Keresés

Részletes keresés

locsemege Creative Commons License 2005.05.09 0 0 11
Bocs, csak most látom, hogy elírtam a file nevét. Abban az UHU-ban a xorg.conf helyett még XF86Config.
Előzmény: locsemege (10)
locsemege Creative Commons License 2005.05.09 0 0 10
Azt, hogy az alkalmazás nem tudja megnyitni a display-t, mivel - ha jól értem -, éppen az X szervered nem fut. Nem tűnik jó ötletnek grafikus felületű utility-t futtatni, ha éppen grafikus felületed nincs...

Lentebb már javasolták - ha jól emlékszem -, hogy az /etc/X11/xorg.conf file-t leszel kénytelen egy karakteres editorral szerkeszteni. Válassz egy általad ismert editort, pl.:

mcedit /etc/X11/xorg.conf
Előzmény: Tokurawa (9)
Tokurawa Creative Commons License 2005.05.08 0 0 9
Na fejlödök ! Eljutottam odáig ,hogy azt irja ki mikor beirom neki az után,hogy root:¨# xfree86-config Gtk-WANING **: cannot open display: at /usr/lib/per15/vendor_perl/UHU/gtk2.pm line 447 hát ez meg mit jelent?????
Előzmény: Konnektororrú (7)
Tokurawa Creative Commons License 2005.05.08 0 0 8
A monitor bekapcsolt de nem jelent meg rajta semmi ??????????
Előzmény: Konnektororrú (7)
Konnektororrú Creative Commons License 2005.05.08 0 0 7
Megvárod, míg kikapcsol a monitor, és azután nyomsz egy Ctrl+Alt+F1-et. Mint ahogy azt már mondtam. Ekkor megjelenik, hogy root# Na az a parancssor.
Előzmény: Tokurawa (6)
Tokurawa Creative Commons License 2005.05.08 0 0 6
Ez mind szép és jó de hogyan jutok el a parancs sorig mert ha a választó menüböl megyek át parancs sorba akkor azt irja ki,hogy grub> ha meg beteszem a telepítö cd-jét és ott választom a karbantartó rendszert akkor meg a végén azt irja ki,hogy root# Mejikröl és hogyan tovább ????????????????
Előzmény: Konnektororrú (4)
NevemTeve Creative Commons License 2005.05.08 0 0 5
A probbblémádon tálan síget a Control,Alt,(numerikus)- gombok egy idejűmeg nyomása
Előzmény: Tokurawa (3)
Konnektororrú Creative Commons License 2005.05.07 0 0 4
Túl nagy a frissítési frekvencia, és a moncsi önvédelemből lekapcsol.

Csak parancssorból fog menni pedig.

Ctrl+Alt+F1, aztán az "init 3" parancs, aztán az "mc" parancs. Aztán lépkedj bele a /etc/X11 könyvtárba, és az XF86Config fájlon nyomj egy F4-et, amivel belelépsz a fájlba. A fájlban keresd ki a "Section Monitor" szekciót, és a "HorizSync" és a "VertRefresh" melletti értéket vedd kisebbre (monnyuk 40-63). Ezután nyomj F2-t, majd F10-et. Végül írd be az "init 5" parancsot, és elindul a grafikus felület.
Előzmény: Tokurawa (3)
Tokurawa Creative Commons License 2005.05.07 0 0 3
Én eggy abszolut kezdö vagyok Linux téren . uhu1.1 ofice van a gépemen már használatba is vettem amikor megpróbálkoztam a képernyö ferlbontást megváltoztatni 1024*768-ra de amikor ujraindult mindent rendessen fel is csatol de amikor a bejelentkezöképnek kéne következni akkor kiüti a monitort Van e valamilyen megoldás az ujra telepítést kivéve met van egy két fontos doku és film a partición Van ugyan olyan lehetöség ami hibajavitással foglalkozik de az parancs soros és én ahoz nem értek Kérlek segitsetek!!!!! S E G Í T S É G ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
kisbetu Creative Commons License 2005.05.01 0 0 1
milyen gépre
milyen linuksz
milyen szakértelem
donjon Creative Commons License 2005.05.01 0 0 0
és most ezt írja:.<0>kernel panic-not sincing:attemted to kill init!
donjon Creative Commons License 2005.05.01 0 0 topiknyitó
az egyik gépemre nemtudom telepíteni a linuxot,és ezt írja ki!
.<0>kernel panic-not sincing:fatal exception in interrupt
és innen sehova

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!