, egyszerűen nem vonz. A swinger igen, a többes szex igen, a BDSM nem. De teljesen el tudom fogadni, hogy mást meg más izgat fel.

Előzmény: kornisok (24725)
olegnagy Creative Commons License 2024.09.15 -3 2 24742

De a kérdés még mindig nem az, hogy élvezed-e vagy sem, hanem hogy felvállalod-e a családod, a barátaid, a munkatársaid, stb. előtt.

Előzmény: Trabi fiú (24741)
Trabi fiú Creative Commons License 2024.09.15 0 1 24741

Ez amúgy érdekes téma mert ha visszagondolok arra amikor az első nejem mással dugott az első reakcióm nem a féltékenység volt hanem valami eszméletlen izgalom amit előtte sosem éreztem.A nejem is észrevette a reakciómat és már rá is játszott és sűrűn megcsalt amivel utána hatalmas izgalmat váltott ki belőlem.Ez még húszonévesen történt de megmaradt az a vágy bennem ami akkor ébredt.Nyilván ahogy másnál is eleinte nem volt félrelépés csak egy idő után és mindig is izgatott aztán egy idő után már én kértem a nejemet később a nőimet,hogy mással is dugjanak ami nem esett nehezükre.Az utolsó két barátnőmmel ezt 12 évig élveztük.Az előzővel 4 évig az utolsóval jó 8 évig voltunk nyitott kapcsolatban és szexeltünk hármasban,négyesben párcserésen,swingerben de külön is voltak kalandjaink amiket aztán elmeséltünk egymásnak.Ezt vagy elfogadja az ember és élvezi vagy képtelen elfogadni és elválnak vagy még rosszabb is történhet.Én élvezem már sok éve.

Előzmény: artist_not_engineer (24740)
artist_not_engineer Creative Commons License 2024.09.14 0 1 24740

Így van.

De itt arról volt szó, hogy ezt sokaknak ciki vállalni kifelé.

Előzmény: Trabi fiú (24739)
Trabi fiú Creative Commons License 2024.09.14 0 0 24739

Szerintem sok pasi benne van egy ilyen játékban is és izgatja ha a nő megcsalja és ezért uralkodik rajta.Van abban valami élvezetes.

Előzmény: artist_not_engineer (24736)
olegnagy Creative Commons License 2024.09.14 -2 2 24738

Nem is tudom. Szerintem sokaknál rendben vagy, hogy a nő van alávetett pozícióban, de szerintem vannak köztük olyanok is, akiknek lényegtelen, hogy a nő élvezi ezt. Nem az élvezet számít, hanem az, hogy a "helyén van".

Előzmény: artist_not_engineer (24736)
Farok1500 Creative Commons License 2024.09.14 0 1 24737

Irigyek! Basszá rájuk ;)

Előzmény: Hotwife (24722)
artist_not_engineer Creative Commons License 2024.09.13 0 1 24736

Bezzeg ha a nő élvez valami sub dolgot, az oké. Na, de egy férfi??? :-)

Előzmény: olegnagy (24735)
olegnagy Creative Commons License 2024.09.13 -1 1 24735

Sok ember nem tudja elképzelni sem a nem-monogám kapcsolatot, nem hogy elfogadni. Mármint hogy egyáltalán létezhet ilyen. Mi is coming out-oltunk több ember előtt is, sokan jól fogadták, de mások nem akarják elfogadni, hogy létezik ilyen még akkor sem, amikor az orruk előtt van (lásd még a viccet a székely bácsival, aki az állatkertben a zsiráf előtt mondogatja, hogy "ilyen állatt nincs"). A cuckold-nak azért van egy extra negatív, megalázás-jellegű mellékíze, azt még nehezebben fogadhatják el.

Előzmény: Hotwife (24722)
V.I.1990 Creative Commons License 2024.09.13 0 1 24734

Szia!

Szivesen cserélnek tapasztalatot veled arrol amit irtál!Nem keresünk partnert,jol müködő hármas van nalunk.Tenyleg csak tapasztalat csere lenne.Email cimem publikus.

