Az oldalon a menüben található a Társalgó. A rajongók oda szoktak írni, bárkinek akinek kérdése van, vagy vmit szeretne, ott segítségre talál. Továbbá elindul a Video Center, ahol már több mint 30 -némelyik nagyon ritka- videót lehet megtekinteni.
Frissültek a turné időpontok, vagyis olvasható már, hogy 2006-ban merre is fog járni Bonnie. Év közben még valószínűleg lesznek új helyszínek, tavaly is többször kellett frissíteni a turné naptárt. Továbbá: bár 2005 végére igérték, mégis csak ebben az évben jelenik meg -még nem tudni mikor- az a kiadvány, ami 12 zeneszámot tartalmazó CD-ből -ez 11 Wings albumos számot jelent, kiegészülve a Streets of stone számmal- és 8 db élő koncertes felvételt tartalmazó DVD-ből áll. A pontos tartalom: ITT
De ha már így a koppintásokról szó esett, akkor megemlítem, hogy az Ace Of Base is kemény jogdíjjat fizet a "Don't turn around"-os szám után, mivel ez Bonnie Tyler Don't turn around című száma, csak egy kicsit fel kellett gyorsítani és máris kész az új sláger. (Valamit kell ugye csinálni, ha már saját ötlet nincs.)
De azt se sokat tudják, hogy Tina Turner Simply the best száma Bonnie-nak lett írva és fennt is van a Notes from America albumán, csak Tinával jelentették meg a nagyközönség előtt. (Amúgy ezen az albumon van az említett Don't turn around is.)
Ezt még elfelejtettem odaírni tegnap, amit Te is megjegyeztél, hogy pozitív, vagy negatív. Minnelli messzeföldön híres a botrányairól, ellentétben Bonnie-val, akinek egy zűrös ügyéről nem tudok. Nem alkoholista, nem drogozott, nem vált el 147-szer... Egyszerűen sikert aratott és ennek a sikernek a bizonyítéka az is, hogy igenis feldolgozzák a számait, most is! Olyan nevek is koppintottak róla mint pl.: Bon Jovi, akinek a You give love a bad name dala, egy az egyben Bonnie Tyler: If you were a woman című száma.
Szóval Európa szerte Bonnie Tyler még most is a TV-műsorok kedvelt sztárvendége, semmi szégyellni valója nincs, az meg más dolog, hogy itt Magyarországon, -ahol ha a szomszédnak egy szobával nagyobb háza van, már összesúgnak a háta mögött- hogyan vélekednek Bonnie-ról.
Az hogy kivel foglalkoztak többet azért örülök hogy Bonnieval de a nagy kérdésem az hogy a negatív vagy a pozitív dolgaival. Nem mintha tudnék negatívat említeni.
Eddig minden koncertjére elment és nem volt balhé. Meg nem ő az alkesz ;) :)
Még esőben is végig hallgaták Zaragozaban (ezt már írtam az oldaladra is). Nem tudom miért nem hívják már ide hozzánk is Magyarországra. Nem kell pont az Arénába még ha "csak" a Kis stadionba jönne -amihez nem biztos hogy sok kedve lesz a Minelli botrány miatt de arról nem ő tehet, mert a közönség más stílusra fizette ki a pénzt- vagy a Kongresszusi központba már az is nagy szám lenne. És szerintem lenne egy jó pár ember aki eljönne. Miért is? Mert 52! évesen is új lemezt adott ki és saját számai vannak nem feldolgozott mások által már énekelt számai. Persze van neki is feldolgozása de azokat a számokat ő énekelt és a Total eclipse.... ést még Grammyit is kapott.
Ami múltkor felb@szta az agyam a Sláger retro konyah műsora volt. 1985öt vették ki maguknak (Itt jegyzem meg hogy a műsor alapjai a Danubius rádió 10 dal 10 től és a 90es sebesség-re épűl). Ami nem szerepelt a Holding out for a hero ( tov. Hero). Azért ezzel a számmal a is a Brit TOPlisták élére kerűlt. Ennyit megérdemelt volna, hogy berakják a műsroba. A másik nagy poén az Akkor és Most CDjük. A borítóra ki van írva Bonnie neve de száma nem szerepel listán :)
Remélem hogy ha az 1983as évet fogják kiválasztani lejátszák a Total eclipse.... számát amiért megkapta a Grammyt. És ez tényleg nagy szó akkoriban hogy nő énekes TOP lista elsőhely+Grammy. Jah ez a szám volt a Banditák című filmben.
Sokszor úgy tűnt nekem, hogy Bonnie-t többször szapulták, mint Minnelli-t, pedig az igazi "bűnös" Ő, hiszen nem jött el! Az csak másodlagos, hogy visszafizetik-e, vagy sem a jegy pénzt, mert ha jön Liza, akkor semmi probléma nem történt volna.
Amúgy akarva, akaratlanul összemérettették Őket, így itt az idő, hogy kiderüljön:
Ha jól tudom a múltkor azért nem jött mert kevesen voltak. és szerintem a Kis-Stadion férőhelyéhez. Na akkor most mi lesz ha nem töltik meg az Arénát.
Azért azt is vedd figyelembe hogy a két énekes teljesen más zenei stílust játszik. Még jó hogy nem fogadták annyira mint Minellit. De azért aki bement az azért ment be gondolom mert érdekelte Bonnie Tyler is. Ezt azért írom mert ha engem nem érdekel Eros Ramazotti akkor nem megyek el arra a koncertre.
Ha mégis csak Bonnie jönne megint (sajnos nincs akkora szerencsénk hogy véletlenűl a közelben koncertezzen) akkor megyek :)))))))))
Minelli jön! Vagy nem, de most Bonnie biztosan, még 60 lovas hintóval sem jön helyette, ide MAGYARORSZÁGRA, ahogy lejáratták.(Persze lehet, hogy nem is tudott az egészről...az még rosszabb) Viszont az a 600 ember Liza közönsége volt, tehát nem Bonnie Tyler volt a hibás, hogy nem aratott sikert egy másik ember közönsége előtt!!! (Ugyanis gyakorlatilag ezt közölte a média!)
Azt írják, hogy a Sportarénába megy. Háát nem tudom, hogy azt hogy töltik meg közönséggel, ha még a Kis-stadiont se tudták...
Kicsit lapos a topic. Na mind1. Azért leírom hogy most van egy ritka Bonnie Cd a Pólus Média Marktban. Jah és 1db (nevetséges már-már) Wings album. Azért az elég gáz míg Oláh Ibolya (mert ugye van egy ország) mindkét albuma kinnt van azon az oszlopon ahol meg lehet hallgatni a számokat.Miért nem lehet kitenni a Wingset. Na jó azért örülök hogy lehet kapni.