Nekem is ugyanez a problémám. Usb-ről játszom a filmet asztali dvd-n, de nagyon kicsi a felirat, és rossz helyen is van. Megtudtad oldani? Ha igen légy szíves írd meg nekem! Nagyon megköszönném.
A virtualdub-ot töltöttem le, egy csomó pluginnal, csak kicsit bonyolultnak tűnik a megoldás ezzel. Ha valaki tudja rá a módot, hogy hogyan lehet a betűméretet növelni, az legyen szíves írjon nekem!
Van egy Lg lejátszóm, ami kicsit megtréfált. Kaptam kölcsön 24 epizódokat felirattal, tökéletesen lejátszotta a filmeket a masina, minden előzetes beállítás nélkül ott volt a felirat.
Magam is megpróbáltam írni egy filmet felirattal , minden szabály betartottam, mégsem jelenik meg a felirat, csak maga a felirat menü jelzi, h van az adott filmehz egy felirat,de nem mutatja. Mindezt úgy, h semmilyen beállításon nem változtattam. Mi lehet a baj??
/A felirat egy könyvtárban van a filmmel, .srt a kiterjesztése, ugyanaz a neve, nincs benne ékezet és 17 karakter/
Nagyon hálás lennék, ha valaki segítene, a legszebb Nőnapi ajándék lenne!!!! :)
Sziasztok! Remélem tudtok nekem segíteni. Kellene egy filmhez felirat, de nem találom a feiratok.hu-n. Ez a Tolvajtempó (Gone In 60 Second) eredeti, 1974-es verziója, tehát nem a Nicholas Cage-es. Na most ehhez csak valami skandináv szösszenetet találtam, ami ugyebár hiába egy nyelvcsalád, nem értem. Hol lehet kajtatni feliratok után? Jó nekem az angol is, mert ugyebár le lehet fordítani.
Cd-re avit irtam, asztali lejacco le is jacca, kiveve a feliratot. MM-ba elvittem a cd-t es semmi nem jelenitette meg hozza a feliratot. A film cime, es a felirat cime azonos, ez okozott anno gondot gepen. Van vkinek 5lete mit kene tenni? Neroval irtam, ha ez szamit... Koszi
Sziasztok.Még én sem irtam Avi-t CD-re.! Hogyan kell?Kiküldöm simán cd-re? Vagy kell valami progi hozzá? (persze ezt ugy akarom hogy az asztali divx lejátsza.)Kössz a válaszokat elöre is.
Ma a Xxxia Xxxkt-ban vettem egy Technostar HCS-1200R "házimozirencert".
Van hozzá 5.1 hangszóró is. Elég gagyin néz ki, és nem is szól valami jól, de a fő felhasználó egy 13 éves srác, és neki tökéletes (persze otthoni dvd-zésre azért megteszi a hang, szóval nem teljesen sz.r) viszont láss csodát, viccből bedobtam egy Stargate írott DVD-t, amin Xvid a film és .srt a felirat, és simán lejátssza..
Mindezt 19900 jó Magyar Forint összegért. Megesz minden médiát amit kell...
milyen létező felirat formátumokat képes kezelni egy asztali dvd játékos? konkrétan:Mustek V56LM-2E, ESS Vibratto II ES6698F csipszettel. tuti, hogy valamikor már volt rajta felirat, még utáltam, is hogy sárga, de most már nem tudom, milyen formátumban volt akkor. ha valaki tud segíteni, annak köszönöm.
Azon sorstársak jelentkezését és hozzászólását várom, akiknek hasonló a problémájuk.
Nemrégiben vettem egy Sony DVP NS-765-ös Divx-es DVD-lejátszót. Sajna, a feliratos filmeknél nincs feliratom. Kérdés, hogy lehetne-e ellene tenni valamit?