Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2016.04.19 0 0 6111

Még mindig gyönyörű <3

Előzmény: 1csepp (6067)
harpokratesz Creative Commons License 2012.03.10 0 0 6109

kizárólag csak Dél-Koreában :xD

Előzmény: VeeCa (6108)
VeeCa Creative Commons License 2012.03.09 0 0 6108

Sziasztok!Végre értelmes Fórum...

Shinee-ról hallottatok már? 

Ez a pasi egy álom..

Hol lehet Ilyen pasikkal ismerkedni?

Aki tudja irja le..Köszönöm

harpokratesz Creative Commons License 2012.02.20 0 0 6106

Szeretjük! és az összes big bang fiút :)))

Előzmény: Babydollbaba (6105)
Babydollbaba Creative Commons License 2012.02.19 0 0 6105

Taeyang :)))

aktivbpboy Creative Commons License 2011.09.01 0 0 6100

Egy ázsiait szívesen szadiznék:) Kár, hogy nincs, hát még olyan aki nyitott is erre.

metálfarkas Creative Commons License 2011.03.20 0 0 6097

Üdv. Jó ez a topic. Túl jó. :)

Csak az a baj, hogy eléggé kihalt ahogy látom az utolsó hozzászólás idejéből. Pedig mennyi jó dolog van itt!

Én magam is megveszek az ázsiai srácokért. :) De mondhatni minden ázsiai dolog, vallás, együttes, étel, stb. tud érdekelni. Még az animék, és a mangák is.

Nem tudom ki ismeri itt az Uverworld -öt, de egy nagyon jó japán együttes, Takuya, aki az énekes imádnivaló szerintem. 

Egy képet is teszek róla..... Annyira imádnivaló. :) Nem? :)

És egy másik együttes, az An Cafe. Ők inkább kifejezetten meleg együttes. :D :)

harpokratesz Creative Commons License 2010.05.24 0 0 6096
G-Dragon, aki persze nem szőke :)

Előzmény: harpokratesz (6095)
harpokratesz Creative Commons License 2010.05.24 0 0 6095
nem jó a link, még egyszer:

Heartbreaker: http://www.youtube.com/watch?v=-NJuq63yq5s
Előzmény: harpokratesz (6094)
harpokratesz Creative Commons License 2010.05.24 0 0 6094
úgy látszik Dél-Korea folyamatosan termeli ki a zseniket a pop szakmában.
Seo Taji, Rain és Se7en mellett itt a 4. koreai álom: G-Dragon (Korea legjobb fiúcsapatának, a Big Bang-nek is a vezetője).
az első három megjárta Amerikát is, ahol évekig keményen dolgoztak. vajon GD is menni fog? Flo Rida amerikai rapper-el már kollaborált az első saját lemezén a Heartbreaker című dalban, ami a lemez címe is egyben, és aminek érdekes a története, ugyanis Flo Rida kiadója plagizálással vádolta meg a 21 éves koreai hip-hop zsenit, hogy ez a dala Flo Rida egyik népszerű dalának a koppintása. ami igaz, az eleje tényleg tök ugyanaz, de csak pár másodpercig, utána már alig hasonló. szerencsére az amcsi rapper nem volt ilyen szigorú, biztos meghallgatta és megnézte az ázsiai kölyköt, látta kivel áll szemben, talán irigykedett is a tehetségére, és felajánlotta az együttműködését ebben az ominózus számban. szerintem tök jó fej volt Rida, végződhetett volna balul is a sztori, de GD fejét igazából a koreai erkölcsrendészet fejezte majdnem le, de az egy másik történet. GD mindenesetre már 2 nagy botránnyal a háta mögött, de szerencsés a gyerek mindenben és fél világ imádja :))

Heartbreaker: http://www.youtube.com/watch?v=-NJuq63yq5s
Heartbreaker feat. Flo Rida: http://www.youtube.com/watch?v=q-j_U9KBObg&feature=related

GD és Flo Rida
1csepp Creative Commons License 2009.12.12 0 0 6093
Igen, látom hogy teljesen másik filmről beszéltünk. Amit én láttam, egy 2005-ös alkotás, de olvastam már erről a másik sztoriról is, sorozat is van belőle, ez egy színvonalasabb Tokyo Tower lehet, mivel megkapta az év filmje titulust is, majd egyszer ezt is megnézem.
Előzmény: harpokratesz (6092)
harpokratesz Creative Commons License 2009.12.11 0 0 6092

nem ismerem őt és bandáját sem.

