Nekem a Nailrox nagyon tetszett, mert egyáltalán nem puhította meg a körmöt, átment a szarun a hatóanyag és bár hosszú időn keresztül kellett kezelni, de megérte - https://onlinecheappills.com/nailfungushu.html
Ó, ne is mondd, nemrég én is összeszedtem ezt a nyavalyás lábköröm-gombát, és egyszerűen borzalmas volt! 😩 Először azt hittem, hogy simán elmúlik, de aztán csak egyre rosszabb lett körmöm megvastagodott, elszíneződött, és már annyira zavart, hogy muszáj volt valamit tenni.
Aztán elkezdtem szedni Diflucan-t (Fluconazole), és ez mentette meg a helyzetet! Ez a gyógyszer úgy működik, hogy belülről támadja meg a gombát, megakadályozza a szaporodását, és szépen fokozatosan megszünteti a fertőzést. Én hetente egyszer 150 mg-ot vettem be, és összesen négy hétig szedtem. Persze ez egyénenként változhat, de nekem ez a dózis tökéletesen működött.
A végére teljesen megszabadultam a gombától, de nagyon fontos, hogy minőségi Diflucan-t használj, mert a hatás nagyban függ attól, hogy megbízható gyógyszert szedsz. Ha segít, én innen rendeltem, és mindig kiváló minőséget kaptam: curecarry.com/buy-diflucan-hu.html. Nézzétek meg, szerintem megéri!
Férfi vagyok, és a fenti helyeket égető viszketéseim vannak. Inzulinos cukor beteg vagyok. Naponta zuhanyzok, és a szárazra törölközést követően a fenti helyeken már is csupa izzadtságban úszok.Voltam bőrgyógyásznál, azt mondta száraz a bőröm azért viszketek. Irt fel erre Desloratadine Actavits 5 mg gyógyszert, amit már két hónapja szedek de nem csillapodik a viszketésem. Ha izzadástól nedves állandóan a bőröm, az hogyan lehet száraz bőröm? Nem értem a bőrgyógyászt. Kinek mi a véleménye? Esetleg tanácsa?
Nekem a Nailrox nagyon tetszett, mert egyáltalán nem puhította meg a körmöt, átment a szarun a hatóanyag és bár hosszú időn keresztül kellett kezelni, de megérte - https://onlinecheappills.com/nailfungushu.html
De az igazi lényeg: más a vivő anyag, ezért jobban beépül a körömbe, vízbázisú, erre van a szabadalom is. Sokkal hatékonyabban szívódik fel és raktározódik a körömben, ami kinyírja a gombát. Más szerek nem hatékonyak a raktározásban, amik ecsetelők. Kb ezerszerese a mennyiség, ami beépül, a jelenleg piacon lévőkkel szemben.
A Terclara összetevői a terbinafin mellett a következők:
Propilénglikol (E 1520)
Karbamid (urea)
Tejsav (laktinsav)
Dinátrium-edetát (EDTA)
Nátrium-hidroxid (a pH beállításához)
Tisztított víz
Ezek az összetevők segítenek a gyógyszer hatékonyságának, stabilitásának és a körömre való felvitelének biztosításában.
Van egy módszer. Türelmet igényel, egész nagylábujjkörmöt illetően akár másfél év is kellhet. Saját tapasztalat. Idős, rendkívül tapasztalt bőrgyógyásztól tanultam. Nizoral krém. A többit felejtsd el, azok játékkrémek. Reggel-este benyomkodni a köröm alá. A gomba gyorsan támad, úgyhogy érdemes naponta szemlét tartani. Ha már lefutott, akkor hosszan kell ezt csinálni, közben vágni, amennyire lehet. Vékonyítani-reszelgetni is lehet, de ésszel. Nekem bevált, idült, egész lábkörmöt beterítő fertőzést másfél év alatt sikerült megszüntetni.
Mindenki figyeljen! Kb 8 éve próbáltam megszabadulni a lábamon 2 körmön levő gombátol. Amit csak lehetett kipróbáltam.. escstelők... lakkok..... házi készítésű csodaszerek..... Nagy humbuk az egész!!!!!! Nem múlt el!!!!! Bemérgettem... elmentem a háziorvosomhoz, megkértem vessen rá egy pillantást..... és mondtam, eszébe se jusson ecsetelős meg kenegetős szarokat felírni. Adjon valamit ami tényleg jó. Felírta a Mycosyst kapszulát. Teljes vérkép után. Elsősorban a májfunkciót nezték. Ebből a kapszulából, heti 1 szem kell! A dobozban 4 szem van. Kb 4 hónapja szedem, és szépen gyógyul a körmöm. Addig kell szednem amig teljesen le fog nőni. De működik!!!!!!! Szóval szarjatok le mindeféle gyógynövényes cuccot... meg kencefincét..... Irányár az orvos! És el fog múlni!