szted zűrös matyi se volt komcsi ugyeee? azért mert most a törpe barátja? orbánpapa se volt párttikár ugye??? talán még anno ismerték egymást, egy a tábor egy a zászló :)))
Kivágónéről is kellene 1 "konkrét" forrás!!!!!!!!! Erről a "nemes" , "ha nincs kéznél képviselő, fordulj bizalommal a III.as ügyosztályhoz" c. húzásról nem igen hallani tőletek:DDDDDDDD
Ez a szervezet nem azután jött létre, mikor a KISZ átváltott DEMISZÉ?Nem ez fogta össze a külömbözö Ifjusági szervezeteket, mert az nem azonos a Pártállami Strukturában lévökkel, legalábbis azt gondolom.A Listán a dátum 1989-ig van, mivela Kerekasztal után már megbizottak voltak és lényegileg megállapodtak a Struktura váltásba és választások kíírásába.Ebben az ídöben alakultak és szervezödtek a Pártok is.Szürös 1989 okt 23.-án kiálltotta kí a Köztársaságot, ha jól emlékszem
Valahogy Strumf nem látható a listán, még a Hazafias Népfront legenda is megdölt, de látok én egy KÉRIT meg PERSCHIG ZITÁCSKÁT, meg mintha ott lenne (Sipánka)LENDVAI ILDIKO asszony KOSÁNÉ KOVÁCS MAGDUS társaságába, na a jó KNOPP ET-röl, VASTAG PÁLRÓL, KATONA BÉLÁRÓL és a jó WIENER-röl se feletkezünk meg.AGÁRDI PÉTER igaz nem a Néma Leventéböl, meg a mi kis KAPOLYINK.Ez cak úgy hirtelen jutott eszembe cenzorkodás kapcsán.
Ha mar a Fidesz honlapjan direkt kiemeltek Aprot, hogy Gyurcsanyozhassanak akkor gondolom Horvatot is kiemelik, az o csaladi villajaban meg veje, Stumpf Istvan lakik...
Pokornij mindig is 1 stojás ( angolul egg) volt...
Ez akkora baromság, mintha mi azt mondanánk -miután jól kifütyültük Egerszegi Krisztinát- hogy a múltja tiszteletreméltó, de elelntét van a között és a között, hogy összeállt a Fidesszel. Érdekes, az eltelt időszakban nem hallottam, hogy ilyet momdott volna bárki is a baloldalról, bezezg a jobbosok boldogan csaholnak, ha valaki elmondja, hogy baloldali elkötelezettségű vagy enenk egyéb módon hangot ad...
"....A célkeresztben sajátos módon mégsem a rendszer fenntartói és haszonélvezői, hanem a piszkos munkákat végzők állnak. Ha pedig ez így van, akkor mi sem szükségszerűbb, mint hogy legalább ekkora, ha nem nagyobb hangsúllyal essék szó a diktatúra működtetőiről - hiszen aligha tévedünk, ha azt állítjuk: minden nyilvánosságra került ügynök neve újabb érv a rendszer embertelensége mellett.
Az egykori vezetők mai tevékenységét összegző táblázat a Heti Válasz március 24-i nyomtatott változatában olvasható. A Heti Válasz listájának második részét március 30-án, szerdán 12 órától tesszük közzé honlapunkon. (biztos?)
III. A Központi Bizottság tagjai 1980 és 1990 között
(A zárójeles évszám azt jelöli, hogy az illető mettől meddig volt tagja a Központi Bizottságnak. A név mellett feltüntettük a legfontosabb tisztségeket is)
Horváth István
a KISZ KB első titkára az MSZMP Bács-Kiskun Megyei Bizottságának első titkára az MSZMP KB titkára belügyminiszter (1975-85, 1987-1989)
Volna nagy csámcsogás, semmi kétség, pontosabban van is: az apukák minden ősbűn forrása, egyesek szerint.
Nekem egyébként nincs bajom az após múltjával (úgy értem, ma már ez tök irrelevéns), talán még Stumpf múltjával sem lenne bajom, ha nem ők kommunistáznának egyfolytában...