Keresés

Részletes keresés

kambekk Creative Commons License 2005.12.30 0 0 11
Rádió Calypso
hc Creative Commons License 2005.12.28 0 0 10
Tegyük hozzá a Rádió Extrémet is. A kezdeti lendület után (Happy Chicken, Borsi, Kocka, Cooky) volt egy hanytlásuk, de ismét belehúztak (Fiala, Jones). A folytatás helyett viszont itt a vég. Január 1-től a fekete zene egyetlen hullámhosszán katolikus imarádió fog működni :-(
Gáborbakter Creative Commons License 2005.12.26 0 0 9

Komjáthi-Cseke kivánságműsor Slágerr.

Nosztalgiaparty Kék Duna

Előzmény: pointless (2)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.25 0 0 8

Hát maradjunk annyiban, hogy a Villám Géza egy elég szar Howard Stern stílus koppointás volt, csak szegény azt hitte, hogy amit szabad Jupiternek, azt szabad a kisökörnek is, így előbb-utóbb mindenhonnan kipicsázták. Én talán 1x nevettem az egészen...Gézáról egyébként annyit, hogy amikor éppen az aktuális műsorából kivágták, utána a Mammut bevásárlóközpont rádiójában akciós csirkéket hirdetett :)

 

A Danubiust az tényleg teljesen padlóra küldték, bár zeneileg valamit fejlődött, a privatizáció után közvetlenül tényleg hallgathatatlan volt...fő baja szerintem, hogy az összes műsorvezetőről már kb. 10000 bőrt lehúztak, Vágó Piros üres locsogása már egyenest idegesítő, nem beszélve a magát nagyon viccesnek képzelő Jáksóról, aki viszont nem az. A reggeli műsor Happy Endrével pont 1 hét után válik unalmassá, ugyanazok a számok, percre pontosan ugyanazok a poénkísérletek...

 

Sláger ugyanez, csak kevesebb a locsogás, de a Boros-Bochkorról bizony leforgathanák az újkori ripacsokat...

 

Sajnos mindenhol jelenleg az idiotizmus uralkodik, a Juventuson miután Hadházit és a nagyképű, önelégült ámde teljesen tehetségtelen Timikét végre elzavarták reggelről most egy Kenny nevű feminim hangú srác produkálja magát a hírolvasóval..ahh...:(

 

 

Előzmény: Transylvanianmixedgrill (7)
Transylvanianmixedgrill Creative Commons License 2005.12.25 0 0 7
Igenigen, ez a kettő nálam is az etalon.
Előzmény: pointless (2)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.25 0 0 6

Hiszed vagy nem, én is ezekre a műsorokra gondoltam. Kár, hogy a végére ellaposodtak és gagyivá váltak. A Csiszárnak volt még egy rádiós műsor az "Ezt neked" na az nagyon gagyi volt, hamar el is tűnt.

Vagy még említhetném az ősCappucinot a Danubiuson, Bochkorral-Borossal , mikor hetente váltották egymást és a csajokkal(Vass Maya, Kádek Heni)voltak párban.

Előzmény: pointless (2)
asdf_ Creative Commons License 2005.12.15 0 0 5

Az alabbi listahoz meg:

 

-Agymenes /radio1/

Előzmény: pointless (2)
Sabc Creative Commons License 2005.12.15 0 0 4

Az én ízlésemnek manapság még a Sláger a leghallgathatóbb, de néha már télleg marha unalmas, ha pl. egy Bon Jovi szám jön, akkor biztos lehetek benne, hogy az Always jön, ritkább esetben a Living on a prayer. Kicsit rockosabb dalokat nem mernek játszani, Kiss-től néha beesik az I was made..., de ezt az egyet ismerik, AC/DC, Guns, ilyesmik soha nincsenenek, illetve AC/DC - Highway to hell van, ha reggel Bochkorék lenyomják a Bumerángben. Télleg néha egy kicsit Dumabiusos. A hétvégéről ne is beszéljünk, amikor hallgathatatlan, egy intelligens hangú lányka hosszú órákat képes értekezni olyan rendkívül érdekfeszítő témákról, mint pl. a sminkelés...

Qqberci Creative Commons License 2005.12.15 0 0 3
A Bartók még megvan.
pointless Creative Commons License 2005.12.15 0 0 2
Amiket visszasírok:

- Csiszár Jenő "Apukám világa" a Juventuson, később a Petőfin

- Villám Géza délutáni showja a Radio Bridge-en

hirtelen ennyi, de tuti van még.
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.15 0 0 1
Jó, most, hogy megvolt a 0-zás, várom a további hozzászólásokat!:)
Előzmény: bindera (0)
bindera Creative Commons License 2005.12.15 0 0 0
j0 hang0s legyen
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.15 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

 

Ebben a topikban én olyan rádiókról szeretnék irni és olvasni, melyek valaha nagyon jók voltak, hallgatóbarát műsorral, aztán valaminek a hatására(tulajdonosváltás, stílusváltás, új főszerkesztő, stb.)hallgathatatlannál váltak.

 

Gondolok itt pl. a Danubius rádióra, mely 1998-ig míg a Magyar Rádió részeként működött egy műsorilag, zeneileg változatos, igényes rádió volt, aztán miután privatizálták lett olyan igénytelen, hallgathatatlan, mint amilyen napjainkban.

 

Vagy itt a Juventus, mely a '94-'98 közötti időszakban valóban a zene és a fiatalok rádiója volt, naprakész, modern zenéket adott, tele volt energikus műsorral, jófej műsorvezetővel, aztán egy béna stílusváltás után átment tucatrádióba, eltüntek a jó műsorok, a naprakészség, hallgathatatlan lett.

 

De említhetném a Sláger Rádiót, mely indulásakor és még pár évig valóban Sláger Rádió volt, a 60-70-80-as évek zenéit adta és nem egy Danubius2 volt, mint amilyenné vált, vagy itt a Rádió Bridge, amiből egy gagyi igénytelen Sztár Rádió lett.

 

Ti hogy gondoljátok ezt a kérdést, milyen emlékeitek vannak ezen rádiókkal kapcsolatban? Netán ti is úgy gondoljátok, hogy kb. tiz év alatt elért oda a magyar rádiózás, hogy nincs egy normális, hallgatható az ország nagy részében fogható adó?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!