Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladóvá vált szinte új Canon EOS R8 vázam, augusztus elején vásároltam, egy üdülés alkalmával használtam, 3000 expó került bele, kifogástalan állapotban van minden szempontból, dobozában minden tartozékával, plusz két akksival. SN 273022002564.
Eladó egy Helios 44-2 f/2 56mm-es, manuális objektív, használt, de kiváló állapotban. Gomba és karcmentes. Tökéletes választás analóg és digitális fényképezőgépekhez, különleges bokeh hatással.
Az előző hirdetésből lemaradt a szériaszám, pótolom:
Eladó egy Helios 44-2 f/2 56mm-es, manuális objektív, használt, de kiváló állapotban. Gomba és karcmentes. Tökéletes választás analóg és digitális fényképezőgépekhez, különleges bokeh hatással.
Ár: 12.000 Ft.
Canon adapterrel együtt is eladó, az adapter ára +3.000 Ft.
Átvehető személyesen Monor-Gyömrő-Maglód volnalon vagy Bp. egyes területein előzetes egyeztetés szerint.
Pixel TD-381 vaku gyorsítók (Dupla töltőkörös: gyorsabb a gyári CP-E4-nél, a 600EX[II]RT és EL-1 szériás vakukkal is. Az 1:1 újratöltési ideje fehér Eneloopokkal 0.7s: ez táncfotóhoz ill. esküvőre "must have", mert még a Canon EL-1 csúcsvakuján is gyorsít és 2x annyit villant vele).
Használt eszközök, személyes átvétel esetén 7 nap próbagaranciával. Gyári tartozékaikkal, dobozaikban, hibátlan működéssel: táskakopottság és minimális karcok fellelhetőek, viszont elektronikailag tökéletes állapotban vannak.
Az áruk egyenként: 15.000 Ft / db, a 4 db egyben 48.000 Ft.
Foxpost lehetséges, a vevőé.
Kipróbálni és átvenni Budapesten, a XI. kerületben lehet. Kontakt az innerimages1 kukaca gémélen, vagy a Yodafon ötszázkilencven 16 hatvanegyen. Foxpost lehetséges, a vevő terhére.
Igény szerint van X formájú fém konzolom amire a 4 vaku feltehető, így tandemben használva vagy duplázódik a fényerejük vagy 1/4-re szabályozva 4x gyorsabban töltenek újra. Szintén tudok adni 120 cm-es octaboxot (Ernyőként nyílik!) is.
A képen látható többi eszköz elkelt, már csak a Pixel TD381-ek vannak:
Egy hasonló 90D-t én 270ért hirdettem több fórumon is november körül. Itt egy megsavanyodott fórumtárs hisztizett miatta, hogy cropos vázat ennyiért adni pofátlanság blabla. Karácsonyra már más gazdája volt..
Eladó EF 50mm 1:1.8 STM objektív gyári állapotban eladó. Media markt 2022 vásárlás, azóta gyakorlatilag nem használtam. Első hátsó sapkával, és az eredeti gyári napellenzőjével, és dobozában kerül átadásra.
Sorozatszám: 1431114194
Személyes átvételt preferálom, Budapest területén belül - tömegközlekedéssel elérhető helyen - akár el is viszem.
Canon EF 24-105 F4 L IS USM objektív, tökéletes állapotban eladó.
Az objektív sértetlen, egy noname UV szűrővel, gyári napellenzőjével, szintén gyári első hátsó sapkával és a képen látható Canon-1219 objektív tokkal kerül átadásra.
Sorozatszáma: 6567152
Személyes átvételt preferálom, Budapest területén belül - tömegközlekedéssel elérhető helyen - akár el is viszem.
Az objektív jól teszi a dolgát. Egyetlen hibája, hogy a "napellenzőt az optikára rászorító kis tekerőke" leesett róla, és elhagytam egy focipálya szélén. Tervben volt 3D nyomtatva egy új alkatrész, de nem jutottam el odáig. Ezt leszámítva nem panaszkodom.
Serial:013 Ár:580.000 forint gaal.gergo.mokus(kukac)gmail.com +3650/134-38 nulla egy Helyileg Újpesten megtekinthető, kipróbálható. Posta nincs!
Sigma TC-2001 Tele Converter 2x újszerű, hibátlan telekonverter gyári dobozában, gyöngyvászon tokjával, valamint első és hátsó sapkájával 70 ezer forintért Budapesten.
Hali .Nekem van egy hibátlan 24-240-es obim.... Nem tervezem igazából eladni, de ha jön rá egy jó ajánlat esetleg megválnék tőle.... Email-t nem tudok küldeni Hiába nyomok rá a küldésre... itt az enyém...gaborgudman@gmail.com