Nem valószínű. Idősek vagyunk, az utakkal nehezebben bírtam, és a férjem nem vezet Azért gyönyörű dolgokat láttunk. . Fenruárban azért nincsenek olyan szép dolgok, mint áprilistól kezdődően, de mi nem tehetünk arról, hogy februárban van a házassági évfordulónk, és ezt mentünk ünnepelni. Kereket:)) Fél évszázad hosszú idő:))
Azért ez a Madeira megizzasztott minket. Az utak. Hol fel, hol le. A szállásunk is egy olyan helyen volt, hogyha gyalog közelítettük meg, olyan érzésem volt, mintha falat másznánk. De persze azért nagyon érdekes és szép! Túléltük. A bérautónak csak a jobb hátsó sárhányóját nyomtam, meg. Most várom a számlát:))
A szombat esti WIZZ is első körben divertált Tenerifére. (Rokonaim utaztak vele) Mivel a meteor javuló tendenciát mutatott tankolás és némi várakozás után újra indult, és sikeresen leszállt hajnali 2-kor Funchalban. A rokonok szerint a várakozás ideje alatt a személyzet maximálisan igyekezett az utasokat információkkal és étellel-itallal ellátni.
Február 11-én indulunk két hétre. Kicsit lerobbanva várjuk, és reménykedve, hogy nem csak esőben lesz részünk. Ráadásul egy nagyon kerek házassági évfordulót s itt ünnepelünk. Valaki nyugtasson meg, hogy nem csak a rossz idő vár ránk. Előre is köszi!
Ja, egy két hetes Azori ugyanabban az időben, ugyanolyan házzal, azonos osztályú kocsival, fapaddal repülve pont annyiból jön ki mint egy négy hetes Madeira...
ha valóban az a cél, akkor el kellene engedniük a fapados légitársaságokat, korlátozni kellene a bérelhető autók számát, de nem ilyen ostoba, lehúzós, lássuk be sokszor betarthatatlan intézkedéseket hozni.
ez a sziget a 2010-es évek közepéig egy igazi jam volt. mostanra a tömegturizmus kezd mindent tönkretenni…