Mint arról korábban hírt adtunk, 2005-től eltűnik a képernyőről Konta Barbara délutáni beszélgetős műsora. A Blikk úgy tudja, a Barátok közt egykori hősének helyét Gáspár Győző veszi át.
Hamarosan lez 20 éve hogy elindult a 2010 ig tartó Győzike show.Bar ezalatt rengeteg minden történt Győzikéékkel is, még most is naponta láthatjuk őket a képernyőn, aktuális show Kal.Bar sokan nem szeretik őket.
Bár sokan szerepeltek a showban, (főleg romák) sokukra nem emlékszünk.Pl.a fedtő Miki,(valószínűleg már nem is él)vagy Ervin,akik a show kezdetén vettek részt a felújításba.De utána is szerepeltek.
Vagy Szilvi a takaritónő se ugrik be sokaknak.Pedig hozzánőtt a show hoz.Valamilyen szempontból minden szereplő egy külön egyéniség akire emlékszem szívesen.
Kiutálták innen őket.Tatján nem valami gazdag város, az átlagnal is többen szegények .Amikor 2008 ban ferrarival jaszkarizott a városban, sokan azt mondták rá:
Nekünk enni nem telik, ő még Ferrarival száguld.Sose dolgozott úgy mint sokan
Nem hiszem hogy eredeti értelemben győzike show lenne.Több más sorozatban szerepeltek már, de az sem győzike show volt.De mindegy is a neve ha szerepelnek.
Még egészen kicsi volt Virág, mikor elindult a családi reality.Evelin is csak 10 éved.Ez bevallottan nem.tett jót nekik, Evelyn különösen rosszul viselte, sok adásba nem szerepelt.Vagy nem volt sztoriban.Okos, de igencsak lusta lány volt akkoriban, sokat feküdt a kanapén bár ez a család többi tagjáról is elmondható.(Leszámitva hogy okos)
Bea jó háziasszony, de el volt nyomva Győzike mellett sokáig, csak elmúlt években került előtérbe.Sose dolgozott amíg csak celeb minőségben élte életét.Győzike hozta haza a pénzt ,akármit értünk éneklés alatt.A sofőre Roli eltűnt a süllyesztőben, nem.hallani róla 2008 óta.A 89. Rész volt az utolsó amiben szerepelt.Utána 2009 Ben szünetelt a show, 2010-ben pedig 6 rész volt csak,utána véget ért a 2005 óta tartó Gy.s.
Zsolti Zolika is megvillantak benne a vége felé, de igazán komoly szerepük csak pár éve lett, Zolika is kezd egyre nagyobb teret tölteni.Közös lemezt akar Győzikével ,mondjuk énekhangját nem hallottam még.
Zsolti aki egyszerűsége miatt szeretek, elfáradt szerintem.2006 ban láttuk először a győzike showban, akkor 30 ,most 49 éves.Szerintem vajmi keveset változott.Neki nem voltak komolyabb botrányai, de kolyabb sikerei sem,leszámítva hogy betörte Győzike őt is
Lemezt adott ki.Drukkolok neki, de neki múltbeli dolgok, miatt komoly csorba is esett már hírnevén.
Virág is felnőtt, nagy szerencse hogy nem maradt 2 éves szinten mint láthattuk a show alatt.6 évesen cumizni azért kemény.Apja miatt sok mindent megkaphat, hasinlóan Evelinhez.Nem hiszem hogy túl sok eszük lenne.Habár a szüleik se kimondottan észkombájnok.
A takaritónőjüket Szilvit is szélnek eresztették, szerintem nem rokonjuk, nem takarít náluk.Mondjuk neki eleve kevés finkciót tudtak adni.Győzike próbalta benyomni a médiaba, de szerintem keveset ért el.Nem.is baj nem kell mindenkinek sztárnak lenni akivel kapcsolatban van.
Gömbi (akit láttam személyesen)se tartja sűrűn a kapcsolatot Győzikéékkel.Az egykori házeladás mizéria megrendezett volt ezt tudja mindenki, de mivel Gömbi fél életét leülte, nem is vele kellett volna csinálnia az RTL nek.
Szerintem nem kellett volna mutatnia a tv Ben
Később még, ,amikor Győzike vajdáva akart lenni, mutatták Gömbit.Utana eltűnt a képernyőről.
Jövőre 20 éve hogy indult a show.2005 januárjában.en csak az első évet néztem abban nincs sok veszekedés, és ami van is nevetve zajlik inkább, nem egymást ölve.(Mint később)Evelin is tök rendben volt ,bár látszott hogy rosszul viseli a kamerázottságot,mégha néha élvezte, Beához hasonlóan.Vircsi nem tudott úgy fejlődni mint a kortársaitól elvárt szint, de még 2-3 éves volt mikor kezdték a show T.Evelin 11 volt, de ő magát adta ,nem játszotta meg magát többnyire.Cikibe hozta az apja, a súlya miatt is.Sajnos kihatással van ez az rgész fejlődésükre, későbi életükre az ilyen élmények.Bekamerazva kell tölteniük a napokat, Bea is nehezen viselte, ő amúgy is féltékeny mondjuk így sokat veszekedtek amúgy is Győzivel.Az 1. Év tetszett.Könnyedebb volt.