Előzmény: Hotwife (24722)
Gladiátor1974 Creative Commons License 2024.09.09 0 1 24731

Úgy ám!

Előzmény: Apuka71 (24730)
Apuka71 Creative Commons License 2024.09.09 0 1 24730

Szerintem sokunkat érdekelné a folytatás.

Előzmény: Bipasi_Érd (24667)
Gladiátor1974 Creative Commons License 2024.09.04 0 2 24729

Szerintem a lánybúcsú óta is volt már félrelépése, csak nem osztotta meg veled.

 

Előzmény: HotWifeHun (24728)
HotWifeHun Creative Commons License 2024.09.04 0 4 24728

régebben már megcsalta a férjét, akkro még csak vőlegénye volt, szóval azt hiszem ha lenne rá lehetősége akkro most is megtenné. Emlékszem az eset után 2 napig azt hallgattam hogy hű meg ha, mekkora volt a pasinak és hogy mekkorát élvezett tőle. Gondolom frusztrálja a szar szexuális élete otthon, ha neki nem jó, nekem se legyen az.

Előzmény: kornisok (24725)
ujdonsagvarazsa Creative Commons License 2024.09.04 0 2 24727

Mi is szeretjük és nagyon is muveljuk sőt baráti swingerben is járunk. És amikor a barátainktól halljuk ők ezt nem csinálnák. Közben meg egymást csalják na az kiábrándító.

Gladiátor1974 Creative Commons License 2024.09.04 0 3 24726

Azért van némi ellentmondás az erősen erkölcsös neveltetés miatt gátak és a leánybúcsús mutatvány között. 

Ez  képmutatás részéről, nem egy igazi barátnőhöz való hozzáállás. Ezek után az se biztos, hogy célravezető lenne ha rákérdeznél mi is a baja ezzel. 

Gondolod hogy ő nem tartja meg a véletlenül kiderült titkodat? 

Előzmény: HotWifeHun (24724)
kornisok Creative Commons License 2024.09.04 0 3 24725

Szia

 

Az is benne lehet, hogy irigykednek... Pfú ez meg merte ezt lépni, milyen stabil kapcsolatuk lehet... Azt lehurrognak, elítélnek téged, DE közben nyakamhoz a bökőt, hogy kiugranának a bőrükből, ha a férjük, pasijuk rábólintana, hogy a huszonéves szomszéd egyetemista srác alájuk vágja a 20+kupakos kolbászt XD 

Előzmény: Hotwife (24722)
HotWifeHun Creative Commons License 2024.09.04 0 5 24724

Én sem értem a viselkedését. BÁr azt megértem hogy ő másképp nevelkedett, Károlira járt, református hitoktató szakra, apja református lelkész.
Valószínűleg irigység is lehet a dologban mert nem boldog a házassága.
Én nem ítélkeztem felette, 3 éve a lánybúcsú alatt 2x is megcsalta a vőlegényét. 3 napos ereszd el a hajam volt, és az utolsó nap leszopott egy pasit a sound-on, majd 2 órával később dugtak a kocsiban. Én megőriztem a titkát és nem ítéltem el emiatt.

Előzmény: Gladiátor1974 (24723)
Gladiátor1974 Creative Commons License 2024.09.04 0 3 24723

Szia!

 

Sajnos az emberek nagy része még nem elég nyitott a témára, nem tudnak átlépni a beléjük nevelt korlátikon és úgy látszik a környezetedben lévők pont ilyenek.

Azért sokan vagyunk akik szeretik az ilyen élményeket és még többen akik már fantáziálnak róla de még nem merték vagy tudták megélni.

A barátnőd viselkedése elég "fura", hisz pont neki kéne megértőbbnek és elfogadóbbnak lennie veled.

Előzmény: Hotwife (24722)
Hotwife Creative Commons License 2024.09.04 0 7 24722

Sziasztok.

