Keresés

Részletes keresés

parisiennestudio Creative Commons License 2012.02.27 0 0 3

Szia, ha szeretnél még a pályán mozogni akkor tudok pár tanáccsal segíteni. Johannes

Zitka Creative Commons License 2006.03.06 0 0 2

Valaki tud ötleteket adni, hogy hogyan lehetnék szinkron színész?

 

Háááát....  Ahogy az élet minden területen az érvényesüléshez szükséges: kapcsolatok, kapcsolatok és kapcsolatok.  Sajnos. Óvakodj a lehúzó cégektől. Képzést bárki indíthat, és ígérhet is munkát. De hogy ebből mit tart be?????

Az aktuális helyzetet már nem annyira ismerem, de 3-4 évvel ezelőtt még elég furán néztek arra, aki beállított egy szinkronstúdióba, hogy "XY szinkronszínész vagyok". Na und... - kb. ez volt a válasz.  Amíg a Színművészeti Egyetemen 4 évig képzett színészek sem jutnak mind elég munkához, addig nem túl nyerőek a kilátások a gyorstalpalón végzettek számára.  Nem elriasztani akartalak, csak óvatosságra inteni. Előbb kérdezősködj a szinkronstúdióknál, érdeklődd meg a lehetőségeket, és csak utána invesztálj bármennyit is tanfolyamra.

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.03 0 0 1
köszi
zoleszov Creative Commons License 2006.02.27 0 0 0
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.27 0 0 topiknyitó
Hali mindenki

Valaki tud ötleteket adni, hogy hogyan lehetnék szinkron színész? Annyi sok film jelenik meg manapság a tévékben, biztosan van szükség új hangokra, akik eljatszak halavadó mendoza deLa Guardia fiát, aki megcsalta a barátnőjének az unokanővérét. :)

Szal kérdés, hogy hogyen lehet bekerülni szinkronszínésznek?

Köszike

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!