Ide szeretnénk gyűjteni minden hasznos(nak látszó) információt, tapasztalatot, kérdést, ami szükséges lehet a görögországi 246 kilométeres ultrafutóverseny teljesítésében. http://hu.wikipedia.org/wiki/Spartathlon
Régi jó Spartathlon fórum. Benéztem hogy mi újság a verseny reggelén, de látom már 4 éve nincsenek új bejegyzések. Hajrá magyar csapat, kitartást és sok energiát kívánok minden futónak és a kísérőknek is!
Hivatalos adatok jelenleg épp nincsenek - adatbázishiba.
A movingobject sebességadatait felejtsd el, a helyadatok viszont jók, Bódist akkor mutatta a nagy ellenőrző ponton (22?, a csatorna utáni), amikor az ott lévő kamera is.
Sorry. Eddig csak egyszer maradt ki. Talán jövőre lesz megint, ha olyan kedvemben leszek. Ha rácuppanok a témára, az két nap folyamatos szurkolás, és az most másra kell.
Szia Farkas! Minden magyar versenyben van. Még az utolsónak is van fél órája a szintidőhöz. Maráz Zsuzsa első helyen fut és a fiúk közt is ketten vannak nem sokkal lemaradva a dobogóról. Hideg, esős idő van. Mindenki szarrá ázott, bár most épp elállt.
"Nekem is idegen a Spárta téma kicsit, mert hiába izgultam, és lestem, mint a moziban, hogy jé, az én nővérem nyert, basszus; tudom, hogy én erre nem vagyok képes. Nem vagyok cihológus, de úgy gondolom, ilyenkor beindul egy egovédő folyamat, hogy az ilyen emberfeletti eredményeket eltávolítjuk magunktól, csak, hogy ne szembesüljünk azzal, hogy azon 99,9999%-ék közé tartozunk, akik nem lennének képesek megcsinálni egy Spartathlont. Másik, ritkább reakció, hogy basszanova, én is nekiállok rá gyúrni, de ehhez tényleg egészséges önbizalom kell."