Renault thalia 2004 1.4 benzines autónál érdekelne hogy hol találom a motor/váltó tartó gumibakokat. És ha rossz állapotban van ki tudom magam is cserélni őket? Előre is köszönöm a válaszokat
Renault Kadjar 1.2tce 2015-ös: elkezdett indítózásnál harácsolni az eddigi pöccröff helyett. Majd kiírja hogy Start-stopot ellenőrizni illetve környezetvédelmet ellenőrizni, check engine lámpa, stb.
Akksi direkt új benne (EFB), generátor tölt attól nem lehet.
Olajat már 1 éve cserélni kellett volna benne de a tulaj azt mondta hogy mivel csak 3ezret ment vele egy évben minek cserélni....no comment...de a sz@r piszkos olajtól is lehet ez vajon? Vagy a legtisztább az hohy olaj + jeladó csere?
Sziasztok! Scenic 2 1.5 dci 60kW csak kb. 3.400-as fordulatnál indul meg, de ott nagyon hirtelen és határozottan, hallani is ahogy elkezd fütyülni a turbó. A turbó új, a régivel ugyanez volt a jelenség. Találkozott már valaki ilyennel?
Van egy renault thalia 1,4 2004 autóm és szeretném megkerdezni hogy a képen látható alkatrész mi a neve es mi célt szolgál? Ki tudom magam cserélni? Ha az autó előre hátra mozog akkor nyikorgó hang jön a kocsi alól, bemasztam es megrangattam es ebből hallottam nyikorgast.
Sziasztok. Van egy Renault laguna 2 1.9dci izzítás problémám. Kicseréltem a relét az izzító gyertyákat át néztem a vezetékeket szakadásvizsgálóval, de még mindig fent áll a probléma. Van valakinek valami ötlete?
Sziasztok segitseg kellene van egy renault thaliam 1.2 benzin ha kora reggel inditom nehezen indul kohog alapgaz gyenge mintha benzint nem kapna de ha egesz eszaka all az auto es nem reggel inditom csak delben rögtön startol es megy életembe nemtalalkoztam ilyen problemaval koszonom a segitseget
Megan 2 - öm van 1.6 16v , a motor leállás után 5-10 perc utáni indítás alkalmával leejti a fordulatot kb. 15 mp után visszajön a normális alapjárat és utána menet közben normálisan viselkedik.
Kérle benneteket, adjatok tippet , mi lehet a baj .
Lenne egy 1.9 dti motoros kangoom,2000-es évjárat,az helyzet hogy szétesett az adagolóm szíjtárcsája és ottmaradtam az úton,haza kelett húzni,namost egy bosch vp 37es adagoló van rajta amin az a bizonyos betétes bordáskerék van.Szeretném ezt kicserélni,de nem tudom hogyan tudnám a vezérlést belőni,illetve az adagolót belőni az új tárcsához és természetesen új vezérműszíjhoz.
2000-es évjáratú 1.4 RXE E7J 634 motorkódú Kangoo-n lehet helyettesíteni a JB39 59- es váltót valamelyik másikkal? Ilyen kódú váltót sajnos sehol nem találok.
Sziasztok. Van egy Laguna 2 grandtourom és indításkor ki jelzi az olajhibát, majd többször fel-le kapcsolom a gyujtást akkor már csak a légzsák hibát jelzi. Át néztem a porlasztóval egybefont vezetékeket, ki szedtem a biztosíték táblát, ki cseréltem az izzító relét. Van valami ötletetek, hogy mi a baj? Köszönöm.
Új vagyok a csoportban, de régen már volt renault autóm.
Most újra Renault-t vettünk.
Tud-e valaki segíteni? Renault Talisman, kikapcsol magától az aktív fékasszisztens és csak akkor tudom bekapcsolni, ha leállítom az autót. Így a tempomat is kikapcsol és nem működik addig Autópályán elég problémás így.
Segítségeteket szeretném kérni.
Van egy 2013 renault megane gépkocsim és a navi egyszerűen nem működik.
Hiába a gyári tomtomos legujabb kártya azt irja nem található térkép.
Koszonom