 

33 éves nő vagyok, férjnél . Párommal szeretjük a hotwife, cuckold "életstílust" de akármikor felmerül a téma baráti körben, akár csak megemlítjük hogy ilyen is van, rögtön fújjog mindenki, anélkül hogy elmondtuk volna mi is ilyenben élünk.
A legjobb barátnőm előtt is titkoltam , de kb 1 hete történt, hogy az akaratom ellenére kitudódott a titkunk. Őt nagyon megrázta, megbotránkozott rajta, erősen monogám és erkölcsös neveltetést kapott. Azóta kerül engem, nem igazán keresi a társaságomat.
MIért ilyen képmutatók az emberek? miért csak a megszokott monogám kapcsolatokat tudják elfogadni?

Felvetettem a témát egy magyar reddit csoportban, tabuknélkülnői csoport, és ott is kivétel nélkül mindenki elítélt miatta. nem tudom hogy ez képmutatás a részükről és valójában őket is érdekelné ha lenne rá lehetőségük, vagy tényleg ennyire frigid a társadalom?

artist_not_engineer Creative Commons License 2024.08.30 -1 1 24721

Na, ez egy tök jó leírás.

Egy kapcsolat, akár szexkapcsolat, jól működtetéséhez időre és energiára van szükség mindegyik fél részéről. Ha megvan az emberben erre az igény, és mellette kreatív, rugalmas, akkor sok jó szexben lehet része.

Előzmény: Chaitu (24720)
Chaitu Creative Commons License 2024.08.30 -1 8 24720

Nem minden nő képes simán lefeküdni más férfiakkal még akkor sem, ha egyébként izgatja a gondolat vagy hajlik a nyitott kapcsolatra.

Sokan csak azzal élvezik a szexet, akibe igazán szerelmesek és érzelmek nélkül csak sima aktusnak tartják a dolgot, ami nem nyújt semmi pluszt. Az ilyen nő nem fog lefeküdni mással, amíg szereti a párját.

Másoknak az nem fekszik, hogy a nyitott kapcsolatban élő nőt rengetegen csak könnyű kis ribancnak tekintik és így is bánnak vele az ismerkedés során, tehát nem tesznek bele egy fikarcnyi erőfeszítést sem abba, hogy a nő jól érezze magát és szívesen bújjon ágyba az illetővel. Ilyenből rengeteg van, ahogy analfabétákból és képgyűjtőkből is. Ha egy nőnek vannak igényei, akkor a megfelelő partner megtalálása sokkal nehezebb, mint azt bárki gondolná.

A páromnak is vannak kritériumai, ahogy bárki másnak: kor, távolság, majd kezdeti szimpátia külső alapján, folyamatos és értelmes kommunikáció, tisztelet, humor, majd személyes találkozásnál kémia és végül méret. Ha ezek nincsenek meg, akkor nem lesz semmi. Nagyon sok pasiban nem tud megfordulni a tény, hogy egy nyitott kapcsolatban élő nőnek vannak igényei és nem dobja oda magát az első pasinak, aki odaröffent néhány pocsék helyesírású sort, majd napokra eltűnik. A nő választ, mindig így volt és mindig így is lesz.

Ha viszont a párod úgy reagál, hogy ez perverzió és gusztustalan, akkor semmi esélyed a dologra. Pontosan ezért vártam olyan nőre, akivel azonos hullámhosszon vagyunk szexuálisan. Így nem kell szégyellnünk a fantáziáinkat és vágyainkat, hanem szabadon kiélhetjük őket, akár együtt is. Ha titkolnod kell a vágyaid, akkor ebből jó már nem sülhet ki.

tisztelég Creative Commons License 2024.08.26 0 5 24719

Igen, van javaslatom: szállj le két lábbal a földre. (A nejed válasza is arra utal, hogy ez nem történt meg)

 

Meg gondold át, hogy mire is kell neked a párod.

Izgalomkeltési eszköz ? Ugyanúgy izgatna, ha egy másik nőt dugnának a szemed láttára ?

Meg hogy mit jelent neked, ha ő nem akarja, idegenkedik tőle.

 

Valaki írta már régebben, h ha pl. a feleséged vágyna arra, hogy a szeme láttára 3 néger téged seggbeqrjon, arra mit mondanál neki ?

...és sok egyéb kérdés, az őszinte énedre bízom.

Előzmény: Törölt nick (24705)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!