Tudnátok tanácsot adni egy eos 20D illesztőprogram letöltéséhez? Szeretném a gépet összehozni laptoppal, amin Win 10 fut . Sehogy se sikerül. Köszi. Üdv nektek.
Üdv! Kérdésem van: a gép akkuról nem működik, a hálózati adapterről sem.........illetve ennél kacifántosabb: ha a hálózati adaptert a külső (pót) akku házába teszem bele és azt csatlakoztatom a géphez, akkor kap áramot. Ennek mi lehet az oka? Köszönöm!
Eladova valt egy infrasitott Canon 20D (SN:183100908*), kizarolag infravoros fotok keszitesere alkalmas, keves expos, hibatlan allapotu, 2 akkuval: 45.000-
valamint:
Phottix Aster radios vakukioldo (ado es vevo): 7.000-
Phottix Cleon vezetek nelkuli tavkioldo (ado es vevo) : 3.500-
Erdeklodni a 06-hetven-299-37-kilencvenen, vagy a denitos77kukachotmailpontcom-on lehet. Megtekintesukre, kiprobalasukra pedig Egerben, illetve Budapesten van lehetoseg.
Eladó egy Canon 20D váz és a 18-55mm kitobjektívvel, 1GB CF kártyával, nyakpánt, akkutöltő, két gyári akkumlátor, doboz, kábelek, összes papir. Budapest, irányára: 35.000Ft.
Szükségem lenne EOS 20d akkurekesz zárófedélre. AZ eredetit portrémarkolat használata miatt leszerelték és elvesztették. Tudtok segíteni? ncomfortably@gmail.com
Sziasztok, a múlt hét közepén sikerült elveszítenünk egy szuper kis Canon 20D -t egy fix 50mm F1.8 obival. Az egész pedig egy Lowepro pisztolytáskában. Serial Number: 730416560
Csak annyit jelent, hogy amikor kijött az micro-USM változat (USM I) az alap 18-55 I után - amelyet az egyik első EF-S objektívként eleinte csak a 300D-hez lehetett kapni (és használni az eltérő bajonett és lencserendszer miatt, 10D/1D pedig nem fogadott EF-S optikákat) - az autofókuszt az akkor megjelenő 20D gyorsabb AF rendszeréhez igazították, én anno ezt olvastam róla és ezért is vettem meg. Nyilván gyorsabb a micro-USM miatt, pontosabb és halkabb is a többi változatnál (18-55 I, II és III, ill. IS-ek, ezeket mind használtam már). Azért adom el, mert már csak ritkán használom, inkább csak analóg vázzal.