sziasztok, eladó a 30D-m, // Camera Serial Number - 730505537 (2B8A41281) //... 55e expó, kábé.. emlékezetem szerint*
hibátlan -- mármint: nem karcos a kijelző, nincs hibája a sensornak, sem a tükörnek, sem a zárnak --- viszont az oldalán a kis ajtó, az USB kimenethez, a vaku sync kimenet felett, hiányzik :) (sosem használtam ezt az ajtót, vaku sync kimenet műanyag fedele viszont megvan)
adok hozzá 4db 500Mb-os sandisk kártyát, és egy kártya olvasót, 1 eredeti Canon aksit és töltőt...
Eladó egy EOS 30D váz kb. 40.000 expóval /sn.: 0930609671/ SanDisk Ultra II CF 2 GB memóriakártyával, két akkumulátorral, egyéb tartozékai megvannak, szemkagyló hiányzik a keresőjéről, a beépített vaku felnyitására időnként rá kell segíteni, de szintén működik. Irányár: 33.000-
Tudok adni még EOS-M42 átalakítót (sn. nincs, 1000-), hozzá M42-es MC Industar-61 L/Z 50/2.8 manuális objektívet makró képességgel /sn.: 8508585/ 15.000- és egy Cullmann fotós válltáskát (sn. nincs, 3.000-) is.
Sziasztok! Eladó egy Canon EOS 30D fényképezőgép váz. Az ára 35 000 Ft. Jár hozzá egy 4GB es egy 8GB memóriakártya. Ezen az email címen lehet érdeklődni: ashlee-13@hotmail.com.
Jövőhéten hozzájutok az új gépemhez, így a meglévő 30d-m "feleslegessé" válik. Nem tudom aktuális-e még a keresésed, de ha igen keress az ügyben. A képességeit nyílván ismered, annyit elöljáróban, hogy ez egy nagyon megkímélt darab: kb 14e expo-t lőttem vele, első tulaja vagyok (2007-ben vettem a 220nál). Adok hozzá egy 1 és egy 2 GB-s kártyát is, az akksija is jól bírja, hiába "öreg" nem merül gyorsan.
Lenne egy eladó másodgépnek tartott, de már nem használt 30D gépvázam. 2.tulaja vagyok. Exposzámot nem tudok, én max 10e-t kattintottam vele. Az előző tulaj azt mondta nála ~20e expót ért meg, így elméletileg 30e van benne.
Normál, vigyázott állapotban van, gumik nem megnyúltak, nem lehasznált gép. Kijelzőn fólia. Hibátlanul működik.
Jár hozzá gyári doboza, töltője és 3db akkumulátor, teszteletlenek, mindegyikkel bekapcsol a gép, de nem próbáltam mennyit bírnak, 1 éve biztosan nem voltak használva.
Ára 35eFt.
Van hozzá eredeti Canon BG-e2 portrémarkolat, dobozában, aminek gombjai nem működnek sajnos nem mindig működnek, egyébként a 2 akkut kezeli. Jár hozzá egy akku is. Ára 10e. Géppel együtt 43e.
nagyszerű. akkor most két lehetőséged van: ha emlékszel, melyik láb volt, akkor egy csipesszel kitöröd, vagy megkérsz valakit, hogy szedje szét, és úgy operálja ki belőle. a lábak 30 fokos hajlást kibírnak, de 90 fokot NEM, vagyis előbb utóbb letörik, és akkor elég nagy kárt tud okozni.
a hosszabb lábak 2 test (szélsők) és két plusz (középsák). ha csak 1-1 marad, akkor is működik a kártya. (ellentétben a bolhával, amelyiknek, ha az összes lábát kitépik, mint tudjuk, megsüketül.)
Köszönöm a segítséget vasárnap megnéztem és a közepén szerintem az egyik hosszabb el volt hajolva; meg igazítottam de nem segített a dolgon. Ma beszéltem a VIII. kerületi Canon szervizzel bevittem hozzájuk a gépet és az ottani 256 Mb-os kártyával működött hibátlanul a 4 Gb-ost hol felismerte hol nem a 8 Gb-os vadonatújat pedig egyáltalán nem. Szóval megnyugodhattam a gép jó a láb valóban el volt hajolva, de szerencsére bírta a visszaállítást; viszont kellene szereznem valahonnan egy olyan CF memória kártyát amit még felismer a gép és működő képes. ( ez szerintem max 2 Gb mert ha jól emlékszem azt adtak volna hozzá az egyik hirdetésben a Vaterán, csak arról lemaradtam)
Ha esetleg van valakinek akkor engem érdekelne de azért ráesek megint az online piacterekre, hátha ráakadok egy gyöngyszemre :-)
először is nézzél bele a kártyafoglalatba, hogy ne legyen esetleg elhajolva/kitörve valamelyik láb. két sorban van 50 darab, a két középső és átlósan két szélső hosszabb.
A számítógépes formázáson már túl vagyok az nem oldotta meg a problémát. A szoftvert keresem már egy órája, de nem találok hozzá nem tudom honnan lehetne letölteni, illetve nekem nincs hozzá adat kábelem azt nem kaptam meg ezt találtam a neten "Canon IFC-200 U Adat Kábel /1892B001AA/" 6-8 ezer közötti áron de ezt meg nem tudom jó e? Valamint azt nem tudom ehhez magyar nyelvű felhasználói kézikönyv nem volt? Mert azt sem találok csak angolt.
Most regisztráltam és igazán fotós sem vagyok. Amolyan kamerásmobilos! Most viszont egyetemi tanulmányaimhoz komolyabb technikára van szükség és egyik barátom már nem használt Canon 30D tükörreflex-es gépét megkaptam ajándékba. Ő már nem használta és kellett is vennem hozzá néhány apróságot obi-t; aksit; memóriát stb.
Szóval minden rendben összeraktam beletoltam az aksit, ráraktam az objectívet; beletoltam a memória kártyát és akkor döbbentem meg nem ismeri fel.
"Err 22 000" villog folyamatosan. Kértem kölcsön kollégámtól másik memória kártyát egy másik Canon gépből, vele ugyan az. Az övénél még annyiban más hogy bekapcsolás után nem egyből "Err 22 000" villog hanem a menüben rámegyek a formázásra akkor a 4Gb-os kártyát 72,4 Mb -nak látja és ha elindítom a formázást akkor jelentkezik a hibaüzenet.
Mit tegyek? Ebben kérném a segítségét valakinek, mert a barátom értetlenül áll a történtek előtt.
Eladóvá vált egy Canon 30D+ portrémarkolat ( Aperture), és egyéb kiegészítők ( vadonatúj utángyártott akksik 2 db ( whiteenergy) , 2 használt utángyártott akksi, Aperture pro coworker rádiós távkioldó, 4GB CF kártya valamint minden ami a dobozban van ( CD, töltő, stb ... )
van egy eladó 30D-m, portrémarkolattal, két akkuval, egy 4GB-s kártyával, jó állapotban, hibátlanul. Második tulajdonos vagyok, egy ideig főgépem volt, hosszú ideje másodgép, most tartalék. Viszonylag keveset használtam, de az expószámot nem tudom. Javítva nem volt. Szeretném eladni, mert egyáltalán nem használom. Mi a reális ára szerintetek? Ha érdekel valakit, konkrét ajánlatot is várok :)
Eladó Canon EOS-30D váz kit obival, zárcsere után kevés expószámmal, eredeti dobozában tartozékokkal (+memória kártya) Győrben. mail:mr.akos kukac és gmailos