Már úgy vásároltam 2 és fél éve, hogy szólt a feszítő görgő. Kicseréltem, csend. 20 e km múlva megint megszólalt. Hosszú úton voltunk, néha belocsoltam fagyállóval, akkor egy ideig elhallgatott. Otthon kicseréltem a feszítő görgőt, a feszítő teleszkópot és a himbát. Csend. Kb. 400 km-ig. Épp egy hosszú úton voltunk, nem tudtam mit csinálni, vettem út közben görgőt és teleszkópot, hogy kicserélem, ha rosszabb lesz. Kibírta a hátralévő 3200 km-t. Érdekes, hogy alapjáraton nem szólt, ill. akkor sem, ha menet közben üresbe tettem a váltót. Hazaértünk, kicseréltem a görgőt és a teleszkópot. Beindítom, csend, de hallatszik halk cincogás. Biztos vagyok benne, hogy nem valamelyik másik csapágy, hanem a feszítőrendszer a ludas.
tudtok ajánlani valakit aki képes diagnosztizalni és javítani Command fejegységet?
2014-es E klasse 4.5 fejegysége nem kapcsol be.
Csak lassan villog az ON gomb. Xentry nem lát hibát.
Olyan embert keresek aki házon belül maga képes egy ilyen eszközt diagnosztizálni, és esetleg javítani, ha lehetséges, nem pedig autohifi cég aki továbbküldi valahova.
Kiolvastattad a hiba kódokat? A klimahűtő nyomáscsökkenése hibajel okozhat ilyet ami vagy a nyomás szenzor hibája vagy a tényleges klima gáz hiánya miatt van.
Segítségeteket szeretném kérni. Van egy 1993 as w124 220 benzin autómata mercink. Menet közben véletlenszerűen olykor úgy viselkedik mintha leállna 1 vagy 2 henger, a kipufogó erőteljesen füstöl. Majd a motort leállítjuk, vissza kapcsoljuk és minden megy normálisan, majd 1x csak újra csinálja. Idáig cserélve az üzemanyagszűrő, az üzemanyag szivattyú, gyújtás kábelek cserélve, akku saru tiszta, gyertyák cserèlve, váltó pontosan vàlt… stb.. stb...
Ha esetleg valakinek lenne tapasztalata azt nagyon megköszönném. (autószerelő látta már, de ő sem találkozott ilyen problémával még)
előzetes tippre lenne szükségem, hogy milyen hiba lesz az autómon. S212 E200 CDI 5G Tronic az alany. A jelenség pedig, hogy hidegen elindulás után a váltások előtt ráz az autó hátulja ( inkább kicsit darálós a hang). Kb. 8-10 kilóméter után ez teljesen megszűnik. A váltó egyébként szépen vált, nem ránt, tényleg jól működik. Tavaly volt olaj cserélve benne. Váltó problémám lesz mégis, vagy valami más?
Üdv ! C180 ,2000 benzin, 2001 évhez keresek vezető ajtózároldalán található infra érzékelőt. Lehetőleg olyant ami előzőleg üzemelt. Szerintem a C osztályban nincs különbség. 6-os torz kulccsal a guminál benyúlva kiszedhető a zár. Magánban kérnék árajánlatot. Köszönöm előre is !
A masina egy CLK320. Néhány hete azt csinálja, hogy néha elpirosodik a komputer kijelzője, és "Visit workshop" + egy akkumulátor-ikon világít. Aztán 5-20 mp múlva elalszik. Van feszmérőm (ilyen kínai szivargyújtós), amíg világít a piros, addig lemegy a feszültség 11-11,5 V körülre, aztán visszaugrik a szokásos 14-14,2 Voltra. Egyébként megy minden, ezt a hülyeséget naponta max. 1-2-szer csinálja (így használom már vagy 2 hete).
Jelzi a Malfuncion-t, de következő indításra elfelejti. Érdemes megpróbálni kiolvasni a hibatárolót?
Ahogy olvasgatom külföldi fórumokon, vagy akku, vagy generátor. Merre tapogatózzak tovább először...? Nézegettem az akkut, de nem látok rajta dátumot.
---
Ehhez kapcsolódó kérdés: akkucserénél kér kódot a rádió? (Mert persze azt nem kaptam hozzá...)
néha meg-megmozdulnak a gombok , inkább .1 mm magasságban, valami kis hang is van....demost már 3 hónapja biztos nem zárt vagy nyitott egyik bal oldali se.
Egyébként úgy kezdődött , hogy bal első néha! nem zárt be. aztán szép lassan kifejlődött.
Azért nyújtózkodom ezzel a bajjal - is-, mert az autó ha érhet jó 3 Mforintot .....ez nem bír el 35e rezsióradíjat
A bajos autó W212 E250CDI... a bal oldali ajtók szarakodnak bezáródni, most már inkább 100 % , hogy nem záródnak be a kulcs zárásakor. ( vészkulccsal zárodik nyílik az első ) Mi lehet az oka , javította e már valaki....hogy működik, pneumatika van -é benne ( nem hiszem)
Van egy érdekes problémánk, CLK 270 2004-es évjáratú autónál. Jelez az autó, hogy kiégett a bal hátsó világítás. Kicseréltük az izzót de ugyan úgy hozza a hibát. Amikor felkapcsoljuk a világítást egy rövid időre (pár másodperc) rendesen működik de utána átvált a féklámpára. kivettük az izzótartót és úgy adtam neki 12v-ot a benne lévő izzó tökéletesen működik. Vettem másik izzót de ugyan az a probléma, Vezetékeket néztük nincs eltörve, a foglalatot ha nem tolom be teljesen bizonyos pozícióban világít de egy idő után átkapcsol a féklámpa izzóra. Esetleg találkoztatok már ilyen hibával, mi lehet a probléma?