De Zolika a legkedvencebb számomra a showban.Legelőször 2007.októberében szerepelt benne, legelső szerepe az volt hogy beaé fel kellett mennie Pestre, ahol sose volt előtte.vagy 1 szer .
Több teret is kaphatott volna , de Győzike hátán vitte a sorozatot, ami nyilván az övé volt.Bar Zsolti is megnyilvánult jobban, ő se tudta beváltani magát szerintem, bár elég sokat szerepelt egy időben.
Roli Győzike sofőre, akiről Zolihoz hasinlóan sose olvastam semmit itt, már 2008 óta tetszhalott a tv ben.Nem látni.Amúgy biztos él, csák nem közszereplő.Van ilyen.Ő a legvállalhatóbb szereplő a showban.
Bea bár pénzéhes, mégis szimpatikus nekem
Nem dolgozott sose, bár az elmúlt években már befutott saját jogán is .Számomra biztos hogy eleinte csak Győzike miatt lett híres.
A gyerekek közül a kisebb lány is emberien viselkedik már, nem úgy mint a maugli.Evelinnel sose volt komoly gond, bár megsínylette a showt.Hogy nem akart szerepelni , mégis raerőszakolta az apja.Mondjuk Győzike is belerokkant a 25 éve tartó szereplésbe.
Én mai napig nézem, bár nyilván felvételről.5 évig tartott, bár az édes 3let, és stb műsorokban most is láthatjuk a családot.
Bár salgótarjanból kiutaltak őket, az ország több pontján nagy szeretettel vannak irántuk.Mondjuk Tarján eleve sem egy szeretethely.Azt meg kell hagyni.Az irigység itt megszokott.Mivel jóforman munka nélkül érte el a sikereket, és dúsgazdag lett, lettek, ezért adva van, de máshol hogy nem érzi ezt a megvetést?
Ahogy mondta: Salgótarjánban a legnagyobb népbetegség az irigység.Itt nagyon irigyek az emberek.
Neh3z cáfolni.
Nyilván az egész családot érinti.
Pár hét válassza el győzit az 50 .évétől, Isten Éltesse! Január 4 rn lesz 50 éves.
Sziasztok. Nem tudom, olvassátok e a fórumot, mert m@r 5 éve nem volt ideirva, de mostanában nézem a showt felvételről(2018 óta). Mivel ők is Salgótarjániak voltak, mint én, talán ezért is.
Zsoltit sose bírtam, de Győzikét és Rolandit (sofőr) de Zolikát is. Szerettem.
Egy kérdés:Győzikének a festője ki volt? Miklós a keresztneve, 50bév körüli, szemüveges férfi. Amikor egyszer eltűnt a kutya, ő nyomozott utána. Szép délutánt. Hello.
Soha nem tudtam szórakozni ezen a barmon, inkább csak sajnálatot éreztem, amikor néha beleláttam valami hülyeségébe. Amit természetesen soha nem néztem direkt, inkább csak véletlenül a pofámba tolakodott.
Amikor a dzsungel show volt az RTL-en, azt is más szereplők miatt néztem, ott is inkább csak fizikai fájdalmat okozott, hogy pluszban még el kellett viselni ezt a majmot is.
Azt sem értem, minek kellett felhozni ezt a topikot, mivel érdemli ki ez a szerencsétlen, hogy egyáltalán beszéljetek róla?
Aki egy ilyenen jól szórakozik, gyakorlatilag alátámasztja, hogy miért tudott évekig futni a műsora az RTL-en. Mert néztétek baszki, emiatt aztán magas volt a nézettsége. Nyilván nem is vették le a műsorról. Én nem néztem, rögtön kapcsoltam máshová. Ergo, ha rajtam múlik, nem él meg , TV-zésből legalábbis.
Most így a cikkre rákattintva eljutottam egy másik cikkhez is, amiből kiderül, hogy ez az idióta hülyének néz mindenkit:
"Eltartási szerződést kötöttünk egy idős bácsival, aki nem messze lakik tőlünk. Nagyon szerette a műsoraimat, s amikor ezt megtudtam, felkerestem, és jó barátságot kötöttünk. Később megegyeztünk, hogy a családom fogja a gondját viselni, cserébe mi örökölünk utána. A garázsomban most valóban két csodaszép autó áll, a fehér a bácsié, de én használom. Evelin autója egyébként 39,8 millió forint volt, de az is a bácsi nevén van. Nem én vettem" - mondta Győző. ,
De jók ezek az idős bácsik, én is akarok egyet... vagy inkább nénit, egy Porschéért meg is dugnám...
Na vége a jóvilágnak. Min fogunk ezekután röhögni? :)
˝2014. július 23-án, az Édes Élet forgatásán Gáspár Győző megrángatta és durván szidalmazta a műsor stábjának egyik hölgy tagját. Kollégánkat csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól.
A TV2 Csoport kiáll munkatársai mellett, és határozottan elítéli az erőszak minden formáját, legyen az verbális vagy fizikai. Éppen ezért a történtek miatt, azonnali hatállyal beszüntetjük a közös munkát Gáspár Győzővel" - írta a Blikkhez eljuttatott közleményében a TV2.