Thalia ventilátor csak a 4-es fokozatban ment, a hő biztosítékot kicsereltem, összerakás után működik is, de ha újra 4-es fokozatba kapcsolom a ventilátor sebességét, utána ismét nem működik az 1-3 fokozat.
Ha a képen látható csatlakozott lehúzom és vissza, újra megy az 1-3, de miután negyedikbe rakom, megint elmegy az 1-3 fokozat.
Jóeséllyel a bal hátsó lámpád testelése megszakadt! Ott a baloldalon találod a testvezeték csatlakozási pontját, ahonnan a jobb hátsóhoz megy a test. Kiveszed a balhátsó lámpa hátulját(mintha izzót szeretnél cserélni) és a féklámpa izzó kivezetéséhez egy vezetékkel testet adsz és rápróbáltatsz a fékre Mellesleg ha a fékre lép valaki, és a szétszedett lámpa a kezedben lesz, 2 izzó világítását fogod tapasztalni, mivel a test szakadása miatt a másik izzón kapja meg a testet. FIGYELEM a testet a próbán a nyíllal jelzett izzó felülethez add, mert különben repül a biztosítékod!
OK, köszi szépen! Használt alkatrészeket mindig tőlük rendelek, nagyon korrektek! Most kivettem az EGR-t házastól, lehet, hogy azt is rendelek tőlük, 2 hete EGR hűtőcsövet vettem ott.
Uraim! Valaki tudna segíteni az 1.5 DCI résolaj vezetőcső beszerzésének forrásáról? Ugyanis olvastam, hogy az ide helyezett gumi/vászon csövek okozhatnak meglepetéseket.
nyáron fasza ezt csinalni mert valamennyire puha a 2 db ful. Én telen cseréltem kemény volt mint állat, le is törtem az egyiket de most is egy füllel működik 1000 éve es nem esett ki.
Nincs semmi trükk. Lehet kicsit billegtetni és erősen ki kell húzni. Arra figyelni kell, hogy csak egyféleképpen lehet betenni, mert a bütykök nem szimmetrikusan vannak.
Cserélnem kell a km óra jeladót, tud valaki segíteni hogy hogyan kell kivenni az eredetit roncsolásmentesen? Sokat visszaolvastam, de nem találtam meg a megoldást. Köszönöm előre is a segítségeteket.
Nekem ez olyankor fordul elő, ha nem várom meg az automata zárást, hanem kézzel a központi nyomógonbal zárom az ajtókat. Utána ha kiszálláshoz nyitom az ajtót, csak az az ajtó nyílik kilinccsel
Nekem sem búg fel a szervószivattyú, sőt a szervó csak mér járó motornál indul el. Ha feszítem a kormányt érezni, hogy csak akkor lesz könnyebb. Elektromos szivattyú persze....
Sziasztok! Tanácsot kérnék. Adott egy 2004 8v thalia. Hengerfejes volt, javittatva lett. Szerelő sikoltatta, szelep szár szimering nyomáspróba blabla. ( Akkor a tünet az volt, hogy csak fehér füst, hosszú állás után dadogott 1 percig a motor, majd egyszer nem indult, gyertya ki motor tekertet víz spriccolt ki.) Most a kiegyenlítő tartályban olaj jelent meg, de az olaj nem habos sehol. Blokk repedésre azért nem gyanakodnék, mivel a hengerfej és a blokk között körbe végéig olajos. Lehet hogy szar a tömítés amit bele rakott, vagy esetleg nem jól húzta le a hengerfejet szerintetek? Esetleg termosztát háznál össze tud folyni? Tartályt és a rendszert kimosatom egy ideig tiszta utána megint megjelenik az olaj... Megérné újra mással tömítést cseréltetni? Újkora óta nálunk van a kocsi 149000km van benne jelenleg.