én egy másik Tokyo Tower-re gondoltam, erre:

http://www.imdb.com/title/tt0820158/

Előzmény: 1csepp (6091)
1csepp Creative Commons License 2009.12.11 0 0 6091
Okada Junichi. Különösebbet nem tudok írni róla, mivel ez az első szerep, amiben láttam. 'Természetesen' énekes is, Johnny's-os pop-idol, V6 a bandája. Nem mondanám, hogy ismerem a V6-ot, csak egy-két számot; nagy kedvenc a Change the World (InuYasha főcímdal), nem tudtam hogy ilyen szexi pasi (is) énekel benne :D

Tokyo Tower tetszett, a maga nemében jó; romantikus dráma kategória. De nem kiugró alkotás.

Pucérkodással kapcsolatban egyetértek; tehetségből kell villantani, de az a nehezebb. :)
Előzmény: harpokratesz (6090)
harpokratesz Creative Commons License 2009.12.10 0 0 6090

ki ő?  jajj, az az utolsó nudi kép. nem tudom miért szeretik mutogatni a testüket ezek az ázsiaiak, igazán leszokhatnának róla. Rain-ben is ezt nem szeretem. teste mindenkinek van, egy sztár ne azt tegye közszemlére, hanem a tehetségét. persze nagyon díjazom, ha valaki szexis, de a fenekükre nem vagyok kiváncsi :)

a film nekem is megvan, még nem néztem meg. állítólag jó.

Előzmény: 1csepp (6089)
1csepp Creative Commons License 2009.12.10 0 0 6089

Kellett nekem Tokyo Towert néznem...

harpokratesz Creative Commons License 2009.11.16 0 0 6088

azért ez nem a színtiszta valóság, nyilván egy film összesűrítve mutatja a dolgokat. ettől függetlenül rengeteg valóságalapja van, a tizenéves kölykök összezárva, nők nélkül valóban ilyen brutálisak tudnak lenni egymással egy lepukkant, külvárosi középiskolában, ahová nem az elitje jár.

Ryuhei meg csodálatosan játszott ebben is. ő hozzá jól áll ez a gonoszkodó jellem, a Tabu-ban is hasonlót alakított, csak ott sokkal rejtettebb a figurája.

Előzmény: 1csepp (6087)
1csepp Creative Commons License 2009.11.15 0 0 6087
Blue Spring.
Nagyon durva volt! Ennyi erőszakos, veszélyes, gyilkos kölyköt egy suliban... Félelmetes tanítani ilyen helyen.
Ryuhei meggyőzően alakította a tapskirályi főnök szerepet. Árnyalatnyi normálisságot lehetett felfedezni az ő karakterében a többi fiúhoz képest. Pl mikor a virágot locsolgatta a törpe sensei-jel, egész emberinek tűnt. De ugyanúgy megvolt benne a gonoszság, az erőszakosság, ami nem meglepő, ilyen környezetben.
Tetszett a film, de elrettentő, amiket ezek a középiskolások műveltek.
Előzmény: 1csepp (6086)
1csepp Creative Commons License 2009.10.30 0 0 6086
Ezt nem tudtam.
Blue Spring-et még nem láttam, de már töltöm is, látom van magyar felirat is hozzá. :)
Előzmény: harpokratesz (6085)
harpokratesz Creative Commons License 2009.10.30 0 0 6085
az öccse vitte bele a motor cross-ba, egy nős ember már ne vagánykodjon :)

én akkor imádkoztam érte, mikor a Blue Spring-ben a suli tetején, kívűl lógva a korlátot elengedte, mert közben tapsolt. a többiek meg utána csinálták, az egyik fiú le is esett és szörnyethalt (már a filmben).

