A Danuvia gyártmányok barátainak legnagyobb és legrégebbi netes találkahelye, legyen az motor, óra, kitűző vagy lakat :)
Tanácsok, túrák, börzehírek, csevegő, alkatrészek, pénteki csajok...
Na, nagyobbik fiammal motoroztunk ma egy pompás kört. Volt benne minden, autópálya felüljáró felfelé kettesben morgósan, lefelé már nyélgázon (nem autópálya, csak felette, hehe), utána kis tanyasi sívóhomok földút, meg városnézős gurulás is. 🙂 Jó pár rendőrt láttunk, de nem törődtek velünk. Szerintem nem volt kedvük kiszállni a klímás kocsiból.
Utána gondoltam, kitolom a Csepelt is, de inkább a pingpongasztalt vettük elő, az jobb móka.
Kicsit kutyafuttában néztem végig a mai vásárt, mert birkát főztünk, de pár képet is csináltam, elég érdekes volt, nem csak a megszokott árusok voltak.
Valahogy 8/2-es Danuvia nekem úgy tűnik mintha elég sok megmaradt volna, igaz ez csak egy forgalmi, de egybe gépet is elég sokat találtunk ebből a hónapból.
A börze nem volt nagy, kevesebb volt az eladó, mint korábban, ha jól tudom Pesten is börze volt akkor. Meg az a fajta alkatrész az kikopott ami minket Zénóval érdekelt volna. Egy 58-as Danuvia volt számomra a legérdekesebb, de az árát nem kérdeztem.