Én azota utáltam meg a Monikát,amióta szerepeltem nála. Az egész,szinjáték. Minden elöre eltervezett,szinte forgató könyves. Ossza az észt. Megoldás szinte egyik müsorában sem született. Én speciel még pénzt sem kaptam tölük. De ha lemondtam volna,fizettettek volna velem.
...hanem az is, hogy a műsorvezető, Erdélyi Mónika (37) hiteltelenné vált a nézők és a csatorna vezetősége előtt is. BLIKK
Ehhez képest azóta is építenek Mónikára, csak másik műsorban, ennyit a Blikkről, meg a többi szennylapról.
Hogy egy műsor pedig ennyi (nem kevés) év után kifáradt, az meg önmagában érthető is. Azon is lehet vitatkozni, hogy a Mónika Show mennyire méltó arra, hogy bekerült a hazai médiatörténelembe, de most már benne van, tanítani fogják a megfelelő szakmai helyeken, ezt már nem lehet tőle elvenni.
Volt itt megcsalás meg minden. Az utolsó mondat kiütötte nálam a biztosítékot!
10 éves lány szinte felnőtt fejjel mondja, hogy 10 éves nem tudja még igazából milyen a szerelem és egyformán kell kezelni a barátság és a szerelem fogalmát.
Egyre több a személyes indulat a show-ban. Amikor az indulatoktól kimennek a studióból, jönnek vissza. Ez azért van, mert le vannak fizetve és vissza kell menniük? Mert ha nem mennek vissza, akkor nem kapják meg a pénzt?
Az RTL Klubból származó információink szerint májustól leveszik a képernyőről a népszerű beszélgetős show-t. Úgy tudjuk, nemcsak az lehet a veszte a Mónika-show-nak, hogy a néhány hete vele egy adássávba került, a TV2-n futó Joshi Bharatnézettségben egyre többször megveri, hanem az is, hogy a műsorvezető, Erdélyi Mónika (37) hiteltelenné vált a nézők és a csatorna vezetősége előtt is. BLIKK
Ha rosszul lennék, akkor sem beszélnék róla. A magánéletem továbbra is az enyém. Tudom, mire gondolsz! Az, hogy eladjuk a házat, még nem azt jelenti, hogy baj van, csak közelebb kell költöznünk a gyerekek iskolájához, mert így praktikus."
........
hazug picsa. Ezt semmi nem érdekli csak a karrier meg a lóvé. Birka zenészt is gondolom jól lehúzta aztán most kibaszta. Gondolommár megvan a következő kiszemelt, bár ha mindegyik odakúr neki egy kölyköt lassan maradhat a vibrinél...