Még az is lehet. De tetszik Kardosné mószerolási indoka: Csőzik "megvásárolta" a fideszes képviselőket, és volt olyan aki áruló módon képes volt önkormányzati cégnél munkát vállalni. Micsoda fertő! Fideszes létére tenni akart valamit Érdért. :)
Te magad linkelted be a cikket amiben a határozat szerepel. Eszerint a feloszlatott alapszervezet tagjainak tagsági viszonya is automatikusan megszűnik. Nem Kardosné rugdalta ki őket hanem a négytagú gittegylet élükön Kövérrel.
Kardosné nem hinném, hogy jogosult lenne bárkit is kizárni a fideszből. Az alapszervezetet oszlatták fel, amelyet párttagok alkotnak. A párttagok párttagsága egy másik kérdés.
Egy technikai kérdés. Antunovits, Gasparik és Simó eddig fideszes képviselők voltak az Önkormányzatban. Most, hogy már nem párttagok ezentúl függetlenként képviselik a rájuk szavazó fideszeseket?
A Balkánon is van magyar katona. Pont a csútkány csókos ottani haverjának az emberei támadtak rájuk. Egy magyar katona súlyos sérüléseket szenvedett. De még a Közel-Keleten is van magyar ENSZ békefenntartó magyar.
Pár éve még fidesz társasutazással mehettek Afganisztánba (7 magyar katona jött haza koporsóban), Csádba most szervezik a nyaralást. Mellesleg a magyar légierő adta egy ideig a Baltikum (Lettország, Észtország és Litvánia) légtérbiztosítását. Az is külföld, ott is a mi katonáink teljesítettek szolgálatot. De mi nem küldünk katonákat külföldre, ugye? Hazudnak mint a vízfolyás és az agymosott híveik fenntartás nélkül mindent benyelnek és tapsikolnak hozzá.
Már elkotorták a központban. Nálunk még a hó az úr. És igen, még én se vagyok biztos, hogy látni fogok ennyi havat, s az előrét elnézve ki is tart legalább egy hétig.
Bizony jól nézze, élvezze ki a látványt, az érzést aki 60 felett van. Talán életében utoljára lát ilyen szép nagy havat itthon. Tegye el mindenki emléknek a következő 15-20 évre.
Épp most néztem én is, hasonló a látvány még több hóval. Nyolc óra előtt láttunk kétszer kotrót, de mintha felemelt lapáttal mentek volna. Hát érdekes lesz a reggel, ennyi megmaradó havat kis túlzással 87 óta nem láttam (de talán egyszer vagy kétszer volt hasonló, de az is 15+ éve lehetett).
Tegnap olvastam az erdmost.hu oldalán, hogy csak 2 óra hosszan lett volna szabad rakétázni, robbantgatni. Az önkormi csak este 11 és hajnali 1 között engedélyezte. De hallhatóan és láthatóan ez nem jutott el a zemberekhez.