Hosszú idő után ma két celebet is sikerült szpottolni pár percen belül a West End plázában. Először a Fat Phoenix frontemberét, majd a Libri könyvesboltban Máté Szőkeciklon Krisztinát.
Őrület mennyi sztár látható mostanában. Ma Szíjjártó Pétert láttam a Duna Plazaban, ugyanott Vitray Tamást is a múlt héten, aki a helyi szupermarketet célozta meg. VV Zsófit nemrég a 76-os trolin, és igen, rágógumizott is... Sváby Andrást pedig a British Store-ban, amint jó fajta söröket válogatott...
Pénteken este a Margitszigeti szabadtérin Keveházi Gábort (csak néző volt, berogyna a világot jelentő deszka, ha nekiállna padödőzni...), Borókai Gábort, aki -mint partnerem felvilágosított - a Mérnök Újság főszerkesztője (érthetetlen...). Valami extrább csajt képzeltem mellé, de egy semmi különös nővel és két matrónával volt, az egyik gondolom az anyukája lehetett, nagyon diszkréten viselkedett, nem hiszem , hogy sokan felismerték. Volt még egy idősebb pasas, valamelyik kertvből lehet ismerős ., de nem alkothatott maradandót, met nem jöttem rá ki...és alibiribivel volt, mert kinézetre nagyon meleg.
Micsoda kedd délelőtt volt...másfél órán belül: Nagymező utca - Böröczki József, Nyugati aluljáró - Picur (VV Gombi bnője), Westend, első ember, akit megláttam Fluor Tomi. Nem voltam benne biztos, h ő az, de aztán később a Lehel út elején egy ház falán láttam valami bazi nagy plakáton, és tényleg!
Hehe, valamikor úgy 17 éve pont a házunk előtt érte valami az autóját és valahogy felkerült a lakásba, jó dumás:) Még mindig ugyanúgy néz ki, mint régen? Mint mindig? Mostanában vajon mit csinál? - nem hallok felőle.