mielőbbi gyógyulást neki !
Előzmény: 1csepp (6084)
1csepp Creative Commons License 2009.10.29 0 0 6084
harpokratesz Creative Commons License 2009.10.26 0 0 6083
jah, hát itt egész más, mint a Palotában, bár nekem ott is csak egy kellemes jelenség, nem több. a rossz, tökös fijúkat szeretem :)
Előzmény: 1csepp (6081)
harpokratesz Creative Commons License 2009.10.26 0 0 6082
én meg úgy általában nem vagyok oda a koreai filmekért, elég furcsa a gondolkodásuk és a lelkiviláguk a koreaiknak. a japánok viszont nagyon bejönnek, rokonlelkek velem (azt is tudom miért). igaz, mindkettőjükre érvényes a rettenetes érzelmesség, de már hozzászoktam valamelyest. viszont a két nép mentalitása és lelkülete nagyon különböző.
szerintem ez a sorozat nem unalmas, jó a sztrori, amolyan népmesei, sok titkot rejteget, amit idővel felfednek. a sok főzés engem egyáltalán nem zavar, sőt. mondom annak ellenére, hogy kevés dolgot ennék meg belőle, de a tálalás mindig csodálatos. egész jók a karakterek és a színészi játék. a főhősnő a legszebb és övé a legjobb alakítás is, ami nem meglepő, mert nagyon tehetséges színésznő más filmekben is. érzelmekből pont annyi van amennyi szükséges egy ilyen történelmi mese-drámában, nem esnek át a ló másik oldalára, mint sok más film esetében, jó az arány.
a Rain sztori nem tudom mennyire hiteles, lehet csak szoros barátok voltak, ki tudja...
a színésznő volt már házas korábban, most idén ment férjhez újra (de nem Rain-hoz).

Rain-t már nem nagyon kedvelem, nem úgy mint korábban. kissé fejébe szállt a dicsőség, elég nagyképű lett, ami sajnos már a színpadról is lejön. a zenei munkássága is hanyatlik, egyre kiszámíthatóbb és unalmasabb. mindig a meztelen felsőtestét mutogatja, ami visszataszító tud lenni.
Se7en-t jobban szeretem, ő nem nagyképű, nem mutogatja a testét (pedig van neki is), sokkal szimpatikusabb személyiség, ugyanakkor jobb énekes, mint Rain, a hangja szebb, meg mint pasi is szebb. remélem jól érzi magát az USA-ban, persze ott is a nőket bűvöli, egy igazi szívtipró, sármmal, meg egyebekkel :)) de a lényeg, hogy soha nem játssza túl magát, mindig közvetlen, őszinte és természetes. na ez Rain-ra már nem áll.

Se7en

Előzmény: 1csepp (6080)
1csepp Creative Commons License 2009.10.26 0 0 6081
Az utolsó mondat félreérthető a szórend miatt, szóval rendesen így: "...mint A palota ékkövéből Ji Jin-Hee..."
Igazából az a bajuszos-szakállas 'palotás' image nem jön be rajta, egyébként nagyon is sármos pasi.
Előzmény: 1csepp (6080)
1csepp Creative Commons License 2009.10.26 0 0 6080
Én elkezdtem pár hónapja nézni ezt a sorozatot, mert ajánlották, hogy mennyire jó. Huszonvalahány részig jutottam, aztán belefáradtam a sok udvarhölgyes főzőcskébe, intrikák, ármánykodások világába. Nem is nézem most az m2-n, de valamikor tervezem befejezni, ha olyan kedvem lesz. Érdekes nagyon az egész az európai ember szemszögéből. De nekem nem elég pörgős a sztori, (folyton csak ételek) azért is hagytam abba. Egyébként eléggé rá vagyok kattanva az ázsiai sorozatokra, de ennél vannak sokkal jobbak szerintem (legalábbis amik az én szájízem szerint valók).
A nők csodaszépek benne, de nem a főszereplő lány viszi a pálmát szépségben:-)
A pletyiről nem is hallottam.:) Hmmm Rain... Nekem Rain sokkal-sokkal jobban bejön, mint Ji Jin-Hee A palota ékkövéből, de azért ő se rossz.
Előzmény: harpokratesz (6079)
harpokratesz Creative Commons License 2009.10.21 0 0 6079

nézi valaki a Palota ékkövét, a koreai tv-sorozatot az m2-n?

nagyon jó ez a sorozat, ez már ismétlés, mivel előszörre is nagy sikert aratott. hamarosan kijön dvd-n is nálunk mind az 50 valahány rész.

én utálom a sorozatokat, nem is nézek semmit, ezt kivéve :)

egész jól meg lehet tanulni belőle főzni, bár én az ázsiai konyhát nagyon nem preferálom a sok hal-és tengeri herkentyű, no meg a vega létem miatt, de itt a pazar tálalások nagyon guszták és ínycsiklandóak, meg ahogy főzőcskéznek minden részben. a sztori is mesébe illő, gondolom a végén a főhősnő a sok megpróbáltatás után elnyeri méltó helyét és jutalmát. a koreai tájak, a régi ruhaviseletek és a pagodák, szentélyek, valamint a gyönyörű zene még fokozza a hatást.

egy kis pletyi: a főszereplő leányzó (Lee Yeong Ae) a mega-popsztár Rain kedvese volt egy ideig, annak ellenére, hogy jó 10 év volt közöttük, az utóbbi javára. amúgy nagyszerű színésznő, okos és szép is, két Park Chan-wook filmben is főszerepelt (Lady Vengeance és JSA).

harpokratesz Creative Commons License 2009.10.20 0 0 6078

igen, valamikor a '90-es évek végén vetítették nálunk mindkettőt moziban, majd az Odeon kihozta vhs-en őket, sajna a dvd megjelenés azóta is várat magára, pedig más Kar-wai filmek megjelentek (mondjuk az újabbak). nagyon kéne egy teljes filmográfia tőle, mégiscsak korunk egyik legnagyobb filmrendezője.

visszatérve az új Leon Lai albumra, a Zhang Ziyi-vel együtt énekelt dal nem véletlen, amúgy Zizike (én így becézem:) nem énekes, csak színészkedik (ami ugye ritka hk-i sztárok esetében, szinte mindegyik canto-pop sztár is egyben. Zizi kivétel.

Ez a duett azért született, mert Leon és Ziyi együtt játszottak egy 2008-as filmben, amiben Leon egy híres kínai operasztárt alakít, az ő életét meséli el a film, Zizi gondolom meg a szeretőjét vagy feleségét alakítja benne (nem tudom, nem láttam még a filmet). Mei Lanfang a film címe. A dal lehet el is hangzik ott a filmben, vagy Leon kérte fel Zizit, hogy az albumán énekeljenek együtt egy számot.

http://www.imdb.com/title/tt0851532/

Előzmény: lulu? (6077)
lulu? Creative Commons License 2009.10.20 0 0 6077
Láttam mindkét filmet kb 1o éve a Művészben. A Chunking Express az egyik kedvenc filmem lett. Érdekes, hogy a Bukott angyalkákra egyáltalán nem emlékszem illetve csak homályosan. Na majd utánanézek a filmzenének és lehet , hogy mégegyszer megnézem a filmet is, hátha most maradandóbb élmény lesz- elvégre eltelt 1o év.:-)
Előzmény: harpokratesz (6076)
harpokratesz Creative Commons License 2009.10.16 0 0 6076
igen, a film zenéje, Fallen Angels a címe, Wong Kar-wai egyik legjobb műve. sok zene volt benne és nagyon jók. hasonló a Chungking Express-hez, de annál dilisebb. ez a film egyik nagy kedvencem, Leon Lai meg eszement cool benne és sok más más hk-i filmben is játszott. Híres canto-pop énekes is, mint a legtöbb hk-i filmsztár és cool a hangja is. a legutóbbi albumán Zhang Ziyi-vel énekel egy duettet :)
Előzmény: lulu? (6075)
lulu? Creative Commons License 2009.10.16 0 0 6075

Milyen zene? A film zenéje?

A srác édi!

Előzmény: harpokratesz (6074)
harpokratesz Creative Commons License 2009.10.04 0 0 6074
a tegnapi fallen angels-ből a killer vagyis Leon a profi, amúgy a legkúlabb kínai :))
épp most hallgatom az OST-t, szuper a zene, főleg a the killer-es számok :)

leon lai 1
leon lai 2
leon lai 3
leon lai 4

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!